הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתלבט בין מסה וחיטוב

Omer akuka

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
היי
אני אחרי ירידה של 50 קילו ויש לי 16% שומן ואני מתלבט עם להמשיך עם החיטוב או לעבור למסה
עכשיו אני יודע ש-16% שומן נחשב גבוה-ממוצע ומצריך לרוב חיטוב העניין הוא שהירידות שלי במשקל נורא התמתנו כבר והם נורא נורא איטיות ואין לי כבר לאן לקצץ בקלוריות אז לכן אני נורא מתלבט מה לעשות
אשמח לייעוצים

מה הגובה שלך ?
כמה אתה שוקל כיום ?
זה קצת מטורף לרדת 50 קילו ולהישאר על 16 אחוז שומן (שאפו על העבודה !!!), התאמנת תוך כדאי אימוני משקולות / התנגדות ?

כעיקרון כמו שרשמת בהודעה , אתה צריך חיטוב , אבל מה שאתה אומר זה שזה קשה לך , זה לא הופך את זה שאתה צריך לעשות מסה , מה שאתה צריך זה חיטוב , זה שזה קשה צריך למצוא פתרונות , אולי שבועיים ניטרלי לדוגמא .
אולי להוסיף קלוריות ולהוסיף אירובי .

אבל מסה מה תועיל לך ? לעלות ל20 אחוז שומן ?
אין לך מה לעלות במשקל כשהמטרה היא חיטוב רק בגלל שחיטוב זה קשה , אם זה קשה עושים הההפך? אתה אמור או לעשות חיטוב או ניטרלי בשביל לצבור כוח להמשך החיטוב. מסה לא אופציה. זאת דעתי ..
בהצלחה.

מה הגובה שלך ?
כמה אתה שוקל כיום ?
זה קצת מטורף לרדת 50 קילו ולהישאר על 16 אחוז שומן (שאפו על העבודה !!!), התאמנת תוך כדאי אימוני משקולות / התנגדות ?

כעיקרון כמו שרשמת בהודעה , אתה צריך חיטוב , אבל מה שאתה אומר זה שזה קשה לך , זה לא הופך את זה שאתה צריך לעשות מסה , מה שאתה צריך זה חיטוב , זה שזה קשה צריך למצוא פתרונות , אולי שבועיים ניטרלי לדוגמא .
אולי להוסיף קלוריות ולהוסיף אירובי .

אבל מסה מה תועיל לך ? לעלות ל20 אחוז שומן ?
אין לך מה לעלות במשקל כשהמטרה היא חיטוב רק בגלל שחיטוב זה קשה , אם זה קשה עושים הההפך? אתה אמור או לעשות חיטוב או ניטרלי בשביל לצבור כוח להמשך החיטוב. מסה לא אופציה. זאת דעתי ..
בהצלחה.
לא מסכים, קבעת מה הוא צריך רק לפי האחוז שומן שהוא כתב, יש עם זה כמה בעיות:
1) אנחנו לא יודעים באמת מה האחוז שומן שלו כי לא יודעים איך הוא מדד וקבע שזה 16%
2) אותו אחוז שומן נראה שונה עם כמות שונה של מסת שריר, נגיד על 16% מישו עם מסת שריר ממש נמוכה ייראה שחיף חסר צורה ומישהו עם מסת שריר מכובדת ייראה שרירי ואולי טיפה שמנמן. במצב הראשון לדעתי אין מה לעשות חיטוב אלא עדיף לעלות מסה ולהשתדל לעלות נקי ובמצב השני תלוי בהעדפה של הבנאדם.
בעצם בכל מקרה תלוי בהעדפה של הבנאדם.
הגובה שלי 178
כמה אתה שוקל?
תמונות יעזרו לייעץ אבל בסופו של דבר זה העדפה שלך

יש לך מעט מאוד מסת שריר ועכשיו אני רואה גם שאתה בן 16, לדעתי לא כדאי להיות בגירעון קלורי (חיטוב) שלא תהיה פגיעה בגדילה, אלא לעשות מסה מבוקרת, אתה בגיל שהגוף שלך גודל ומתפתח מעבר למסת שריר (גובה, עצמות..), הפלוס הקלורי יתרום לזה גם

תתאמן על ניטרלי ותצבור קצת מסת שריר,
אחר כך תתחיל להעלות טיפה קלוריות.

אין לך מה לחטב כי המסת שריר שלך נורא נמוכה (בלי להעליב כמובן)

נ.ב- יש לך יותר מ15-16 א.ש.
ואין לך דרך למדוד את זה ככה שאין לי מושג איך הגעת למספר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית