הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך התוכנית אימונים שלי? (מסה)

חיי

משתמש מתחיל
60
2
נק' מוניטין:
2
60
2
מתחיל מסה, רציתי לדעת חוות דעת על התוכנית אימונים שלי, טובה לא טובה, וגם אם הנפח גבוה או נמוך, אני מתאמן תוכנית ab ארבע פעמים בשבוע
A
חזה:
1.לחיצת חזה במוט אני מתחיל במוט ריק עולה ל 10קילו כל צד ואז 20 כל צד זה סוג של חימום אני עושה איזה 10-12 חזרות, ואז עולה למשקל הגבוה שלי 35-40 קילו כל צד שלוש סטים 7-8 חזרות
2. חזה עליון עם משקולות יד , עושה שתי סטים משקלים נמוכים לאיזה 10-12 חזרות ואז שלוש סטים של המשקל הגבוה ל 7-8 חזרות
3.פרפר עם כבלים, שתי סטים משקל לא גבוה בערך 10 חזרות ואז המשקל הגבוה 3 סטים 7-8 חזרות

כתפיים
1.לחיצת כתפיים עם משקולות יד, 2 סטים משקל נמוך איזה 10 חזרות ואז המשקל הגבוה ל 3 סטים 8 חזרות
2. הרחקת כתפיים אותו דבר כמו בלחיצה
3. תרגיל לטרפזים ותרגיל לכתף אחורית(פה אני מגוון בדרכלל)

יד אחורית
3 תרגילים עם אותו עיקרון של 2 סטים משקל נמוך עם קצת יותר חזרות ואז 3 משקל גבוה לאיזה 8 חזרות
b
אימון גב
אני עושה מתח 3 סטים של 4-5 חזרות (מה שאני יכול)
ומוסיף עוד 3-4 תרגילים עם אותו עיקרון של 2 סטים יחסית נמוכים במשקל ואז משקל גבוה 3 סטים 8 חזרות בערך
יד קידמית
3 תרגילים
1.כפיפות מרפקים או עם משקולות יד או עם כבלים
2.כפיפות מרפקים עם מוט
3.פטישים
גם זה 2 סטים ראשונים משקל יחסית נמוך עם יותר חזרות ואז משקל גבוה 3 סטים 8 חזרות בערך.
מתאמן ראשון שני ואז האימון חוזר על עצמו ברביעי וחמישי , שלישי שישי ושבת אני לא מתאמן
וכמובן מתכוון לעלות במשקלי עבודה מאימון לאימון.
כרגע אני לא שואל לגבי הרגליים כי אני מתאמן בנפרד וגם יש לי שם איזה בעיה שאין לי כוח כרגע להסביר עליה.
מה אומרים?

זאת רשימת תרגילים, לא תוכנית.
תוכנית אמורה לכלול את משקלי העבודה שלך (לאו דווקא תמיד עבוד באותה עצימות, אתה יכול לשלב אחוזים מהRM1 שלך לאימונים) ואופן התקדמות.
יש לך רשימת מכולת אבל איך אתה הולך להתקדם?הגדלת כמות החזרות? להישאר על אותו טווח חזרות ולעלות משקל?

דוגמא קלאסית ללמה אין שום סיבה בעולם לנסות לבנות תוכנית לבד.

הנפח לא כל כך מסתדר לי, וכמו שנאמר- אין פה תוכנית.

• פותח/ת השרשור
זאת רשימת תרגילים, לא תוכנית.
תוכנית אמורה לכלול את משקלי העבודה שלך (לאו דווקא תמיד עבוד באותה עצימות, אתה יכול לשלב אחוזים מהRM1 שלך לאימונים) ואופן התקדמות.
יש לך רשימת מכולת אבל איך אתה הולך להתקדם?הגדלת כמות החזרות? להישאר על אותו טווח חזרות ולעלות משקל?

דוגמא קלאסית ללמה אין שום סיבה בעולם לנסות לבנות תוכנית לבד.

הנפח לא כל כך מסתדר לי, וכמו שנאמר- אין פה תוכנית.

צודקים חברים, אנסה לפרט יותר
בגדול המטרה שלי היא סתם דוגמא לעשות חזה 3x6-8 ומאימון לאימון לעלות בחזרות עד שאני מגיע ל 10-12 חזרות ואז אני מעלה משקלי עבודה ומאפס את החזרות למטה וככה עוד פעם, שיטה טובה? זה המטרה בכל התרגילים שלי,
משקלי העבודה שלי
עכשיו אני בחיטוב ואני מרים בלחיצת חזה בערך 90 קילו מאמין בתחילת המסה ירים בערך 90-100 ומפה יתקדם
חזה עליון בערך 32 קילו כל יד
כתפיים 27-30 קילו משקולות יד אני ירים בתחילת המסה וינסה להתקדם,
הרחקת כתפיים אני עושה 12 וחצי כל יד עכשיו, מאמין קצת יעלה בתחילת המסה
יד אחורית זה בגדול מכונות או לחיצה צרפתית במוט w 10 קילו כל צד,
גב -זה מתח ומכונות
יד קדמית במוט בערך 10 קילו כל צד ומשקוחות יד 12.5-15
הנפח גדול מדי? מה הייתם מקזזים מהאימון אם יש עוד דברים שאתם צריכים לדעת פשוט תשאלו

בגדול המטרה שלי היא סתם דוגמא לעשות חזה 3x6-8 ומאימון לאימון לעלות בחזרות עד שאני מגיע ל 10-12 חזרות ואז אני מעלה משקלי עבודה ומאפס את החזרות למטה וככה עוד פעם, שיטה טובה? זה המטרה בכל התרגילים שלי,

שיטה סבירה להתחלה, לא יחזיק הרבה זמן.

עכשיו אני בחיטוב ואני מרים בלחיצת חזה בערך 90 קילו מאמין בתחילת המסה ירים בערך 90-100 ומפה יתקדם

אני 6 שנים בתחום ועד היום לא מבין מה זה אומר "אני מרים בערך X משקל", מי לא יודע כמה משקל הוא שם על המוט?

חזה עליון בערך 32 קילו כל יד

כנ"ל

כתפיים 27-30 קילו משקולות יד אני ירים בתחילת המסה וינסה להתקדם,

כנ"ל

יד קדמית במוט בערך 10 קילו כל צד ומשקוחות יד 12.5-15

כנ"ל

גב -זה מתח ומכונות

זה לא אומר כלום

הנפח גדול מדי? מה הייתם מקזזים מהאימון אם יש עוד דברים שאתם צריכים לדעת פשוט תשאלו

אתה יודע מה זה נפח ואיך לחשב אותו?
מהנתונים שנתת אין סיכוי להבין מה הנפח אימון שלך.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
שיטה סבירה להתחלה, לא יחזיק הרבה זמן.

אני 6 שנים בתחום ועד היום לא מבין מה זה אומר "אני מרים בערך X משקל", מי לא יודע כמה משקל הוא שם על המוט?

כנ"ל

כנ"ל

כנ"ל

זה לא אומר כלום

אתה יודע מה זה נפח ואיך לחשב אותו?
מהנתונים שנתת אין סיכוי להבין מה הנפח אימון שלך.

בקשר למשקלי עבודה אני כרגע בחיטוב מן הסתם שיעבור למסה זה ישתנה קצת אז הבאתי לך בערך מה זה משנה 1-2 קילו הבדל
בקשר לתוכנית והנפח- אם אני פשוט עושה את התוכנית שכתבתי עם 3x8 על כל התרגילים אולי רק תרגילים כמו חזה במוט ולחיצת כתפיים רק 3x6 עם השיטה שכתבתי של לעלות חזרות בכל אימון ואז לעלות משקל ולאפס , עכשיו יותר קל לך להבין את הנפח?, ואם יש לך שיטה יותר טובה להתקדמות באימונים או שינוי בתוכנית אימונים אחי תייעץ אני פתחתי את האשכול בשביל זה

״
בקשר למשקלי עבודה אני כרגע בחיטוב מן הסתם שיעבור למסה זה ישתנה קצת אז הבאתי לך בערך מה זה משנה 1-2 קילו הבדל
בקשר לתוכנית והנפח- אם אני פשוט עושה את התוכנית שכתבתי עם 3x8 על כל התרגילים אולי רק תרגילים כמו חזה במוט ולחיצת כתפיים רק 3x6 עם השיטה שכתבתי של לעלות חזרות בכל אימון ואז לעלות משקל ולאפס , עכשיו יותר קל לך להבין את הנפח?, ואם יש לך שיטה יותר טובה להתקדמות באימונים או שינוי בתוכנית אימונים אחי תייעץ אני פתחתי את האשכול בשביל זה
קודם כל אני רוצה להבין מה המטרה שלך? היפרטרופיה? למקסם את הכוח(פאוורליפטינג)?
לפי זה אפשר להבין איל לבנות התקדמות ותוכנית

ואם יש לך שיטה יותר טובה להתקדמות באימונים או שינוי בתוכנית אימונים אחי תייעץ אני פתחתי את האשכול בשביל זה

אין לי שיטה ואין לי איך לכוון אותך כי בכל השירשור יש 0 אחד גדול של פרטים עלייך.

לא יותר פשוט לשאול מה שאתה צריך לדעת ומפה להתקדם

רשום לי מאמן בהתנדבות על המצח?
אם אתה מצפה שיעזרו לך בהתנדבות לפחות תעשה מעט מאמץ ותן קצת מידע כדי לקבל תשובה רצינית.

המינימום שנדרש ממך זה לפתוח שירשור מסודר
כמו שצריך עם הפרטים הבסיסיים עלייך כדי שיוכלו לעזור לך ולתת לך תשובות שיתאימו לך ספציפית,
בטח לא לבקר בעוקצנות את מי שמנסה.

בהצלחה בכל מקרה.

• פותח/ת השרשור
כמה זמן אתה מתאמן?
מה עשית עד עכשיו?
מה התוצאות שהגעת אליהן?
זה בתור התחלה
בן 26 גובה 178 משקל 77 מתאמן 4 שנים עד עכשיו סוג של עשיתי בת זונות בנוגע לתפריט, וגם בתוכנית אימן ובזמן באחרון לא באמת התקדמתי רוצה עכשיו לסיים את החיטוב ולעשות מסה מסודרת צריך רק להיות סגור על התוכנית אימון, מעדיף תוכנית ab 4 פעמים בשבוע כמו שבטח ראית למעלה, מודע לזה שצריך להתקדם מאימון לאימון אבל מחפש את הדרך הכי טובה לעשות את זה עם תוכנית אימון טובה , מה שיש לי כנראה לא הכי טוב ובגלל זה אמרתי אולי תוכלו לסדר אותה יותר ולהסביר לי, וכל מה שאתה צריך פשוט תשאל

נערך לאחרונה:
בן 26 גובה 178 משקל 77 מתאמן 4 שנים עד עכשיו סוג של עשיתי בת זונות בנוגע לתפריט, וגם בתוכנית אימן ובזמן באחרון לא באמת התקדמתי רוצה עכשיו לסיים את החיטוב ולעשות מסה מסודרת צריך רק להיות סגור על התוכנית אימון, מעדיף תוכנית ab 4 פעמים בשבוע כמו שבטח ראית למעלה, מודע לזה שצריך להתקדם מאימון לאימון אבל מחפש את הדרך הכי טובה לעשות את זה עם תוכנית אימון טובה , מה שיש לי כנראה לא הכי טוב ובגלל זה אמרתי אולי תוכלו לסדר אותה יותר ולהסביר לי, וכל מה שאתה צריך פשוט תשאל
ממש לא מובן מה הרמה שלך. אני לא יודע אם בבילדינג גם מודדים ככה רמות, אבל בענפי כוח זה הולך בגדול לפי המשקלים עבודה שלך התרגילים הגדולים (לא בדיוק ככה, אבל בגדול זה מדד יחסית טוב לדעתי).
@OA איך מודדים רמות בפיתוח גוף?

ממש לא מובן מה הרמה שלך. אני לא יודע אם בבילדינג גם מודדים ככה רמות, אבל בענפי כוח זה הולך בגדול לפי המשקלים עבודה שלך התרגילים הגדולים (לא בדיוק ככה, אבל בגדול זה מדד יחסית טוב לדעתי).
@OA איך מודדים רמות בפיתוח גוף?

היקפים, תמונות, ותק, ניסיון, ידע.
הרבה יותר קשה למעקב מאשר משקלים.

אבל אל תעשה הפרדה, פורגרסיב אוברלאוד זה הבסיס לכל דבר.
אם לא תתקדם בנפח לא תתקדם בפיתוח הגוף שלך לאורך זמן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית