עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ממש לא מומחית אז קח בערבון מוגבל, אבל יכול להיות כשאתה ישן פחות אתה נשקל בשעה מוקדמת יותר (או לחילופין באותה שעה אבל המרחק מהארוחה האחרונה יותר קצר), ואז השקילה מושפעת מיותר נוזלים מאשר כשאתה ישן יותר..
ובכללי ממה שאני יודעת הגוף יכול להיות מושפע מנוזלים לא רק מאוכל\שתייה אלא מעוד גורמים כמו לחץ\שינה\אימונים וכו'
אם זה מה שקורה בפועל אז מה זה משנה אם זה הגיוני או לא? בסופו של דבר מה שחשוב זה אם אתה יורד במשקל לאורך זמן בממוצעי שקילות השבועיים, לא רלוונטי אם אתה עולה/יורד משקילה לשקילה.אני נמצא בגירעון קלורי ושמתי לב שאם אני יושן פחות מ6 שעות אני עולה 1-2 קילו, ואם אני יושן מעל 8 אני יורד בהתאם.
זה הגיוני?
אני רק אחדד שרק אם אתה יורד במשקל (כאמור, לא מיום ליום אלא לאורך זמן) אז זה בהכרח אומר שאתה בגירעון, אם אתה לא יורד אתה לא בגירעון ולא משנה מה נוסחה כזאת או אחרת אומרת.*וחשוב לציין שאני אכן בגירעון, הקלוריות נספרות ואין כל מיני רטבים/דברים קטנים שהם בעלי קלוריות ואני לא מודע אליהם.
- כן יש קורולציה כזאת או אחרת בין שינה לא מספקת לעלייה במשקל, אבל היא לאו דווקא בגלל קצב מטבולי - וכרגע המחקרים מדברים על זה שמעט מדי שעות שינה פוגעות לך בקבלת ההחלטות, ואתה יותר נוטה לעשות החלטות לא טובות בנוגע לאוכל.אני נמצא בגירעון קלורי ושמתי לב שאם אני יושן פחות מ6 שעות אני עולה 1-2 קילו, ואם אני יושן מעל 8 אני יורד בהתאם.
זה הגיוני?
*וחשוב לציין שאני אכן בגירעון, הקלוריות נספרות ואין כל מיני רטבים/דברים קטנים שהם בעלי קלוריות ואני לא מודע אליהם.
בסך הכל בסדר, מאבד 1-3 קילו בשבוע. אבל כפי שציינתי יש לי את "הבעיה" הזו שציינתי..עכשיו כמו שרשמו פה, באמת אין לי מה לדאוג אם אני יורד לפי הממוצעים השבועיים. פשוט סתם עניין אותי למה זה קורה.איך המגמה של המשקל נראית לאורך זמן, מבחינת ממוצעים שבועיים?
בסך הכל בסדר, מאבד 1-3 קילו בשבוע. אבל כפי שציינתי יש לי את "הבעיה" הזו שציינתי..עכשיו כמו שרשמו פה, באמת אין לי מה לדאוג אם אני יורד לפי הממוצעים השבועיים. פשוט סתם עניין אותי למה זה קורה.
עדכון בוקר -
לאחר שינה של 7 שעות, וארוחה אחרונה בסביבות 22:00, המשקל חזר לכמו לפני יומיים, ואפילו 3 גרם פחות.
קיצור שורה תחתונה, אין מה לדאוג מכמה גרמים/קילו של נוזלים בגלל שעות שינה פחותות 😃