הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חברים אני חייב להתייעץ

benyoao

משתמש מתחיל
88
27
נק' מוניטין:
30
88
27
רציני לגמרי. אני במסה כבר חצי שנה, ולאחרונה לא מפסיקים להעיר לי על הישבן בין אם זה בנות מהקורס שלי, חברים מהחד״כ ואפילו אמא שלי
הישבן שלי נהיה ענק, מוקד התעניינות בכל מקום שאני עובר בו
מצד אחד זה כיף, אני מקבל מחמאות, גברים ונשים מסתכלים עליי אבל מצד שני המשפחה שלי אומרת שזה מוגזם וגם אמא שלי קוראת לי בבון וזורקת כל מיני הערות גנאי וזה גורם לי לחשוב שאולי מתעניינים בו מטעמי לעג

זה גרם לי לשקול להתחיל חיטוב, אבל אם אתחיל חיטוב זה אומר שאצטרך לוותר לתקופה על גדילה בשריר (וכרגע חורף) אבל מצד שני הוא יקטן וגם יתעצב על הדרך וכנראה שארגיש גם יותר בנוח ליד אנשים.

לא יודע מה לעשות..
מה דעתכם? מה אתם הייתם עושים?

שים לב ליציבה שלך (בדגש על האמצעי)
https%3A%2F%2Fprod.static9.net.au%2F_%2Fmedia%2F2016%2F11%2F15%2F16%2F09%2Fpostures-161115.jpg

בלי קשר, מפתיע אבל בנות כמעט לא מסתכלות על התחת מטעמי לעג. ממש הפוך

מעבר לזה אם באמת התברכת במסת שריר מכובדת באזור, חכה אולי לתגובות אחרות, אולי יש עוד הצעות
ואולי אתה פשוט צריך לעלות מידה במכנס / גזרה אחרת

• פותח/ת השרשור
שים לב ליציבה שלך (בדגש על האמצעי)
https%3A%2F%2Fprod.static9.net.au%2F_%2Fmedia%2F2016%2F11%2F15%2F16%2F09%2Fpostures-161115.jpg

בלי קשר, מפתיע אבל בנות כמעט לא מסתכלות על התחת מטעמי לעג. ממש הפוך

מעבר לזה אם באמת התברכת במסת שריר מכובדת באזור, חכה אולי לתגובות אחרות, אולי יש עוד הצעות
ואולי אתה פשוט צריך לעלות מידה במכנס / גזרה אחרת

יש בזה משהו
אבל העמידה שלי נוטה יותר לשמאלית ביותר

וכן הבנות בדרך כלל מחמיאות ושואלות מה אני עושה בשביל זה חוץ מאמא שלי הקנאית

רציני לגמרי. אני במסה כבר חצי שנה, ולאחרונה לא מפסיקים להעיר לי על הישבן בין אם זה בנות מהקורס שלי, חברים מהחד״כ ואפילו אמא שלי
הישבן שלי נהיה ענק, מוקד התעניינות בכל מקום שאני עובר בו
זה מרגיש כאילו מישהו יצר עליי פארודיה והלך עם זה לlbs lol

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור

קבצים מצורפים

• 7F7A2C40-4B0D-49FB-91E5-0D64C2C88645.jpeg
    7F7A2C40-4B0D-49FB-91E5-0D64C2C88645.jpeg
    KB 24.5 · צפיות: 110
  • 45336BB9-ADC3-4648-A910-77D82463D9ED.jpeg
    45336BB9-ADC3-4648-A910-77D82463D9ED.jpeg
    KB 83.1 · צפיות: 107
אני חושב שכל ההתעסקות הזאת לא בריאה, למה שתשנה את עצמך כי אחרים אומרים לך ? אפילו בתרבות פופ זה כבר ברור כמשהו רע
זה לא שמעירים לך על משהו שמזיק לבריאותך, תיראה איך שאתה רוצה לא איך אחרים רואים אותך

לדעתי סתם מגזימים, אין מה להתעסק בזה.
במידה ולך זה מפריע ולא לאמא שלך, אפשר לעשות חיטוב ולראות מה קורה.

באופן כללי אין לך מה להתעסק יותר מדי במה חושבים, בטח לא בענייני נראות, כשאתה בריא וחושב מה לשפר בעצמך.

אני אישית מאוד אוהב ישבן אצל גברים ונשים,
יצא לי לדון כמה פעמים על הנושא עם בנות,
האמן לי, או שניגשות לשאול גבר מבורך איך הגיע לידי כך, או שהן לא חושבות על זה, או שאוהבות.
כמובן שיש גם מי שלא אוהבות, אתה יכול לומר שאתה אוהב את כל סגנוני הגוף אצל נשים או גברים?
עניין של משיכה.

• פותח/ת השרשור
אני חושב שכל ההתעסקות הזאת לא בריאה, למה שתשנה את עצמך כי אחרים אומרים לך ? אפילו בתרבות פופ זה כבר ברור כמשהו רע
זה לא שמעירים לך על משהו שמזיק לבריאותך, תיראה איך שאתה רוצה לא איך אחרים רואים אותך

באופן כללי אין לך מה להתעסק יותר מדי במה חושבים, בטח לא בענייני נראות, כשאתה בריא וחושב מה לשפר בעצמך.

אני אישית מאוד אוהב ישבן אצל גברים ונשים,
יצא לי לדון כמה פעמים על הנושא עם בנות,
האמן לי, או שניגשות לשאול גבר מבורך איך הגיע לידי כך, או שהן לא חושבות על זה, או שאוהבות.
כמובן שיש גם מי שלא אוהבות, אתה יכול לומר שאתה אוהב את כל סגנוני הגוף אצל נשים או גברים?
עניין של משיכה.

זה ישמע טיפה מוזר, אבל כשהייתי חטוב גברים היו מחמיאים לי בלי סוף על הישבן ועל הגוף (לעומת עכשיו שבעיקר בנות מחמיאות), ומאז שנכנסתי חזק למסה
*3* גברים העירו לי על השומן בגוף ואחד מהם שלח לי תפריט תזונה של חיטוב כרמז 😲
מזל שאני חתיך אז יש עוד במה להיאחז מעבר לגוף

אבל עדיין מפריע לי ההערות, אני לא מחפש להיות באדיבילדר
בא לי גוף של ילד חטוב טיפה שרירי נראלי שמספיק לי המסה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית