הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימון חזה

Daniel itzhak

משתמש מתחיל
70
12
נק' מוניטין:
12
70
12
היי חברים רציתי לשאול
אם לחיצות חזה 3 סטים
ולחיצות חזה בשיפוע חיובי 3 סטים
מספיק לחזה באימון ab
מתאמן 4 חודשים.
ושאלה נוספת על לחיצת חזה בשיפוע חיובי
נכון שיש דגש על הסיבים העליונים אבל היא עובדת גם על כל החזה פשוט בפחות דגש נכון?

לא נשמע נפח גבוהה מידי השאלה אם זה לא מעט מידי לAB .
יכול להוסיף עוד 2 סטים לבנץ רגיל .

תשים לב לעלייה בהדרגה במשקלים שזה העיקר .
לגבי השאלה השניה שלך , כן.

• פותח/ת השרשור
לא נשמע נפח גבוהה מידי השאלה אם זה לא מעט מידי לAB .
יכול להוסיף עוד 2 סטים לבנץ רגיל .

תשים לב לעלייה בהדרגה במשקלים שזה העיקר .
לגבי השאלה השניה שלך , כן.

אז להוסיף סט או שאפשר למשל תרגיל של פרפר בכאבלים?

אתה יכול לגוון אם אתה רוצה.
אני בגדול גם בגלל שאתה מתאמן מתחיל לא חושב שיש טעם לזוז הרבה מהבנץ.
תעלה ל4/5 סטים בנץ . או 4 בנץ 4 בנץ בשיפוע. אם נוח לך יותר להוסיף עוד תרגיל כמו פרפר כנגד דאמבל/במכונה/בכאבלים גם אתה יכול.

שים לב לעליית משקלים בהדרגה . אל תתחיל עם המשקל הכי גבוהה.

• פותח/ת השרשור
תעלה ל4/5 סטים בנץ . או 4 בנץ 4 בנץ בשיפוע. אם נוח לך יותר להוסיף עוד תרגיל כמו פרפר כנגד דאמבל/במכונה/בכאבלים גם אתה יכול.

אפשר להבין למה לא להתחיל עם המשקל הכי גבוה ובכל סט לרדת למשקל הכי גבוה שבו אני יכול לבצע בין 8-12 חזרות?

אימון a:

1)לחיצת חזה 4 סטים 20 קילו התחלה

2)לחיצת כתפיים כנגד משקולות 4 סטים 14 קילו

3)לחיצת חזה בשיפוע חיובי 4 סטים 8-10 חזרות 16

5)הרחקה לצדדים 3 סטים 10-15 חזרות 8 קילו

6)מקבילים 3 סטים 6-10 כל יד

7)פולי עליון 2 סטים להתחיל עם 20

8)הרמת שכמות סטים 3 8-10 חזרות

9)כפיפות בטן 2 עליון 2 תחתון

לדעתך נפח תקין למתאמן מסה מתחיל?

אם אתה מעדיף לעבוד כמו שרשמת ואתה דואג לעלות משקלים כל אימון אז בסדר , השריר גדל ברגע שהוא מבין שיש מעמסה גדולה יותר ויש לו צורך לגדול בשביל להתמודד איתו , אז לכן חשוב שתעלה משקלים כל אימון עד שאתה נתקע ואז פעם בשבוע או יותר , ברגע שנתקע לגמרי עושה ריסט/דילואד.
לגבי הנפח הכל סביר זה אולי להוריד או לעלות סט לפה סט לשם , מה שמרגיש לך נוח , אני הייתי מוריד בכתפיים לדוגמא .
הכתפיים שריר קטן יותר מחזה , והוא גם מקבל דגש בלחיצות חזה , ובנוסף עשיתי אצלו יותר סטים מהחזה , לא רואה בכך הגיון ... יש לך 10 סטים לכתפיים .
אבל שוב פעם זה לא בהכרח דבר קריטי (למרות שאני הייתי מוריד ל5-7) , והכל תלוי בך כמה זמן אתה אוהב שהאימון נמשך , כמה זמן יש לך ועוד ועוד.

• פותח/ת השרשור
אם אתה מעדיף לעבוד כמו שרשמת ואתה דואג לעלות משקלים כל אימון אז בסדר , השריר גדל ברגע שהוא מבין שיש מעמסה גדולה יותר ויש לו צורך לגדול בשביל להתמודד איתו , אז לכן חשוב שתעלה משקלים כל אימון עד שאתה נתקע ואז פעם בשבוע או יותר , ברגע שנתקע לגמרי עושה ריסט/דילואד.
לגבי הנפח הכל סביר זה אולי להוריד או לעלות סט לפה סט לשם , מה שמרגיש לך נוח , אני הייתי מוריד בכתפיים לדוגמא .
הכתפיים שריר קטן יותר מחזה , והוא גם מקבל דגש בלחיצות חזה , ובנוסף עשיתי אצלו יותר סטים מהחזה , לא רואה בכך הגיון ... יש לך 10 סטים לכתפיים .
אבל שוב פעם זה לא בהכרח דבר קריטי (למרות שאני הייתי מוריד ל5-7) , והכל תלוי בך כמה זמן אתה אוהב שהאימון נמשך , כמה זמן יש לך ועוד ועוד.

יש לי 7 סטים לכתפיים
לחיצת כתף 4
והרחקה לצדדים 3

אימון a:

1)לחיצת חזה 4 סטים 20 קילו התחלה

2)לחיצת כתפיים כנגד משקולות 3 סטים 14 קילו

3)לחיצת חזה בשיפוע חיובי 4 סטים 8-10 חזרות 16

4)הרחקה לצדדים 3 סטים 10-15 חזרות 8 קילו

5)מקבילים 4 סטים 6-10

6)הרמת שכמות סטים 3 8-10 חזרות

7)כפיפות בטן 3 סטים

עכשיו תקין יותר?

• פותח/ת השרשור
על מה אתה חושב עובד הרחקה לצדדים ? על מה עובד הרמת שכמות ? ועל מה עובד לחיצת כתפיים ?

הרחקה כתף אמצעית לחיצה כתף קדמית ושכמות הייתי אומר שהם עובדות על אחורית

הבנתי אתה מתכוון בכללי לכתפיים לא לחלקים בכתף
אז מה דעתך על שכמות יש צורך בתרגיל הזה?

הבנתי אתה מתכוון בכללי לכתפיים לא לחלקים בכתף
אז מה דעתך על שכמות יש צורך בתרגיל הזה?
בגדול זה לא טרגי , ותלוי איך אתה מרגיש , איך מסתדר לך עם הזמן אימון , איך אתה מצליח להתקדם במשקלים , איך אתה נח ואיך אתה אוכל.
אני בכל אופן חושב שעדיף להתמקד בלחיצת כתפיים ואין סיבה לעשות יותר סטים לכתפיים מחזה . לחיצת כתפיים והרחקה לצדדים אמור להספיק לשלב הזה , אם דגש התקדמות במשקלים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית