הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה לגבי מסה

Hen_hen

משתמש מתחיל
54
3
נק' מוניטין:
3
54
3
שאלה לגבי מסה
אם יש שתי אנשים
1. עולה קילו בחודש
2.עולה 2-3 קילו בחודש
מן הסתם מספר 2 יעלה יותר בשומן , אבל בשריר? הוא יעלה יותר מ מספר 1?
ואם סתם דןגמא
1. עולה 2 קילו בחודש
2. עולה 4 קילו בחודש?
מספר 2 עלה ביותר שריר?

שאלה לגבי מסה
אם יש שתי אנשים
1. עולה קילו בחודש
2.עולה 2-3 קילו בחודש
מן הסתם מספר 2 יעלה יותר בשומן , אבל בשריר? הוא יעלה יותר מ מספר 1?
ואם סתם דןגמא
1. עולה 2 קילו בחודש
2. עולה 4 קילו בחודש?
מספר 2 עלה ביותר שריר?

המקרה שציינת לא בר השוואה כי לא כל בני האדם נולדו שווים.

ככלל, למסה נקייה 0.3 אחוז ממ.ג עליה בשבוע תהיה טובה.

אני מנצל את השירשור.

אם עליתי בשבוע 1% כשהייתי על 3,400, הורדתי ל-3,100 ושוב עליתי כמעט באחוז, היית ממתין למגמה בעוד שבוע או מוריד קלוריות מיידית לשבוע הקרוב?

אני מנצל את השירשור.

אם עליתי בשבוע 1% כשהייתי על 3,400, הורדתי ל-3,100 ושוב עליתי כמעט באחוז, היית ממתין למגמה בעוד שבוע או מוריד קלוריות מיידית לשבוע הקרוב?

אתה מנסה להתחטב?
הייתי ממתין עוד שבוע בכל מקרה כדי להחליט.

• פותח/ת השרשור

ברור שלא כולם שווים לא הבנת אותי אחי , אז אפשר בשביל לדוגמא שבשתי המקרים זה אותו בנאדם וחודש אחד הוא עולה קילו וחודש שני 2-3 קילו, השאלה שלי היא אם סתם דוגמא אני אמור לעלות עד קילו בחודש למסה נקייה אבל העלתי 2 קילו, לאיפה הולך הקילו הפרש? נטו שומן? או גם קצת שריר? יש הגבלה לכמות שריר שאפשר לעלות בחודש?

ברור שלא כולם שווים לא הבנת אותי אחי , אז אפשר בשביל לדוגמא שבשתי המקרים זה אותו בנאדם וחודש אחד הוא עולה קילו וחודש שני 2-3 קילו, השאלה שלי היא אם סתם דוגמא אני אמור לעלות עד קילו בחודש למסה נקייה אבל העלתי 2 קילו, לאיפה הולך הקילו הפרש? נטו שומן? או גם קצת שריר? יש הגבלה לכמות שריר שאפשר לעלות בחודש?
הגבלה לכמות שריר בחודש בוודאי שיש , מה שבטוח לא 100 אחוז מימה שהעלת יהיה שריר , ולא 100 אחוז מימה שתעלה יהיה שומן .
זה לא שיש הגבלה שתעלה קילו שריר בין אם תעלה קילו לבין אם תעלה 100 קילו , ברור שאם תעלה 100 קילו אז תעלה יותר שריר , אבל הרבה יותר שומן .

מסה נקייה זה אומר כמה שפחות שומן וכמות מירבית של שריר , אם אלוף הארץ אמר 0.3 ממשקל גוף אז נראלי שלא צריך להוסיף במידה ואתה רוצה נקי .

לא יודע, תלוי בהרכב גוף ההתחלתי שלהם.
בכל מקרה מי שיעלה יותר משקל יותר מהר כנראה יצבור יותר שומן ונוזלים בנוסף למסת השריר.

תמתין עוד שבוע ואם צריך תעשה התאמות.

אם אלוף הארץ אמר 0.3 ממשקל גוף אז נראלי שלא צריך להוסיף במידה ואתה רוצה נקי .

0.3 בחודש זה כבר לא מסה הכי ריאלית למתאמן הממוצע בעיניי (בטח אם הוא לא סופר מתקדם), בסדר גודל כזה כבר קשה לדעת אפילו אם אתה אפילו נמצא בפלוס קלורי.

זה כבר יהפוך ליותר סוג של maingain במיוחד אם אתה לא סופר-מדוקדק בכמות קלוריות

לא משנה, זה בשבוע לא בחודש. קראתי לא נכון 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית