הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Bpc157 הולך לקבל באן החל מינואר 2022

reemar

משתמש קבוע
1,709
1,115
נק' מוניטין:
1,952
1,709
1,115
רוצח להצטייד כי המחירים והדרך להשיג את מה שעכשיו חוקי לגמרי הולך להיות יקר ומסובך @JewTRT
infosarms-20211115-0001.jpg

הם לא מדברים על הוצאה מחוץ לחוק בכוונה של ״זה פשע לקנות/להשתמש/להזמין״

מדובר פה על WADA זאת הסוכנות שמחליטה מה חוקי לקחת ומה לא בתחוריות פיתוח גוף/אולימפידה/פאוורליפטינג/קרוספיט וכו וכו וכו של טבעיים.

הסר דאגה מליבך חבר, לא יכול גם להוציא את BPC מחוץ לחוק גם אם רוצים, מדובר בשרשרת של חומצות אמינו זה אפילו לא משהו כימיקלי.

• פותח/ת השרשור
ככה דברים מקבלים באן, גוף אחד עושה עליהם באן ואז עוד אחד ועוד אחד
מחוץ לחוק גם אם רוצים
תנסה להביא Nac מiherb על גבול הבלתי אפשרי אחרי שהfda עשה פרצוף, הם יכולים להוציא מהחוק כל מה שלא בא להם, מי שחכם מצטייד כמו שהיה עם ה סארמס שעשו עליהם באן ממש לאחרונה - לפני שנה שנתיים בערך והמחירים טיפסו בעשרות/מאות אחוזים, מי שהצטייד עשה בשכל
אגב גם המחירים של מה שמוטל בספק מטפסים

ככה דברים מקבלים באן, גוף אחד עושה עליהם באן ואז עוד אחד ועוד אחד

תנסה להביא Nac מiherb על גבול הבלתי אפשרי אחרי שהfda עשה פרצוף, הם יכולים להוציא מהחוק כל מה שלא בא להם, מי שחכם מצטייד כמו שהיה עם ה סארמס שעשו עליהם באן ממש לאחרונה - לפני שנה שנתיים בערך והמחירים טיפסו בעשרות/מאות אחוזים, מי שהצטייד עשה בשכל
אגב גם המחירים של מה שמוטל בספק מטפסים

WADA יכולים לעשות באן על מה שהם רוצים יש להם שם רשימה של חומרים מפה ועד הודעה חדשה כשרובם הגדול לא נאסר ע״י הFDA אף פעם אין לך מה להיות מודאג.
לגבי הנאק זה כי אנשים חולי נפש כמו שהיה בסגר הראשון עם הביצים שאנשים קנו כל ביצה שמצאו כי פחדו שיגמר, תן לזה כמה חודשים והמצב יחזור לנורמה, בנתיים תסמן NOTIFY WHEN IN STOCK וברגע שתקבל מייל ישר תזמין אל תחכה ככה אני עושה.
או שתזמין מאייבי זה יוצא כולה איזה 20 שקל יותר יקר משם גם משם הזמנתי.

אתה יכול להצטייד בBPC-157 אין לזה חיי מדף ויכול להחזיק אצלך במקפיא עשר שנים, רק אל תשכח להשתמש בקוד הנחה שלי 😉😉😉

יש לך עד ינואר 2022 לדחוף כמה שיותר bpc157 לגוף כל עוד זה נחשב 'טבעי' חחחחחחחח
יש שם דברים ששווה לשים עליהם את העין?
הם לא באמת יכולים לאכוף את זה משתי סיבות עיקריות :

1. Bpc הוא שרשרת של חומצות אמינו שמיוצרות גם באופן טבעי על ידי הגוף.
2. מחצית החיים שלו היא 4 שעות, בוא נגיד שהזרקת 1מג סתם לצורך העניין תוך 40 שעות לא נשאר לך כלום בגוף ככה שאם אין להם איזו בדיקה סופר מיוחדת שבודקת את זה הסיכוי שיתפסו אותך הוא אפסי.

ובנוסף יש לך כמה פפטידים שם שאסורים לשימוש כמו GHRP / CJC אבל מחצית החיים שלהם כלכך קצרה (חצי שעה) שכולם משתמשים בהם ופשוט מפסיקים יום לפני התחרות ושוב, מדובר בשרשרות אמינו, אין דרך לבדוק אותך עליהם באמת.

הם לא באמת יכולים לאכוף את זה משתי סיבות עיקריות :

1. Bpc הוא שרשרת של חומצות אמינו שמיוצרות גם באופן טבעי על ידי הגוף.
2. מחצית החיים שלו היא 4 שעות, בוא נגיד שהזרקת 1מג סתם לצורך העניין תוך 40 שעות לא נשאר לך כלום בגוף ככה שאם אין להם איזו בדיקה סופר מיוחדת שבודקת את זה הסיכוי שיתפסו אותך הוא אפסי.

ובנוסף יש לך כמה פפטידים שם שאסורים לשימוש כמו GHRP / CJC אבל מחצית החיים שלהם כלכך קצרה (חצי שעה) שכולם משתמשים בהם ופשוט מפסיקים יום לפני התחרות ושוב, מדובר בשרשרות אמינו, אין דרך לבדוק אותך עליהם באמת.

פוליגרף…

ולך תנצח תחרות בילדינג שאתה על 3 קלונקס אלא אם כן זה בימים שונים
את הבדיקה עושים כמה ימים אחרי/לפני התחרות

שווה לך את הסיכון לקנס של עשרות אלפי שקלים הBPC?
מוכן לשים משכורת של כמעט 3 חודשים על הטריק של הקלונקס?
לא אמרתי שאני מוכן לעשות את זה, רק צייניתי שפוליגרף זה סתם בדיקה שיש לה שם ״מלחיץ״ שאפשר לעקוף יחסית בקלות.

נערך לאחרונה:
תשובה מאוד קוהרנטית ,מישהו עם תובנות ממשיות?
מאמר אקדמאי
מאמר אקדמאי
מאמר אקדמאי

אני משתמש בפפטיד הזה קרוב ל3 שנים, יש לו השפעה ברורה על פציעות והחלמה וגם בפן המנטאלי הוא מחדש קולטני סרוטינין ודופמין ועוזר למוח לייצר עוד ניורוטרנזמיטרים שעוזרים לעצבים לתקשר יותר טוב, בתור אחד שסבל מחרדות חרוניות שימוש בBPC עזר לי מאוד גם בפן הזה.

מבחינת פציעות הוא מעולה לדלקות ובעיות בגידים, עשיתי בו שימוש לדלקת בביספס, ואחרי שקרעתי רצועות בכתף.

תן לי שם של מישהו שבאמת שיקר בבדיקת פוליגרף הזאת ונקנס...
אני מכיר מתחרה בWNBF שעשו לה פוליגרף בתחרות הראשונה ומאז היא התחרה עוד פעמיים ולא בדקו אותה אז יש מצב שאתה בכלל יכול להיות טבעי רק בתחרות הראשונה ואחרי זה תקח מה שבא לך, מה שכן גם אם תסתכל בעמוד שלהם באינסטגרם הם מעלים תמונות של מתחרים שלהם שאני חותך את האשך המצומק שלי אם הם טבעיים באמת.

אני מכיר מתחרה בWNBF שעשו לה פוליגרף בתחרות הראשונה ומאז היא התחרה עוד פעמיים ולא בדקו אותה אז יש מצב שאתה בכלל יכול להיות טבעי רק בתחרות הראשונה ואחרי זה תקח מה שבא לך, מה שכן גם אם תסתכל בעמוד שלהם באינסטגרם הם מעלים תמונות של מתחרים שלהם שאני חותך את האשך המצומק שלי אם הם טבעיים באמת.

אין צ'אנס כזה, כל שנה מחדש אתה מחוייב בפוליגרף וגם בבדיקות שתן אם ניצחת.
התחרתי שם פעמיים כבר, וגם ניצחתי.

אני לא טבעי? או שאתה רוצה לשמור על האשכים שלך במקום?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית