הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתחיל, זקוק לייעוץ בנושא החומרים האנאבוליים

sergdavid

משתמש מתחיל
8
3
נק' מוניטין:
3
8
3
שלום חברה, אני בדיוק רוצה להתחיל להשתמש בסטרואידים אנבוליים, בין היתר גם בשביל התפקיד שלי (אני לא מתחרה), והמטרה שלי היא להשיג חומר שיעלה מסה מיידית ויעלה את העצימות עבודה (אירובי, מסעות עם משקל גבוה).

אני לא מכיר את המושגים והקיצורים לתרופות.

אשמח להדרכה, אני מכיר מישהו שיכול לתת לי כיוון אבל לא ממש ממליץ לי על אנדרול.

שבוע טוב

מה אתה ממליץ אז
כלום, תהנה משבועיים אחרונים בבית.
אני דומה לחבר׳ה אחרים שרשמו פה, הגעתי לטירונות בגבעתי עם אפס יכולות. הייתי מעשן קופסה ביום, לא מסיים קילומטר ריצה, לא מצליח מתח אחד אפילו. בסוף רצתי עם נגב את כל מסעות בלי שום שברי מאמץ, ולא נוגע בסיגריות מאז.
מה שכן אולי שווה לרכוש זה טבליות מתמוססות של מלחים ואלקטרוליטים, יכול ממש לעזור. תזמין באחד מאתרים של תוספי תזונה באינטרנט.

מה אתה ממליץ אז
אם באלך "להתכונן", לשים עלייך תיק כבד ולהתחיל לרוץ בעלייה

אם לא. תעביר תזמן אחי. זה הזמן החופשי היחיד שלך בשלוש שנים הקרובות. תחשוב על זה, אנשים נוטים להקל ראש. אבל זה אשכרה השבועיים החופשיים היחידים שלך בשלוש שנים הקרובות

למה אני צריך מלחים?
אלה לא מלחים, אלה תוספים שמעט עוזרים ביכולת האירובית, למרות שאני לא רואה סיבה להתחיל לקחת אותם כי תוך שבוע מהגיוס כבר תאבד את כל האפקט שלהם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית