עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא אמרתי כולם אמרתי מי שהם מעלים שם, הם העלו חבורה של מתחרים מיפן שאין סיכוי שהם טבעיים או שהם עם גנים של 1 למיליארד.אין צ'אנס כזה, כל שנה מחדש אתה מחוייב בפוליגרף וגם בבדיקות שתן אם ניצחת.
התחרתי שם פעמיים כבר, וגם ניצחתי.
אני לא טבעי? או שאתה רוצה לשמור על האשכים שלך במקום?
וחלילה אני לא מוריד ממך/חושב שאתה משקר או ממישהו שמתחרה שם, פוליגרף ובדיקות שתן זה ממש לא וואטו של ״הוא בדוק טבעי״, יש אנשים שלא מעניין אותם ורוצים להיכנס לתחרות טבעית בתור fake natty ולא חסרות דרכים לעשות אתזה, להפסיק לקחת את החומרים שבוע לפני התחרות או לקחת דברים שלא מתגלים בבדיקה, לזייף בפוליגרף, זה לא מה שהיה פעם, אין כבוד אנשים העיקר רוצים לנצח.אין צ'אנס כזה, כל שנה מחדש אתה מחוייב בפוליגרף וגם בבדיקות שתן אם ניצחת.
לא אמרתי כולם אמרתי מי שהם מעלים שם, הם העלו חבורה של מתחרים מיפן שאין סיכוי שהם טבעיים או שהם עם גנים של 1 למיליארד.
וחלילה אני לא מוריד ממך/חושב שאתה משקר או ממישהו שמתחרה שם, פוליגרף ובדיקות שתן זה ממש לא וואטו של ״הוא בדוק טבעי״, יש אנשים שלא מעניין אותם ורוצים להיכנס לתחרות טבעית בתור fake natty ולא חסרות דרכים לעשות אתזה, להפסיק לקחת את החומרים שבוע לפני התחרות או לקחת דברים שלא מתגלים בבדיקה, לזייף בפוליגרף, זה לא מה שהיה פעם, אין כבוד אנשים העיקר רוצים לנצח.
אני דיי בטוח שבתחרויות שניצחת בהם ניצחת גם לא טבעיים פשוט לא רואים עליהם או שהם לקחו ממש קצת או שיש להם חרא גנים.
בתור אחד שניצח גם בNABBA (איגוד לא מפוקח) וגם בWNBF אני יכול להגיד לך שההבדלים שמיים וארץ.
.
תחלוק עימי קצת מהניסיון שלך מתחרות נגד לא טבעיים , שואלים אותם הם מתכחשים או שיש קטע שזה ברור כשמש ופשוט ״אל תשאל אני לא אשקר״
אין צ'אנס כזה, כל שנה מחדש אתה מחוייב בפוליגרף וגם בבדיקות שתן אם ניצחת.
מה זה אומר לשמור את האשכים במקום ?
אני חותך את האשך המצומק שלי אם הם טבעיים באמת.
בנאבה אני מכיר מישהו אחד וודאי לא טבעי שהתחרה בתחרות האחרונה כן.עשינו בדיקת שתן בכוס חד פעמית של ימי הולדת, ככה לא רציני.
ושמע עליתי בקטגוריה NATURAL עם אנשים לא טבעיים בוודאות,
כבר יצא לי לראות כמה מאות מתחרים טבעיים וקצת יותר קל לשים לב לאלו שלקחו משהו.
בנאבה אני מכיר מישהו אחד וודאי לא טבעי שהתחרה בתחרות האחרונה כן.
חחח כוס יום הולדת, הרגת.
אשכרה , אתה יכול באותה מידה לשפוך מיץ תפוזים ...אני לא מגזים, זו הכוס-
![]()
ואגיד לך יותר מזה, פשוט אמרו לכו לשירותים תשתינו בזה ותחזרו.
בWNBF אחרי שניצחת מורידים אותך מהבמה ישר לשירותים, מסתכלים לך על הבילבל לראות שאתה
משתין באמת לבדיקה כמו שצריך, את הבדיקה שולחים לארה"ב תחת פיקוח של WNBF העולמי.
זה ההבדל הדק.
אשכים זה לחלשים חחח@JewTRT, תספר לו שאתה לא באמת צריך את האשכים שלך...
--
מסתבר של-inba/pnba יש Hall of Shame 🤣
NaturalBodybuilding.com
יש שם כמה שלא הייתי מנחש עליהם שהם לא טבעיים.
WADA יכולים לעשות באן על מה שהם רוצים יש להם שם רשימה של חומרים מפה ועד הודעה חדשה כשרובם הגדול לא נאסר ע״י הFDA אף פעם אין לך מה להיות מודאג.
לגבי הנאק זה כי אנשים חולי נפש כמו שהיה בסגר הראשון עם הביצים שאנשים קנו כל ביצה שמצאו כי פחדו שיגמר, תן לזה כמה חודשים והמצב יחזור לנורמה, בנתיים תסמן NOTIFY WHEN IN STOCK וברגע שתקבל מייל ישר תזמין אל תחכה ככה אני עושה.
או שתזמין מאייבי זה יוצא כולה איזה 20 שקל יותר יקר משם גם משם הזמנתי.
אתה יכול להצטייד בBPC-157 אין לזה חיי מדף ויכול להחזיק אצלך במקפיא עשר שנים, רק אל תשכח להשתמש בקוד הנחה שלי 😉😉😉
Science Bio, יש בחתימה שלי לינק לsource list שלי עם קישור וקוד הנחה של 10% לקנייה.באתר שלהםקוד הנחה לאן? 😆