הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Bpc157 הולך לקבל באן החל מינואר 2022

reemar

משתמש קבוע
1,709
1,115
נק' מוניטין:
1,952
1,709
1,115
רוצח להצטייד כי המחירים והדרך להשיג את מה שעכשיו חוקי לגמרי הולך להיות יקר ומסובך @JewTRT
infosarms-20211115-0001.jpg

אין צ'אנס כזה, כל שנה מחדש אתה מחוייב בפוליגרף וגם בבדיקות שתן אם ניצחת.
התחרתי שם פעמיים כבר, וגם ניצחתי.

אני לא טבעי? או שאתה רוצה לשמור על האשכים שלך במקום?
לא אמרתי כולם אמרתי מי שהם מעלים שם, הם העלו חבורה של מתחרים מיפן שאין סיכוי שהם טבעיים או שהם עם גנים של 1 למיליארד.

וחלילה אני לא מוריד ממך/חושב שאתה משקר או ממישהו שמתחרה שם, פוליגרף ובדיקות שתן זה ממש לא וואטו של ״הוא בדוק טבעי״, יש אנשים שלא מעניין אותם ורוצים להיכנס לתחרות טבעית בתור fake natty ולא חסרות דרכים לעשות אתזה, להפסיק לקחת את החומרים שבוע לפני התחרות או לקחת דברים שלא מתגלים בבדיקה, לזייף בפוליגרף, זה לא מה שהיה פעם, אין כבוד אנשים העיקר רוצים לנצח.

אני דיי בטוח שבתחרויות שניצחת בהם ניצחת גם לא טבעיים פשוט לא רואים עליהם או שהם לקחו ממש קצת או שיש להם חרא גנים.

לא אמרתי כולם אמרתי מי שהם מעלים שם, הם העלו חבורה של מתחרים מיפן שאין סיכוי שהם טבעיים או שהם עם גנים של 1 למיליארד.

בהנחה והאיגוד מביא את הטופ העולמי בפיתוח גוף טבעי אני לא רואה מה לא מסתדר לך.
וחלילה אני לא מוריד ממך/חושב שאתה משקר או ממישהו שמתחרה שם, פוליגרף ובדיקות שתן זה ממש לא וואטו של ״הוא בדוק טבעי״, יש אנשים שלא מעניין אותם ורוצים להיכנס לתחרות טבעית בתור fake natty ולא חסרות דרכים לעשות אתזה, להפסיק לקחת את החומרים שבוע לפני התחרות או לקחת דברים שלא מתגלים בבדיקה, לזייף בפוליגרף, זה לא מה שהיה פעם, אין כבוד אנשים העיקר רוצים לנצח.

אני דיי בטוח שבתחרויות שניצחת בהם ניצחת גם לא טבעיים פשוט לא רואים עליהם או שהם לקחו ממש קצת או שיש להם חרא גנים.

בתור אחד שניצח גם בNABBA (איגוד לא מפוקח) וגם בWNBF אני יכול להגיד לך שההבדלים שמיים וארץ.

לשכנע אותך יהיה מיותר, אני שומע טענות גם עליי וגם על אחרים בלי סוף על זה שלא טבעיים ועוד כל מיני אמירות כאלה ואחרות.
זה בסדר, לומדים לחיות עם זה.
בסופו של דבר אין לאף מתאמן טבעי דרך להוכיח לך או לאחרים את חפותו, בטח אם אחרי בדיקות פוליגרף ושתן עדיין מפקפקים בו.

בתור אחד שניצח גם בNABBA (איגוד לא מפוקח) וגם בWNBF אני יכול להגיד לך שההבדלים שמיים וארץ.
.

תחלוק עימי קצת מהניסיון שלך מתחרות נגד לא טבעיים , שואלים אותם הם מתכחשים או שיש קטע שזה ברור כשמש ופשוט ״אל תשאל אני לא אשקר״

תחלוק עימי קצת מהניסיון שלך מתחרות נגד לא טבעיים , שואלים אותם הם מתכחשים או שיש קטע שזה ברור כשמש ופשוט ״אל תשאל אני לא אשקר״

עשינו בדיקת שתן בכוס חד פעמית של ימי הולדת, ככה לא רציני.

ושמע עליתי בקטגוריה NATURAL עם אנשים לא טבעיים בוודאות,
כבר יצא לי לראות כמה מאות מתחרים טבעיים וקצת יותר קל לשים לב לאלו שלקחו משהו.

מה זה אומר לשמור את האשכים במקום ?

עשינו בדיקת שתן בכוס חד פעמית של ימי הולדת, ככה לא רציני.

ושמע עליתי בקטגוריה NATURAL עם אנשים לא טבעיים בוודאות,
כבר יצא לי לראות כמה מאות מתחרים טבעיים וקצת יותר קל לשים לב לאלו שלקחו משהו.
בנאבה אני מכיר מישהו אחד וודאי לא טבעי שהתחרה בתחרות האחרונה כן.

חחח כוס יום הולדת, הרגת.

בנאבה אני מכיר מישהו אחד וודאי לא טבעי שהתחרה בתחרות האחרונה כן.

חחח כוס יום הולדת, הרגת.

אני לא מגזים, זו הכוס-
%D7%9B%D7%95%D7%A1_180(1).jpg

ואגיד לך יותר מזה, פשוט אמרו לכו לשירותים תשתינו בזה ותחזרו.

בWNBF אחרי שניצחת מורידים אותך מהבמה ישר לשירותים, מסתכלים לך על הבילבל לראות שאתה
משתין באמת לבדיקה כמו שצריך, את הבדיקה שולחים לארה"ב תחת פיקוח של WNBF העולמי.

זה ההבדל הדק.

אני לא מגזים, זו הכוס-
%D7%9B%D7%95%D7%A1_180(1).jpg

ואגיד לך יותר מזה, פשוט אמרו לכו לשירותים תשתינו בזה ותחזרו.

בWNBF אחרי שניצחת מורידים אותך מהבמה ישר לשירותים, מסתכלים לך על הבילבל לראות שאתה
משתין באמת לבדיקה כמו שצריך, את הבדיקה שולחים לארה"ב תחת פיקוח של WNBF העולמי.

זה ההבדל הדק.
אשכרה , אתה יכול באותה מידה לשפוך מיץ תפוזים ...

כן זה היה ברור לי שב WNBF יותר רציניים

@JewTRT, תספר לו שאתה לא באמת צריך את האשכים שלך...

מה שמעניין והייתי רוצה שיעשו, זה בדיקות תקופתיות או בדיקות בהפתעה לפני התחרות, זה כבר עירבון גדול יותר.
זה פשוט יקר, במיוחד אם צריך להטיס את הבדיקות לארה״ב או לבצע אותן בארץ.
אז אולי פשוט עדיף לספק לקהל את הבידור שהוא רוצה וזהו, ומי שזוכה - ברכות.
--

מסתבר של-inba/pnba יש Hall of Shame 🤣
NaturalBodybuilding.com
יש שם כמה שלא הייתי מנחש עליהם שהם לא טבעיים.

נערך לאחרונה:
@JewTRT, תספר לו שאתה לא באמת צריך את האשכים שלך...
--

מסתבר של-inba/pnba יש Hall of Shame 🤣
NaturalBodybuilding.com
יש שם כמה שלא הייתי מנחש עליהם שהם לא טבעיים.
אשכים זה לחלשים חחח

אשכרה hall of shame איזה גנובים, תאחלס אין על להיות enhanced ;)

WADA יכולים לעשות באן על מה שהם רוצים יש להם שם רשימה של חומרים מפה ועד הודעה חדשה כשרובם הגדול לא נאסר ע״י הFDA אף פעם אין לך מה להיות מודאג.
לגבי הנאק זה כי אנשים חולי נפש כמו שהיה בסגר הראשון עם הביצים שאנשים קנו כל ביצה שמצאו כי פחדו שיגמר, תן לזה כמה חודשים והמצב יחזור לנורמה, בנתיים תסמן NOTIFY WHEN IN STOCK וברגע שתקבל מייל ישר תזמין אל תחכה ככה אני עושה.
או שתזמין מאייבי זה יוצא כולה איזה 20 שקל יותר יקר משם גם משם הזמנתי.

אתה יכול להצטייד בBPC-157 אין לזה חיי מדף ויכול להחזיק אצלך במקפיא עשר שנים, רק אל תשכח להשתמש בקוד הנחה שלי 😉😉😉

קוד הנחה לאן? 😆

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית