עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שאלה לגבי מסה
אם יש שתי אנשים
1. עולה קילו בחודש
2.עולה 2-3 קילו בחודש
מן הסתם מספר 2 יעלה יותר בשומן , אבל בשריר? הוא יעלה יותר מ מספר 1?
ואם סתם דןגמא
1. עולה 2 קילו בחודש
2. עולה 4 קילו בחודש?
מספר 2 עלה ביותר שריר?
אני מנצל את השירשור.המקרה שציינת לא בר השוואה כי לא כל בני האדם נולדו שווים.
ככלל, למסה נקייה 0.3 אחוז ממ.ג עליה בשבוע תהיה טובה.
אני מנצל את השירשור.
אם עליתי בשבוע 1% כשהייתי על 3,400, הורדתי ל-3,100 ושוב עליתי כמעט באחוז, היית ממתין למגמה בעוד שבוע או מוריד קלוריות מיידית לשבוע הקרוב?
מסה.אתה מנסה להתחטב?
הייתי ממתין עוד שבוע בכל מקרה כדי להחליט.
ברור שלא כולם שווים לא הבנת אותי אחי , אז אפשר בשביל לדוגמא שבשתי המקרים זה אותו בנאדם וחודש אחד הוא עולה קילו וחודש שני 2-3 קילו, השאלה שלי היא אם סתם דוגמא אני אמור לעלות עד קילו בחודש למסה נקייה אבל העלתי 2 קילו, לאיפה הולך הקילו הפרש? נטו שומן? או גם קצת שריר? יש הגבלה לכמות שריר שאפשר לעלות בחודש?המקרה שציינת לא בר השוואה כי לא כל בני האדם נולדו שווים.
ככלל, למסה נקייה 0.3 אחוז ממ.ג עליה בשבוע תהיה טובה.
הגבלה לכמות שריר בחודש בוודאי שיש , מה שבטוח לא 100 אחוז מימה שהעלת יהיה שריר , ולא 100 אחוז מימה שתעלה יהיה שומן .ברור שלא כולם שווים לא הבנת אותי אחי , אז אפשר בשביל לדוגמא שבשתי המקרים זה אותו בנאדם וחודש אחד הוא עולה קילו וחודש שני 2-3 קילו, השאלה שלי היא אם סתם דוגמא אני אמור לעלות עד קילו בחודש למסה נקייה אבל העלתי 2 קילו, לאיפה הולך הקילו הפרש? נטו שומן? או גם קצת שריר? יש הגבלה לכמות שריר שאפשר לעלות בחודש?
ברור שלא כולם שווים לא הבנת אותי אחי , אז אפשר בשביל לדוגמא שבשתי המקרים זה אותו בנאדם וחודש אחד הוא עולה קילו וחודש שני 2-3 קילו, השאלה שלי היא אם סתם דוגמא אני אמור לעלות עד קילו בחודש למסה נקייה אבל העלתי 2 קילו, לאיפה הולך הקילו הפרש? נטו שומן? או גם קצת שריר? יש הגבלה לכמות שריר שאפשר לעלות בחודש?
מסה.
אם אלוף הארץ אמר 0.3 ממשקל גוף אז נראלי שלא צריך להוסיף במידה ואתה רוצה נקי .