הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ננתקלתם בMK-677 כזה?

EndenNewguy

משתמש מתחיל
21
2
נק' מוניטין:
2
21
2
היי חברים צירפתי תמונה למטה.
אשמח לעזרה ולדעת עד כמה הדבר הזה אמיתי לדעתכם תודה !

קבצים מצורפים

• C670EDA4-2BF0-4399-99D0-C97BB095439D.png
    C670EDA4-2BF0-4399-99D0-C97BB095439D.png
    KB 132.8 · צפיות: 78
חברה שרצה בארץ
לדעתי הם עובדים בסדר
לא ניסיתי
רק מהגיון שלי - לא מאמין שזה זיוף.

השאלה מה אתה מצפה להשיג מזה ?
לא יודע אם תרגיש הבדל / שינוי כלשהו במסת השריר
אולי יהיה יותר תיאבון/שינה טובה יותר
אבל לא יודע אם אפשר בכלל לבדוק את זה ולעקוב אחרי זה ?

חברה שרצה בארץ
לדעתי הם עובדים בסדר
לא ניסיתי
רק מהגיון שלי - לא מאמין שזה זיוף.

השאלה מה אתה מצפה להשיג מזה ?
לא יודע אם תרגיש הבדל / שינוי כלשהו במסת השריר
אולי יהיה יותר תיאבון/שינה טובה יותר
אבל לא יודע אם אפשר בכלל לבדוק את זה ולעקוב אחרי זה ?
מסכים.

החברה עצמה יכולה להיות לגיטימית אבל אם אתה מצפה למסת שריר או לדפוק PR כל אימון זה ממש לא יתן לך את זה, האינדיקציה הכי טובה שיכולה להיות לך זה :
1. רעב מוגבר, אבל זה אינדיווידואלי, חלק מהאנשים לא מרגישים אותו.
2. אגירת נוזלים, זה וודאי לכולם.

• פותח/ת השרשור
מסכים.

החברה עצמה יכולה להיות לגיטימית אבל אם אתה מצפה למסת שריר או לדפוק PR כל אימון זה ממש לא יתן לך את זה, האינדיקציה הכי טובה שיכולה להיות לך זה :
מסכים.

צפיתי בסרטון שלך על הmk של ביו סינס שלך
והבנתי הכל רוצה לציין שאני בן 19 רזה נמוך וקטן יחסית בעצמות אז הרבה אנשים בחדר כושר אמרו לי שלחצי שנה זה יעלה אותי במסה במשקל ויגרה הורמון גדילה שיכול להרחיב קצת את העצמות מה דעתך אחי?
חייב לציין שזה מאמן בחדר כושר הסביר לי על זה

נערך לאחרונה:
צפיתי בסרטון שלך על הmk של ביו סינס שלך
והבנתי הכל רוצה לציין שאני בן 19 רזה נמוך וקטן יחסית בעצמות אז הרבה אנשים בחדר כושר אמרו לי שלחצי שנה זה יעלה אותי במסה במשקל ויגרה הורמון גדילה שיכול להרחיב קצת את העצמות מה דעתך אחי?
חייב לציין שזה מאמן בחדר כושר הסביר לי על זה
תראה רב הסיכויים שזה כן יעשה אותך רעב יותר, יותר אוכל = יותר קלוריות משמע עלייה במשקל, האם MK לבדו יעלה לך מסת שריר ? ממש לא, אבל הוא יעזור לך לאכול שבתורו יעזור לך לעלות שריר.

מה שהוא בעצם עושה הוא גורם לבלוטה במוח לשחרר GH באופן קבוע לאורך כל היום, זה בהחלט לא ייצור טבעי וזה מביא אותך לרמה אחרת משל אדם טבעי שאצלו יש עליה וירידה (פולסים), האם זה משתווה לHGH לא ממש, כי בHGH אתה יכול להזריק כמה שאתה רוצה פה אתה בתוך המגבלה של הגוף שלך לייצור.

לפי דעתי זה אחלה ״תוסף״ לאנשים שרוצים עזרה בלאכול, שינה והתאוששות אבל אל תבנה על זה בתור כדור קסם שיעשה אותך מר אולימפיה.

ותודה על התמיכה וצפייה בסרטון מעריך !

בגלל שאתה בן 19
גם אם תזריק כמות מטורפת של gh אורגינל
אתה לא תגבה אפילו רבע ס"מ.
סליחה שאני מבאס אותך.

לעלות בשריר ולהתרחב במסה אתה יכול גם בלי שום תוספים רק אם תזונה טובה
לעומת זאת אם לא תאכל כראוי ותיקח כמות מטורפת של סטרואידים למינהם אתה לא תעלה במסה בכלל אלא רק תתחטב
יעלה אותי במסה במשקל
מה שאתה צריך דבר ראשון זה לדעת מה סהכ הקלורי שהגוף שלך צריך ביום - לאחר מכן תעלה את הכמות הקלוריות בהדרגה החל 500 קקל ואז עוד 250 ואז עוד 250
כאשר תהיה בעודף של 1000 קקל ביום ותתאמן חזק לפחות 3-5 פעמים בשבוע .
תעשה את זה מספר שנים, לא חצי שנה !
בטוח בטוח בטוח שתעלה במקשל ואתה תקבל צורה אחרת לגמרי.
ואז כשתהיה מתאמן רציני ותבין שאתה אוהב את התחום וכבר יש לך ניסיון רק אז יהיה לך טעם לקחת כל מיני חומרים משפרי ביצועים

• פותח/ת השרשור
בגלל שאתה בן 19
גם אם תזריק כמות מטורפת של gh אורגינל
אתה לא תגבה אפילו רבע ס"מ.
סליחה שאני מבאס אותך.

לעלות בשריר ולהתרחב במסה אתה יכול גם בלי שום תוספים רק אם תזונה טובה
לעומת זאת אם לא תאכל כראוי ותיקח כמות מטורפת של סטרואידים למינהם אתה לא תעלה במסה בכלל אלא רק תתחטב

מה שאתה צריך דבר ראשון זה לדעת מה סהכ הקלורי שהגוף שלך צריך ביום - לאחר מכן תעלה את הכמות הקלוריות בהדרגה החל 500 קקל ואז עוד 250 ואז עוד 250
כאשר תהיה בעודף של 1000 קקל ביום ותתאמן חזק לפחות 3-5 פעמים בשבוע .
תעשה את זה מספר שנים, לא חצי שנה !
בטוח בטוח בטוח שתעלה במקשל ואתה תקבל צורה אחרת לגמרי.
ואז כשתהיה מתאמן רציני ותבין שאתה אוהב את התחום וכבר יש לך ניסיון רק אז יהיה לך טעם לקחת כל מיני חומרים משפרי ביצועים
תודה רבה על הכנות אחי
יש לי בבית הרבה nordi הורמון גדילה כי אח שלי הקטן מקבל הורמון גדילה מרשם אז יש לי גם גישה לזה אבל איי לעולם לא נגעתי בזה מזיבה של gh משבית את הייצור הטבעי זה סינטטי
והאמ קיי רק מגרה את הייצור.

תודה רבה על הכנות אחי
יש לי בבית הרבה nordi הורמון גדילה כי אח שלי הקטן מקבל הורמון גדילה מרשם אז יש לי גם גישה לזה אבל איי לעולם לא נגעתי בזה מזיבה של gh משבית את הייצור הטבעי זה סינטטי
והאמ קיי רק מגרה את הייצור.
לא יעזור לך כלום אתה עברת את הגיל שבו העצמות גדלות.
תאכל הרבה ותתאמן נכון ואני מבטיח לך תעלה בגודל הכללי של הגוף ותהיה לך צורה אחרת .

תאכל הרבה = להגיע אפילו ל1000 קקל מעל לתחזוקה- חלבון לפחות 2 גרם פר משקל גוף .

דווקא ב סארמס עדיף ללכת על משהו מוכר אחרת במקרה הטוב זה היה איזשהו סטרואיד במינון נמוך או במקרה היותר טוב זה היה סוכרזית. לגבי החברה הזו ספציפית לא מכיר רצה בארץ כנירא מבשלה מקומית לא מזלזל באף אחד בארץ אבל גם לא סומך כבר על אף אחד בארץ...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית