הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בן 17 מושך 200 קילו דדליפט

• פותח/ת השרשור Dmk
  • פורסם בתאריך

Dmk

משתמש קבוע
1,046
628
נק' מוניטין:
1,402
1,046
628
אני יוצא לטיול של ארבעה ימים עם 0 שינה ואוכל על הפנים.
יש לי הרגשה שאולי יקח לי זמן לחזור לעצמי אחר כך כמו בפעם הקודמת, והרגשתי שאני חזק יותר מאי פעם, אז רציתי לראות איפה אני נמצא.

200:

180 לשלשה שעשיתי אחרי זה (גם שיא חדש):

190 לסינגל לפני ה200 (שהיה גם שיא חדש):

אחר כך 5x5x100kg של פאוזד סקוואט במקום רגיל כדי להקל קצת על הגב

תקשיב…תשמע…
כל הכבוד. 200 קילו זה מרשים no matter what ועוד בגיל כל כך צעיר. כמו שאלחנן כתב - אתה פשוט חזק.

בקרוב יש לי בדיקת סינגלים ואני כרגע מכוון ל 200 ק״ג אז הבאת לי מוטיבציה לתת לעבוד עוד יותר חכם וקשה. ההבדל היחיד בנינו שאני כפול מהגיל שלך 🤣🤣🤣
תתן 220

• פותח/ת השרשור
תקשיב…תשמע…
כל הכבוד. 200 קילו זה מרשים no matter what ועוד בגיל כל כך צעיר. כמו שאלחנן כתב - אתה פשוט חזק.

בקרוב יש לי בדיקת סינגלים ואני כרגע מכוון ל 200 ק״ג אז הבאת לי מוטיבציה לתת לעבוד עוד יותר חכם וקשה. ההבדל היחיד בנינו שאני כפול מהגיל שלך 🤣🤣🤣

תודה רבה, שיהיה לך בהצלחה ושמח לשמוע שהענקתי קצת מוטיבציה.
מאמין כשאהיה בן 34 זה כבר יהיה לי יותר קשה אז הגיוני.

שאפו, מציע לך להתחיל לטחון פושטי ירך חזק. hamstrings וגלוטס

תודה.
איך זה בא לידי ביטוי?

תודה רבה, שיהיה לך בהצלחה ושמח לשמוע שהענקתי קצת מוטיבציה.
מאמין כשאהיה בן 34 זה כבר יהיה לי יותר קשה אז הגיוני.

תודה.
איך זה בא לידי ביטוי?
הקושי שלך לנעול, שיכול להיות בגלל טכניקה אבל זה לא המקרה פה( במקרה שלי זה כן)

אתה מהברך מתחיל למשוך את המוט לאחור לקרב את המוט לירך להוריד ממנה עומסים.

קצת בלוק פולס ואתה שם

קצת בלוק פולס ואתה שם
אני אישית לא אוהב בלוק פולס.
חושב שעצירות באמצע הדדליפט עוזרות יותר.

הזווית של המצלמה מטעה, אני חושב שגם אצלו זה בגלל הטכניקה.
הוא מרים את הראש יחסית, וזה נותן אשליה שהגב ישר, מלהסתכל על הכתפיים יש לו קריסת גב ממש קטנה.

אין לו קושי רק בנעילה, הקושי כמעט בכל התרגיל, הוא מגיע לנעילה באיטיות, אין מומנטום לעבור את האזור הזה.

לדעתי גם תרגול מהירות עם משקל מאוד נמוך יכול לעזור. מה שוואסטסייד עושים באחד הימים בשבוע, עם גומיות.

• פותח/ת השרשור

קצת בלוק פולס ואתה שם

הוא מרים את הראש יחסית, וזה נותן אשליה שהגב ישר, מלהסתכל על הכתפיים יש לו קריסת גב ממש קטנה.

אין לו קושי רק בנעילה, הקושי כמעט בכל התרגיל, הוא מגיע לנעילה באיטיות, אין מומנטום לעבור את האזור הזה.

לדעתי גם תרגול מהירות עם משקל מאוד נמוך יכול לעזור. מה שוואסטסייד עושים באחד הימים בשבוע, עם גומיות.

גם אני חושב שזה בגלל טכניקה אבל יכול להיות שגם כן יש חולשה מסויימת. אפשר לראות פשוט שאני לא מצליח להכניס את הישבן פנימה ב200 ובגלל זה ההרמה הופכת לכל כך איטית.

אם להגיד את האמת אני לא בטוח אם יש לי סיבה כרגע להכניס דברים נוספים בסגנון פשוט כי עוד לא הגעתי לתקיעה. נכון שאולי יכלתי להתקדם יותר בחודשים האחרונים, הרי ה180 ל2 היה באמצע-סוף אוגוסט ועכשיו אנחנו בדצמבר עם 200 לחזרה בקושי, אבל כן הייתה שם התקדמות כלשהי.

מרגיש לי שלהכניס משהו כמו בלוק פולס יכול לעשות עניינים אחרים, כי בכל זאת זה להחזיק הרבה משקל וזה משהו שיכול לפגוע בהתאוששות שלי לגמרי.

ומרגיש לי שדדליפט עם עצירה לא מספיק ספציפי פה, אבל אולי. אבל גם את זה יהיה קצת קשה להכניס.

לגבי דדליפט מהיר, אני לא יכול ממש לעשות את זה בלי לאבד פוזיציה. אני מרגיש שכשאני איטי יותר אני יכול להרים יותר.

גם אני חושב שזה בגלל טכניקה אבל יכול להיות שגם כן יש חולשה מסויימת. אפשר לראות פשוט שאני לא מצליח להכניס את הישבן פנימה ב200 ובגלל זה ההרמה הופכת לכל כך איטית.

אם להגיד את האמת אני לא בטוח אם יש לי סיבה כרגע להכניס דברים נוספים בסגנון פשוט כי עוד לא הגעתי לתקיעה. נכון שאולי יכלתי להתקדם יותר בחודשים האחרונים, הרי ה180 ל2 היה באמצע-סוף אוגוסט ועכשיו אנחנו בדצמבר עם 200 לחזרה בקושי, אבל כן הייתה שם התקדמות כלשהי.

מרגיש לי שלהכניס משהו כמו בלוק פולס יכול לעשות עניינים אחרים, כי בכל זאת זה להחזיק הרבה משקל וזה משהו שיכול לפגוע בהתאוששות שלי לגמרי.

ומרגיש לי שדדליפט עם עצירה לא מספיק ספציפי פה, אבל אולי. אבל גם את זה יהיה קצת קשה להכניס.

לגבי דדליפט מהיר, אני לא יכול ממש לעשות את זה בלי לאבד פוזיציה. אני מרגיש שכשאני איטי יותר אני יכול להרים יותר.

ככל הנראה שבלוק פולס יהיו יותר קשים ממהרצפה, אם באמת זה נקודת חולשה שלך - לא מדבר פה מעל הברך, 4-8 ס"מ הגבהה, מספיק להוציא את היכולת שלך לייצר לג דרייב לתת לפושטי הירך שלך לסבול

נסכים שלא להסכים? מהניסיון שלי עצירה מלמדת להיות איטי יותר ומשנה פוזיציות בנקודת העצירה שלא יהיו אפשריות בדדליפט רגיל (הסיבה שאני משלב דפיציט לאימונים שלי היא בגלל שעבודה עם עצירה הרסה לי את כל ההתחלה הדינמית שהייתה לי)

ועבודת מהירות אם העניין הוא טכני כבר בעייתית, כי לעבוד על טכניקה צריך מיקוד מסויים, מה שפשוט אין בעבודת מהירות. לזה דווקא הייתי עושה לג פרס או דפיציט שמלמד לג דרייב טוב.

עם כל מה שאמרת אני מבין ומסכים חוץ מהדבר האחרון.

מהירות זה כוח, תמיד נצטרך לתרגל מקסימום מהירות, זאת הדרך להרים משקל כבד, אין אדם בעולם שיותר חזק לאט.
תראה את בולטון מבצע חימום עם מהירות שיא.
הוא מתרגל בכל מהלך החימום שלו את הטכניקה, מהירות וריכוז שהוא ישתמש בסט הכי כבד שלו.

נסכים שלא להסכים? מהניסיון שלי עצירה מלמדת להיות איטי יותר ומשנה פוזיציות בנקודת העצירה שלא יהיו אפשריות בדדליפט רגיל (הסיבה שאני משלב דפיציט לאימונים שלי היא בגלל שעבודה עם עצירה הרסה לי את כל ההתחלה הדינמית שהייתה לי)
עצירות צריכות להיות עם משקל לא כבד לנפח גדול, אני חושב שניסית לשלב אותם בנפח נמוך ועצימות גבוה כמו שאתה עושה עם דפסיט, זה לא יעבוד ככה.

עצירות כמו טמפו יכולים להאט אותך בטווח הקצר, אבל זה המטרה, להאט באזור הקשה כדי להעמיס עליו, ולהאיץ באזור הקל.
זה מלמד אותך כיווץ טוב יותר גם כן, שחשוב לא פחות ממהירות.

לכן השילוב של עצירות, עם מהירות בשני תרגילים שונים יעזרו המון.

אבל כמו ש @Dmk אמר, מספיק שיתחזק והדדליפט יעלה, הוא ישאר לאט אולי אבל עם יותר משקל.

מהירות זה כוח, תמיד נצטרך לתרגל מקסימום מהירות, זאת הדרך להרים משקל כבד, אין אדם בעולם שיותר חזק לאט.
הוא מתרגל בכל מהלך החימום שלו את הטכניקה, מהירות וריכוז שהוא ישתמש בסט הכי כבד שלו.

עצירות צריכות להיות עם משקל לא כבד לנפח גדול, אני חושב שניסית לשלב אותם בנפח נמוך ועצימות גבוה כמו שאתה עושה עם דפסיט, זה לא יעבוד ככה.

עצירות כמו טמפו יכולים להאט אותך בטווח הקצר, אבל זה המטרה, להאט באזור הקשה כדי להעמיס עליו, ולהאיץ באזור הקל.

אבל כמו ש @Dmk אמר, מספיק שיתחזק והדדליפט יעלה, הוא ישאר לאט אולי אבל עם יותר משקל.

זה נכון העצירות היו בעצימות גבוה, לחזרות אבל עדיין (5@2RIR)
בכל מקרה, תאכלס אני רואה את מה שאתה רואה, אני פשוט לא מאמין שזה הגורם.

תאכלס אבל לעשות בלוק פולס יכול לאשש אחד מן השניים

אם אין שוני במשקלי העבודה מבלוק פול נמוך למהרצפה, ככל הנראה שהוא לא מייצר לג דרייב כמו שצריך וצריך לעבוד על זה, בין אם דרך מהירות או כל דבר אחר

אם בלוק פולס משמעותית קשה יותר אז כנראה שלג דרייב הוא לא הגורם המגביל בהרמה, אפילו אם הוא יכול לפצות על כך

אלחנן מי זה הבחור הזה??
חיה
איזה גוף מטרה! ואיזה משקלי עבודה אמלה

300 קג זה כאילו המקסימום שלו?
אני מסכים איתך לגבי שמהירות זה כוח, אבל בסוף ברגע שהמשקל יותר כבד הוא יעלה יותר לאט...

300 קג זה כאילו המקסימום שלו?
אני מסכים איתך לגבי שמהירות זה כוח, אבל בסוף ברגע שהמשקל יותר כבד הוא יעלה יותר לאט...
זה רק חימום, יש לו הרבה יותר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית