הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

172.5x5 דדליפט

• פותח/ת השרשור Dmk
  • פורסם בתאריך

Dmk

משתמש קבוע
1,046
628
נק' מוניטין:
1,402
1,046
628
אחרי שלפני שלושה שבועות בערך פתחתי אשכול על זה שקשה לחזור לאימונים, רציתי לעדכן שהעניינים קצת השתפרו.

פרס - עוד לא חזר למצב שבו היה לפני כן.
בנץ' - הצלחתי לשבור שיא (82.5 לחמישייה), אבל הוא לא ירד כשחזרתי אחרי שבוע.
סקוואט - השיא הוא עדיין 130 לחמישייה אבל עשיתי את זה עוד פעמיים. היום שברתי שיא לנפח של 115x5x5. מקווה ביום רביעי לעשות 132.5 לחמישייה.
דדליפט - עשיתי 172.5 לחמישייה.

אז כמו שאמרתי, היום עשיתי 115x5x5 וזה היה די קל ויפה, יותר מהנפח שעשיתי עם 112.5.
ובדדליפט החמישייה עם 172.5 לא הייתה קשה כמו שציפיתי שתהיה. בבאק אוף עשיתי 160 לחמישייה שהייתה קלה בצורה מפחידה.

דווקא הרגשתי די תחת בתחילת האימון, כאילו קצת תפוס, אבל אני מניח שזה לא היה המצב.

לצורך השוואה, 160x5 בסט הכבד באימון דדליפט הכבד אחרי שחזרתי מהשבוע הפסקה שהיה לי:

ככה שדברים כנראה מסתדרים לאט לאט.
באופן מפתיע זה קרה אחרי שבוע עם חרא שינה ובאופן כללי תנאים לא הכי טובים להתאוששות. כנראה שאין לדעת מתי ימים טובים יפלו עליך.

• פותח/ת השרשור
אתה עושה תוכנית מוכרת או תוכנית אישית?

זו לא תכנית מוכרת אבל זה כנראה מזכיר כל מיני תכניות אחרות. אני לא עושה משהו מסובך וזה לא המצאה מחדש של הגלגל.

בגדול StrongEnough מהפורום פה אימן אותי לשלושה חודשים, ומה שאני עושה כרגע זה יישום של מה שלמדתי משם ושל העצות שלו + התאמות שעשיתי בדרך

• פותח/ת השרשור
דדליפט
טכניקה טובה תנסה לנוח פחות בן חזרה לחזרה אתה מפסיד הרבה אנרגיה.
ויותר מהר עם הסטאפאפ.

סקוואט

תנסה לצלם מהצד .

לדעתי אתה צריך להניח את המוט טיפה יותר למטה.
תנסה אבל תצלם מהצד שאני יוכל לתת עצות יותר פרקטיות .

• פותח/ת השרשור
דדליפט
טכניקה טובה תנסה לנוח פחות בן חזרה לחזרה אתה מפסיד הרבה אנרגיה.
ויותר מהר עם הסטאפאפ.

סקוואט

תנסה לצלם מהצד .

לדעתי אתה צריך להניח את המוט טיפה יותר למטה.
תנסה אבל תצלם מהצד שאני יוכל לתת עצות יותר פרקטיות .

תודה על העצות
אנסה ליישם את העצה בדדליפט
ולגבי הסקוואט, ניסיתי את זה כבר בעבר ומרגיש טוב יותר ככה

דדליפט מאוד מרשים
כל הכבוד תמשיך ככה 👏
תודה רבה
יש סיבה שאתה עושה סקוואט hb ולא lb?
הייתה לי פעם קריעה קטנה בהמסטרינג שקרתה בזמן לואו באר סקוואט, וכל פעם שאני מנסה לואו באר זה עושה לא טוב

תודה על העצות
אנסה ליישם את העצה בדדליפט
ולגבי הסקוואט, ניסיתי את זה כבר בעבר ומרגיש טוב יותר ככה

תודה רבה

הייתה לי פעם קריעה קטנה בהמסטרינג שקרתה בזמן לואו באר סקוואט, וכל פעם שאני מנסה לואו באר זה עושה לא טוב
כל עוד אתה מתקדם ולא מתחרה, אין בעיה לעשות HB.
נכון שאפשר להרים כבד יותר בלאו באר אבל גם לא עושה לך טוב, תשאר בהיי באר וזהו

כל עוד אתה מתקדם ולא מתחרה, אין בעיה לעשות HB.
נכון שאפשר להרים כבד יותר בלאו באר אבל גם לא עושה לך טוב, תשאר בהיי באר וזהו
הייי בר יותר נוח גם
לפותח האשכול איך הרגליים מכל הסקואטים והדגליפטים הכבדים? ענקיות כבר?

אינדיבידואלי
זה לא זה מוכח
ועכשיו רציני זו הודעה שמכוונת לכולם שאומרים שתוכנית כוח מעלה שריר ושמי שחזק הוא גם גדול,הנה הבחור מושך 172 לנפח ואין בשר
פותח האשכול אתה חזק ממש וזה מרשים תמשיך ככה

זה לא זה מוכח
ועכשיו רציני זו הודעה שמכוונת לכולם שאומרים שתוכנית כוח מעלה שריר ושמי שחזק הוא גם גדול,הנה הבחור מושך 172 לנפח ואין בשר
איך זה מוכח? אני עד לפני חודש וחצי הייתי עושה היי באר למשך תקופה ארוכה ולואו באר הרגיש לי זוועה, ברגע שהתרגלתי (עניין של שבועיים גג) לואו באר מרגיש לי אפילו יותר טוב.
ותוכנית כוח תעלה מסת שריר במידה ותשלב בה עבודה שמטרתה זה לשפר מסה

איך זה מוכח? אני עד לפני חודש וחצי הייתי עושה היי באר למשך תקופה ארוכה ולואו באר הרגיש לי זוועה, ברגע שהתרגלתי (עניין של שבועיים גג) לואו באר מרגיש לי אפילו יותר טוב.
ותוכנית כוח תעלה מסת שריר במידה ותשלב בה עבודה שמטרתה זה לשפר מסה
צחקתי לגבי הלואו בר,תוכנית כוח זה חרא לפיתוח גוף

צחקתי לגבי הלואו בר,תוכנית כוח זה חרא לפיתוח גוף
תלוי מה ההגדרה שלך לתוכנית כוח.. ברוב תוכניות הליפטינג שאתה יכול למצוא היום באינטרנט יש גם מספיק נפח בשביל לפתח מסה בדרך כלל, ויש גם אופציה להוסיף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית