עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה על המענהזריקה לא יפתרו את הבעיה, אתה צריך פיזותרפיה ולהוריד עומס מהעמוד שדרה, תחפש Dead hang בגוגל ותעשה את זה לי זה עזר להעביר 2 בלטים בגב תוך חודשיים
בשבוע ? הייתי עושה את זה 6/7/8 פעמים ביום, תקנה מתח לבית ותעשה את זה, כל חזרה 10-15 שניות, תתלה עם ידיים מתוחות, תן למשקל למשוך אותך למטה, אל תפעיל שום שריר, תגע רק עם קצות הבהונות שברגלים ברצפה ותנסה להרגיש את המתיחה בגב תחתון.תודה על המענה
אשמח לדעת כמה פעמים היית עושה את זה בשבוע וכמה שניות וסטים ?
אעשה את זה ובכללי אתה ממליץ על עוד תרגילים מסוימים או בכללי איך טיפלת בגב ?בשבוע ? הייתי עושה את זה 6/7/8 פעמים ביום, תקנה מתח לבית ותעשה את זה, כל חזרה 10-15 שניות, תתלה עם ידיים מתוחות, תן למשקל למשוך אותך למטה, אל תפעיל שום שריר, תגע רק עם קצות הבהונות שברגלים ברצפה ותנסה להרגיש את המתיחה בגב תחתון.
בהתחלה אתה תשמע הרבה קליקים באיזור ואתה תראה שתהיה לך תחושת הקלה מיידית אחרי, מתיחות יש חלק שיעזרו ויחלק שיעשו יותר גרוע זה תלוי מה מרגיש לך טוב.
אבל הdeadhang ללא ספק הצילה אותי, היה לי MRI גב לפני כחודש וחצי, בגלל כאבים אחרים ולא ראו בכלל בלטים יותר.
תעשה תרגילים לחיזוק הגב תחתון, השרירים יחזיקו את הבלט מלהיות גרוע יותר ויעזרו אפילו להחזיר אותו למקום.אעשה את זה ובכללי אתה ממליץ על עוד תרגילים מסוימים או בכללי איך טיפלת בגב ?
והאם היום אתה מרגיש כאבים או שחלפו לגמרי
נעזרת במכון פיזיוטרפיה (אשמח להמלצה)תעשה תרגילים לחיזוק הגב תחתון, השרירים יחזיקו את הבלט מלהיות גרוע יותר ויעזרו אפילו להחזיר אותו למקום.
היום אין כאבים בכלל, יש כאבים אחת ל…. ורק בזמן מאמץ יתר לגב תחתון
נעזרתי קצת במכבי טבעי עשיתי שיאצו ודיקור לא באמת עזר, השינוי האמיתי הגיע אחרי שהתחלתי לעשות תרגילים לגב תחתון והתרגיל שאמרתי לך עם המתח, תוך חודשיים כבר הייתי ללא כאבים כמעט היום אני שנה אחרינעזרת במכון פיזיוטרפיה (אשמח להמלצה)
אני גם סובל כבר 4 חודשים (לא באמת טיפלתי) מכאבי גב תוך כמה זמן עבר לך?
סבבה תודה רבה איישםנעזרתי קצת במכבי טבעי עשיתי שיאצו ודיקור לא באמת עזר, השינוי האמיתי הגיע אחרי שהתחלתי לעשות תרגילים לגב תחתון והתרגיל שאמרתי לך עם המתח, תוך חודשיים כבר הייתי ללא כאבים כמעט היום אני שנה אחרי
איך זה הגיוני? ממה שהבנתי הבליטה לא חוזרת למקום לעולם, רק יכולה להחמיראבל הdeadhang ללא ספק הצילה אותי, היה לי MRI גב לפני כחודש וחצי, בגלל כאבים אחרים ולא ראו בכלל בלטים יותר.
שום חומר לא ״ירפא״ לך בלטים או פריצות דיסק, הכי הרבה שזה יכול לעשות זה לעזור עם הדלקת שיש באיזור.איך זה הגיוני? ממה שהבנתי הבליטה לא חוזרת למקום לעולם, רק יכולה להחמיר
יש מצב שזה קשור לחומרים שלקחת? בתור אחד שמבין בזה יש סייקל מומלץ לשיקום בלט/פריצת דיסק? ראיתי על זה עדויות
ואיך איבחנו אצלך בלט? באיזה צילום? מה היה התסמיניםשום חומר לא ״ירפא״ לך בלטים או פריצות דיסק, הכי הרבה שזה יכול לעשות זה לעזור עם הדלקת שיש באיזור.
בלט בהחלט יכול לחזור למקום עם עבודה נכונה, מתיחות וחיזוק השרירים שסביב האיזור.
האמת שהיה לי שתי צילומים היה לי גל מיפוי עצמות שלא ראו בו יותר את הבלטים וגם MRI.
היה לי כאבי גב תחתון שמקרינים לרגל עד הברך עם כאבים בטוסיק.ואיך איבחנו אצלך בלט? באיזה צילום? מה היה התסמינים