נק' מוניטין:
2
- 21
- 2
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מסכים.חברה שרצה בארץ
לדעתי הם עובדים בסדר
לא ניסיתי
רק מהגיון שלי - לא מאמין שזה זיוף.
השאלה מה אתה מצפה להשיג מזה ?
לא יודע אם תרגיש הבדל / שינוי כלשהו במסת השריר
אולי יהיה יותר תיאבון/שינה טובה יותר
אבל לא יודע אם אפשר בכלל לבדוק את זה ולעקוב אחרי זה ?
מסכים.
החברה עצמה יכולה להיות לגיטימית אבל אם אתה מצפה למסת שריר או לדפוק PR כל אימון זה ממש לא יתן לך את זה, האינדיקציה הכי טובה שיכולה להיות לך זה :
1. רעב מוגבר, אבל זה אינדיווידואלי, חלק מהאנשים לא מרגישים אותו.
2. אגירת נוזלים, זה וודאי לכולם.
מסכים.
החברה עצמה יכולה להיות לגיטימית אבל אם אתה מצפה למסת שריר או לדפוק PR כל אימון זה ממש לא יתן לך את זה, האינדיקציה הכי טובה שיכולה להיות לך זה :
1. רעב מוגבר, אבל זה אינדיווידואלי, חלק מהאנשים לא מרגישים אותו.
2. אגירת נוזלים, זה וודאי לכולם.
תראה רב הסיכויים שזה כן יעשה אותך רעב יותר, יותר אוכל = יותר קלוריות משמע עלייה במשקל, האם MK לבדו יעלה לך מסת שריר ? ממש לא, אבל הוא יעזור לך לאכול שבתורו יעזור לך לעלות שריר.צפיתי בסרטון שלך על הmk של ביו סינס שלך
והבנתי הכל רוצה לציין שאני בן 19 רזה נמוך וקטן יחסית בעצמות אז הרבה אנשים בחדר כושר אמרו לי שלחצי שנה זה יעלה אותי במסה במשקל ויגרה הורמון גדילה שיכול להרחיב קצת את העצמות מה דעתך אחי?
חייב לציין שזה מאמן בחדר כושר הסביר לי על זה
מה שאתה צריך דבר ראשון זה לדעת מה סהכ הקלורי שהגוף שלך צריך ביום - לאחר מכן תעלה את הכמות הקלוריות בהדרגה החל 500 קקל ואז עוד 250 ואז עוד 250יעלה אותי במסה במשקל
תודה רבה על הכנות אחיבגלל שאתה בן 19
גם אם תזריק כמות מטורפת של gh אורגינל
אתה לא תגבה אפילו רבע ס"מ.
סליחה שאני מבאס אותך.
לעלות בשריר ולהתרחב במסה אתה יכול גם בלי שום תוספים רק אם תזונה טובה
לעומת זאת אם לא תאכל כראוי ותיקח כמות מטורפת של סטרואידים למינהם אתה לא תעלה במסה בכלל אלא רק תתחטב
מה שאתה צריך דבר ראשון זה לדעת מה סהכ הקלורי שהגוף שלך צריך ביום - לאחר מכן תעלה את הכמות הקלוריות בהדרגה החל 500 קקל ואז עוד 250 ואז עוד 250
כאשר תהיה בעודף של 1000 קקל ביום ותתאמן חזק לפחות 3-5 פעמים בשבוע .
תעשה את זה מספר שנים, לא חצי שנה !
בטוח בטוח בטוח שתעלה במקשל ואתה תקבל צורה אחרת לגמרי.
ואז כשתהיה מתאמן רציני ותבין שאתה אוהב את התחום וכבר יש לך ניסיון רק אז יהיה לך טעם לקחת כל מיני חומרים משפרי ביצועים
לא יעזור לך כלום אתה עברת את הגיל שבו העצמות גדלות.תודה רבה על הכנות אחי
יש לי בבית הרבה nordi הורמון גדילה כי אח שלי הקטן מקבל הורמון גדילה מרשם אז יש לי גם גישה לזה אבל איי לעולם לא נגעתי בזה מזיבה של gh משבית את הייצור הטבעי זה סינטטי
והאמ קיי רק מגרה את הייצור.
הייתי פעם על טסט של פיורפלטינום ולא הייתי מרוצה ..לגבי הmk שלהם לא ניסיתי
לא הרגשתי כלום כשהשתמשתי בטסט שלהם..בוודאות חומר לא בדוז אבל בלשון המעטהמה הסיבה שלא הייתה מרוצה?
מדולל?
יש שם רע לחברה הזאת , לפחות ממה שאני נתקלתי
רק חברה של קאקות ימכרו טסט לא בדוז, טסט זה חומר גלם כלכך זול שזה מטורף.לא הרגשתי כלום כשהשתמשתי בטסט שלהם..בוודאות חומר לא בדוז אבל בלשון המעטה
רק חברה של קאקות ימכרו טסט לא בדוז, טסט זה חומר גלם כלכך זול שזה מטורף.
נכון..מה נעשה יש חארות ... בפיורפלטינום לא אגע יותר זה בטוח..רק חברה של קאקות ימכרו טסט לא בדוז, טסט זה חומר גלם כלכך זול שזה מטורף.