172.5x5 דדליפט

• פותח/ת השרשור Dmk
  • פורסם בתאריך

Dmk

משתמש קבוע
1,046
628
נק' מוניטין:
1,402
1,046
628
אחרי שלפני שלושה שבועות בערך פתחתי אשכול על זה שקשה לחזור לאימונים, רציתי לעדכן שהעניינים קצת השתפרו.

פרס - עוד לא חזר למצב שבו היה לפני כן.
בנץ' - הצלחתי לשבור שיא (82.5 לחמישייה), אבל הוא לא ירד כשחזרתי אחרי שבוע.
סקוואט - השיא הוא עדיין 130 לחמישייה אבל עשיתי את זה עוד פעמיים. היום שברתי שיא לנפח של 115x5x5. מקווה ביום רביעי לעשות 132.5 לחמישייה.
דדליפט - עשיתי 172.5 לחמישייה.

אז כמו שאמרתי, היום עשיתי 115x5x5 וזה היה די קל ויפה, יותר מהנפח שעשיתי עם 112.5.
ובדדליפט החמישייה עם 172.5 לא הייתה קשה כמו שציפיתי שתהיה. בבאק אוף עשיתי 160 לחמישייה שהייתה קלה בצורה מפחידה.

דווקא הרגשתי די תחת בתחילת האימון, כאילו קצת תפוס, אבל אני מניח שזה לא היה המצב.

לצורך השוואה, 160x5 בסט הכבד באימון דדליפט הכבד אחרי שחזרתי מהשבוע הפסקה שהיה לי:

ככה שדברים כנראה מסתדרים לאט לאט.
באופן מפתיע זה קרה אחרי שבוע עם חרא שינה ובאופן כללי תנאים לא הכי טובים להתאוששות. כנראה שאין לדעת מתי ימים טובים יפלו עליך.

סובך*
ואין צורך גם לג פרס וגם בעמידה, אותו התרגיל.
סיבים אחי
האק סקוטט ולג פרס אותה תנןעה כן,אבל זה עוד לחיצה
שמע האק סקואט זה אימלה
אני צריך את אלחנן איתי צמוד לסקואט אם הסקואט לא מושלם לא מעלים משקלים חייב פרפקט כמו הסינים הוויטליפטרים

היום סקואטים אס טו גראס כמו שהפאורליפטרים עושים
כפיפות
סקואט
פשיטות
האק סקואט
כפיפה רגל רגל
לג פרס
היפ טראסט
תאומים בישיבה
תאומים בעמידה
תאןמים בלג פרס תנסו גם
יש גם סטיף לג דדליפט איפשהו יא נטורלו עם סיבים ברגל
אני הולך להביא את אמריקה לישראל,כל מה שההישראלים אומרים איך להתאמן תעשה ההפך חחחח
רק יוטיוב hd muscle
גוף של ארנולד מוח של zyzz, אוהב אותך אהבת אמת נטרולולו

שמע אתה מסתכל על זה מהצורה ההפוכה בן אדם עם שריר יהיה גם חזק אבל לאו דווקא ההפך,כל בן אדם עם מסת שריר הוא בהחלט חזק אבל לא כל מי שחזק עם מסת שריר הבנת ?
אנסח בצורה פשוטה שתבין, אם על מתאמנים טבעיים עסקינן מתאמן שהוא יעני מפתח גןף עם המון מסת שריר לאו דווקא ירצה לתת דדליפטים כבדים כי זה יפגע לו בנפח שבא לו לתת לרגליים,אבל ילד בן 16 עם פנים עגולות מכוער שעושה דדליפט 300 כן יהיה חזק אבל לאו דווקא עם מסת שריר הבנת חמוד ומתוק? או שתרצה שאשלח לך הודעה קולית לואטצאפ שתבין?
לצורך העיניין אם אעיף את כל ה50 סטים של הרגליים שלי ואתן רק סקואט ודדליפט למשך שלושה לודשים אני אגיע למספרים יפים מאוד מהר,קיצר ילד תיהיה נטורל אסטטיק עם לסת בחוץ ואל תחפור

מה שעובד למוזרק עובד לטבעי השאלה כמה מתאמנים באותו דרך,דרך אגב מכיר בחור טבעי ועוד בחור שהוא מוזרק והטבעי מתאושש מהר יותר זה עיניין של גנים
עזוב מישמיש לך ניתן הזכות להכיר את נטורלו אסטטיקנו במציאות נעשה להם תמונה והם ימותו מקנאה,
חחח אני גדול
בתכלס מוזרק או טבעי זה לא משנה העיקר שתיראה אליל נטורלו אסטטיקו תסתכל את @OA עומד בקריטריונים
דרך אגב אני ומישמיש מוציאים חוק שמי שמתחת ל1.80 עם פרצוף מכוער בלי לסת אסור לו להתאמן בלי פרצוף אתה לא נטורל
רק בריאות

האמת שה׳ עשה עם זיז חסד שהןא לקח אותו בגיל 22
עם החיים המסריחים שיש בעולם הזה באמת עדיף למות מוקדם
ההייפ סביבו די אידיוטי, לא היה בו הרבה חוץ מפוזה ותספורת של אום אל פאחם

ההייפ סביבו די אידיוטי, לא היה בו הרבה חוץ מפוזה ותספורת של אום אל פאחם
סתם מכוער שמת מוקדם
הוא היה מטומטם
אם היה יותר חכם היה נשאר בחיים
מה מטומטם? חוסר מזל.
לא חושב שעדיף להשאר בחיים כל כך אני לצורך העיניין לא הייתי רוצה להגיע לגיל 30

סתם מכוער שמת מוקדם

מה מטומטם? חוסר מזל.
מטומטם כי הוא קיבל התקף לב, לא יודע בדיוק מה הוא לקח באותו זמן אבל בוודאות לקח חומרים שהעלו לו את הלחץ דם/היה לו בעיה כבר מלידה עם לחץ דם גבוה. בנוסף לחומרים הוא עשה המון סמים ומסיבות. זה מה שגרם לו בסופו של דבר להתקף לב

סתם מכוער שמת מוקדם

מה מטומטם? חוסר מזל.
חחח תשמע אחי תהיה בריא, עם כמה שאתה מטריל יש צורה להתבטא ולקרוא לפאווליפטרים ילדים בני 16 שמנים עם פנים עגולות שמרימים 300 קג לא רק שזה מזלזל רצח זה גם תמונה שהיא לא נכונה בשום עולם לול

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית