הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בן 17 מושך 200 קילו דדליפט

• פותח/ת השרשור Dmk
  • פורסם בתאריך

Dmk

משתמש קבוע
1,046
628
נק' מוניטין:
1,402
1,046
628
אני יוצא לטיול של ארבעה ימים עם 0 שינה ואוכל על הפנים.
יש לי הרגשה שאולי יקח לי זמן לחזור לעצמי אחר כך כמו בפעם הקודמת, והרגשתי שאני חזק יותר מאי פעם, אז רציתי לראות איפה אני נמצא.

200:

180 לשלשה שעשיתי אחרי זה (גם שיא חדש):

190 לסינגל לפני ה200 (שהיה גם שיא חדש):

אחר כך 5x5x100kg של פאוזד סקוואט במקום רגיל כדי להקל קצת על הגב

2 דברים שהייתי רוצה אחרי שראיתי את זה ,
1 לחזור לגיל 17
2 להרים 200 קילו דד ליפט

מקצוען אמיתי כל הכבוד ! ! ! אני לא יודע איך אתה עובד ואולי זה ישמע מצחיק , אבל דווקא אחד כמוך שיכול לשבור שיאים כל שיפור הכי קטן מאוד מאוד משמעותי , הייתי ממליץ לקחת מאמן צמוד במידה ואין , ולהתחיל להתחרות , שיהיה בהצלחה.

• פותח/ת השרשור

תודה רבה

לא יאמן שאתה מרים משקלים כאלה בתיכון! מה יהיה עוד 10/20 שנה?
שאפו ענק
כנראה שלא אהיה בזה כמו שאני עכשיו אבל מי יודע. אני כן חושב שזה יהיה יותר מזה שזה עכשיו.
ותודה
עבודה יפה מאוד.
אין מה לומר, אתה פשוט חזק.
תודה, נחמד לשמוע ממישהו שמושך מעל ל300 😃
נחמד.
גדלת קצת.
תודה, תמיד כיף לשמוע ממך
האמת שאומרים לי את זה הרבה
גובה ומשקל?
שאלה מעולה
2 דברים שהייתי רוצה אחרי שראיתי את זה ,
1 לחזור לגיל 17
2 להרים 200 קילו דד ליפט

מקצוען אמיתי כל הכבוד ! ! ! אני לא יודע איך אתה עובד ואולי זה ישמע מצחיק , אבל דווקא אחד כמוך שיכול לשבור שיאים כל שיפור הכי קטן מאוד מאוד משמעותי , הייתי ממליץ לקחת מאמן צמוד במידה ואין , ולהתחיל להתחרות , שיהיה בהצלחה.
תודה רבה על כל המחמאות
כנראה שלא הייתי מגיע לזה בלי מאמן שהוא StrongEnough שהגיב פה מעליך
הוא אימן אותי בין מאי לאוגוסט ומאז ניסיתי כמה דברים שגם שונים קצת ממה שהוא לימד אותי. כרגע אני עובד בצורה שמבוססת על מה שלמדתי באימונים איתו וזה עובד מעולה.

אבל המכון בשנה הזאת ירד מלהיות בעדיפות ראשונה.
אני מתאמן מתי שיש לי זמן ולא מבסס את הלוז שלי על זה כמו שאולי פעם. אני כבר לא עוקב אחרי אוכל, פשוט אוכל מספיק חלבון ומספיק בכלל. אני ישן כמה שאני מספיק לעשות.
ככה שתחרות רצינית לא ממש נמצאת על הפרק. אולי רק להיכנס מתישהו סתם במקרה בתאריך שפנוי ולהוציא את המיטב.

באופן כללי אני לא רואה הרבה משמעות בלהתחרות סתם אם אין לי סיכוי לנצח, כי נראה לי הכי טוב ומספק זה להרים במכון עם כל הברוז.
כל הכבוד:161bd:

כל הכבוד! 👏

תודה רבה

תקשיב…תשמע…
כל הכבוד. 200 קילו זה מרשים no matter what ועוד בגיל כל כך צעיר. כמו שאלחנן כתב - אתה פשוט חזק.

בקרוב יש לי בדיקת סינגלים ואני כרגע מכוון ל 200 ק״ג אז הבאת לי מוטיבציה לתת לעבוד עוד יותר חכם וקשה. ההבדל היחיד בנינו שאני כפול מהגיל שלך 🤣🤣🤣

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית