עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא נורא , מה שכן יכול להיות שהייתי שוקל שהאימון היחידי של אותו שבוע יהיה שונה מימה שהוא מתבצע פעמיים בשבוע .
נניח חזה הוא באימון A אז שיש AXBXAXX - הוא פעמים בשבוע אז מספיק שכל אימון הוא יקבל נניח 9 סטים .
אבל שבוע הבא זה יהיה BXAXBXX - אז פה הייתי משנה את האימון שהוא יקבל יותר .
שיהיה בהצלחה.
אפשר להתקדם ככה הכל טוב. תעשה מה שמגבלת הזמן מאפשרת.כן זה ברור זה אני עושה תמיד..
העניין הוא שעדיין בשבוע יוצא שנגעתי רק פעם אחת בקבוצת שריר.. אפשר להתקדם ככה ?
לא אידיאלי, עדיף לעבוד על קבוצת כל 48-72 שעות.
הייתי הולך על AxBxFBW, אבל זה דורש תכנון עומסים והתאוששות ברמה טיפה יותר גבוהה.
מה זה משנה? הגוף שלך לא יודע מתי עובר שבוע.
אם למשל תתאמן בתוכנית שלך כרגיל, יום כן, יום לא, בסופש תנוח יומיים, המחזור שלך פשוט יהיה שבועיים ולא שבוע.
זאת אומרת, שבכל "בלוק" של שבועיים, יהיה לך מספר אימונים זהה של A ושל B.
ואם אני עושה AB כ4 פעמים בשבוע, ויוצא לי בשבועות מסויימים ABXXXAB או AXBXXAB, מה ההבדל? זה שהשבוע התחלף? כי אותו מספר ימים עברו
לא הבנתי אותך. מה זה משנה כמה אימונים יש בין A ל- A ? אם כבר אז משנה כמה ימים יש.
לדוגמא, ב-3 פעמים בשבוע, יקרה מצב כזה:
A X B X A X X-------B X A X B X X
בין ה- A של סוף השבוע הראשון, לבין ה- A שאחריו, יהיו 4 ימים שלא תעבוד על אותה קבוצת שרירים, והדבר יקרה פעם בשבועיים. לא נורא בכלל לדעתי.
ומה שאמרתי לגבי A/B, יכול לקרות בדיוק אותו מצב:
AXBXXAB
או
ABXXXAB
לא אסון אם לא תתאמן על קבוצת שרירים 4 ימים.
יכול להיות שעדיף A/B/FBW כ-3 פעמים בשבוע, או A/B כ-4 פעמים בשבוע, אבל זה גם דורש יותר כי זה יותר נפח ודורש להגיע יותר לחד"כ. וגם פרארי עדיפה על סקודה, אז למה שתקנה סקודה ?
לא אידיאלי, עדיף לעבוד על קבוצת כל 48-72 שעות
אותה סיבה לקנות פיג'ו ולא פרארי, למרות שפרארי טובה יותר.אם יש אופציה יותר טובה איזו סיבה יש לא לעבוד תחת ההמלצות?
אין כסף לפרארי אחישתקנה סקודה
אותה סיבה לקנות פיג'ו ולא פרארי, למרות שפרארי טובה יותר.
אם ארצה להשקיע יותר, אולי אקנה פרארי. הבחורצ'יק רוצה להשקיע 3 פעמים בשבוע, ו"נוח לו AB".