הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עצימות באימון

• פותח/ת השרשור adirz8
  • פורסם בתאריך

adirz8

משתמש מתחיל
41
2
נק' מוניטין:
2
41
2
אהלן, מתאמן כבר כמה שנים טובות עם מסה מאוד מכובדת וכוח.
נתונים:
גובה: 1.75
משקל: 78 על 10 אחוז שומן בערך לא יבש אז מן הסתם יש גם נוזלים.
חזרתי למסה לא מזמן אחרי חיטוב ארוך, אני רוצה למקסם את התוצאות כמה שאפשר ואשמח לדעות שונות משלי.
האימונים שלי מחולקים ABC:
A- בנץ' 3 סטים ל8-10 חזרות
דאמבלים שיפוע חיובי 3 סטים ל10 חזרות כבלים חזה תחתון 3 סטים ל12 חזרות לאחר מכן טרפזים 3 סטים 12-15 חזרות ואימון בטן 3 סטים ועוד 3 לצדדים
אימון B- גב משיכה 3 סטים 12-10 חזרות כנל משיכה רחבה לכנפיים ואחר כך 3 סטים ל12 חזרות לגב תחתון
אימון C- ידיים וכתפיים (פחות רלוונטי)
השרירים לא כל כך קשורים בכל אימון זה נכון אבל המטרה היא שהשרירים החלשים יקבלו יותר גירוי דרך כך שאאמן אותם יותר פר שבוע אימון A מבוצע פעמיים בשבוע וכנל B, לגבי C רק פעם אחת בשבוע.
השאלה שלי האם מומלץ לעלות את כמות הסטים בשרירים הגדולים למרות שגם ככה אני הסופי השבוע(רביעי וחמישי) אני לוקח אותם לסוג של קצה יכולת בעזרת הוספת סט או דרופ סט.
תודה!

בתור מישהו שמתאמן כמה שנים ועם מסה מאוד מכובדת הייתי מצפה שתרשום את התוכנית כמו שצריך ולא כמו ילד בן שלוש.

תערוך את ההודעה וננסה להתייחס ולעזור 😃

• פותח/ת השרשור
בתור מישהו שמתאמן כמה שנים ועם מסה מאוד מכובדת הייתי מצפה שתרשום את התוכנית כמו שצריך ולא כמו ילד בן שלוש.

תערוך את ההודעה וננסה להתייחס ולעזור 😃
חחחח אהבתי את העקיצה, אני בטוח גם בלי שזה יהיה מסודר יותר מידי הבנת את התוכנית

חחחח אהבתי את העקיצה, אני בטוח גם בלי שזה יהיה מסודר יותר מידי הבנת את התוכנית
התרגילים לא משנים כל כך,תעשה את התרגיל שאתה מרגיש הכי טוב איתו ותעבוד איך שבאלך אין כל כך כלל אצבע.
לא מבין מה אתה מחפש לשמוע?

אני פחות בעד ABC של 5-6 פעמים בשבוע למתאמן טבעי, לדעתי לטבעיים אין סיבה להתאמן מעל ארבע פעמים בשבוע ברוב המקרים

• פותח/ת השרשור
אני פחות בעד ABC של 5-6 פעמים בשבוע למתאמן טבעי, לדעתי לטבעיים אין סיבה להתאמן מעל ארבע פעמים בשבוע ברוב המקרים
יותר כיוון AB?
התרגילים לא משנים כל כך,תעשה את התרגיל שאתה מרגיש הכי טוב איתו ותעבוד איך שבאלך אין כל כך כלל אצבע.
לא מבין מה אתה מחפש לשמוע?
אולי עוד סטים?

יותר כיוון AB?

אולי עוד סטים?
עליון תחתון זה אחלה פיצול, ואם אני לא טועה הוא הכי מגובה מבחינה מדעית, בהנחה והעצימות מספיק גבוהה AB של 2 תרגילים לשריר גדול אפילו יכולה להספיק, למרות שהייתי הולך על שלושה ותרגיל או שניים לשרירים הקטנים יותר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית