עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ככה דברים מקבלים באן, גוף אחד עושה עליהם באן ואז עוד אחד ועוד אחדWADA
תנסה להביא Nac מiherb על גבול הבלתי אפשרי אחרי שהfda עשה פרצוף, הם יכולים להוציא מהחוק כל מה שלא בא להם, מי שחכם מצטייד כמו שהיה עם ה סארמס שעשו עליהם באן ממש לאחרונה - לפני שנה שנתיים בערך והמחירים טיפסו בעשרות/מאות אחוזים, מי שהצטייד עשה בשכלמחוץ לחוק גם אם רוצים
ככה דברים מקבלים באן, גוף אחד עושה עליהם באן ואז עוד אחד ועוד אחד
תנסה להביא Nac מiherb על גבול הבלתי אפשרי אחרי שהfda עשה פרצוף, הם יכולים להוציא מהחוק כל מה שלא בא להם, מי שחכם מצטייד כמו שהיה עם ה סארמס שעשו עליהם באן ממש לאחרונה - לפני שנה שנתיים בערך והמחירים טיפסו בעשרות/מאות אחוזים, מי שהצטייד עשה בשכל
אגב גם המחירים של מה שמוטל בספק מטפסים
עצם זה שwada אסרו אותו מוכיח שהוא יעילהחרא הזה באמת יעיל ?
תמיד נראה לי מפוקפק מאוד .
עצם זה שwada אסרו אותו מוכיח שהוא יעיל
יעיל ועוד איך יעילהחרא הזה באמת יעיל ?
תמיד נראה לי מפוקפק מאוד .
יש לך עד ינואר 2022 לדחוף כמה שיותר bpc157 לגוף כל עוד זה נחשב 'טבעי' חחחחחחחחחחחחחחח עברת פעם על הרשימה המלאה בWADA?
הם לא באמת יכולים לאכוף את זה משתי סיבות עיקריות :יש לך עד ינואר 2022 לדחוף כמה שיותר bpc157 לגוף כל עוד זה נחשב 'טבעי' חחחחחחחח
יש שם דברים ששווה לשים עליהם את העין?
הם לא באמת יכולים לאכוף את זה משתי סיבות עיקריות :
1. Bpc הוא שרשרת של חומצות אמינו שמיוצרות גם באופן טבעי על ידי הגוף.
2. מחצית החיים שלו היא 4 שעות, בוא נגיד שהזרקת 1מג סתם לצורך העניין תוך 40 שעות לא נשאר לך כלום בגוף ככה שאם אין להם איזו בדיקה סופר מיוחדת שבודקת את זה הסיכוי שיתפסו אותך הוא אפסי.
ובנוסף יש לך כמה פפטידים שם שאסורים לשימוש כמו GHRP / CJC אבל מחצית החיים שלהם כלכך קצרה (חצי שעה) שכולם משתמשים בהם ופשוט מפסיקים יום לפני התחרות ושוב, מדובר בשרשרות אמינו, אין דרך לבדוק אותך עליהם באמת.
תקפיץ 3 קלונקס ואתה עובר כל פוליגרף, מניסיון.פוליגרף…
ולך תנצח תחרות בילדינג שאתה על 3 קלונקס אלא אם כן זה בימים שוניםתקפיץ 3 קלונקס ואתה עובר כל פוליגרף, מניסיון.
תקפיץ 3 קלונקס ואתה עובר כל פוליגרף, מניסיון.
את הבדיקה עושים כמה ימים אחרי/לפני התחרותולך תנצח תחרות בילדינג שאתה על 3 קלונקס אלא אם כן זה בימים שונים
לא אמרתי שאני מוכן לעשות את זה, רק צייניתי שפוליגרף זה סתם בדיקה שיש לה שם ״מלחיץ״ שאפשר לעקוף יחסית בקלות.שווה לך את הסיכון לקנס של עשרות אלפי שקלים הBPC?
מוכן לשים משכורת של כמעט 3 חודשים על הטריק של הקלונקס?
עצם זה שwada אסרו אותו מוכיח שהוא יעיל
מאמר אקדמאיתשובה מאוד קוהרנטית ,מישהו עם תובנות ממשיות?
שווה לך את הסיכון לקנס של עשרות אלפי שקלים הBPC?
מוכן לשים משכורת של כמעט 3 חודשים על הטריק של הקלונקס?
אני מכיר מתחרה בWNBF שעשו לה פוליגרף בתחרות הראשונה ומאז היא התחרה עוד פעמיים ולא בדקו אותה אז יש מצב שאתה בכלל יכול להיות טבעי רק בתחרות הראשונה ואחרי זה תקח מה שבא לך, מה שכן גם אם תסתכל בעמוד שלהם באינסטגרם הם מעלים תמונות של מתחרים שלהם שאני חותך את האשך המצומק שלי אם הם טבעיים באמת.תן לי שם של מישהו שבאמת שיקר בבדיקת פוליגרף הזאת ונקנס...
אני מכיר מתחרה בWNBF שעשו לה פוליגרף בתחרות הראשונה ומאז היא התחרה עוד פעמיים ולא בדקו אותה אז יש מצב שאתה בכלל יכול להיות טבעי רק בתחרות הראשונה ואחרי זה תקח מה שבא לך, מה שכן גם אם תסתכל בעמוד שלהם באינסטגרם הם מעלים תמונות של מתחרים שלהם שאני חותך את האשך המצומק שלי אם הם טבעיים באמת.