הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קושי בסקוואט

TomerMC

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
אהלן, בן 16.5, מ.ג 72.5.
אני מתאמן רציני כחצי שנה, לפני זה התאמנתי פעם-פעמיים בשבוע בסטודיו אצל "מאמן" שגרם לי להזנחה של הרגליים. הרמתי בנץ' 45 קג אבל סקוואטים משקל גוף...
גם היום אני די מתקשה עם הסקוואט ואני לא מצליח להתקדם איתו בקצב מהיר. כרגע הוא ב 75 קג ל 6-8 חזרות ל 4 סטים, ביחס לבנץ' שבאותו מספר חזרות וסיים - 70 קג... אני די בטוח שיש בזה גם משהו מנטלי. אוכל 1.6-1.8 חלבון ביחס למשקל גוף, עליתי 5.5 קג בחצי שנה הזו.
בגלל שאני די עמוס יש לי ימים ספציפיים שאני יכול להתאמן בהם והם שבת, ראשון ושלישי. לא אופטימלי אבל אין לי ברירה... אני עושה בימי שבת גב, חזה וידיים, ביום ראשון רגליים וכתפיים, וביום שלישי פול באדי.
האם כדאי להעביר את היום רגליים לשבת כדי שיהיה להם יותר זמן להתאושש לקראת הפול באדי? אם כן, להעביר את הכתפיים ליום אפר כדי לא לפגוע בבנץ'?
אשמח לעצות וטיפים.
שבת שלום!

אני חושב שבלי להעלות סרטון של הטכניקה והסבר מפורט על התוכנית אימונים אי אפשר כל כך לעזור לך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית