עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז? זה אומר שאסור לי להגיד את דעתי?90% מאיתנו עם זקנים ארוכים כאן
זה גם גנים.ברור שבאימוני בילדינג טהורים הייתי מגיע לתוצאה טובה יותר מבחינת פיזיק.
כשמתאמנים בפווארליפטינג גם גדלים.
כשמתאמנים בפיתוח הגוף גם מתחזקים.
כמובן שכל אחד לא אופטימלי עבור השני.
לא חושב שהגנים משנים פה כל כך. בספק אם יש מישהו שהגנטיקה שלו תגרום לזה שאימוני פווארליפטינג יהיו אופטימליים עבורו לפיתוח הגוף או להיפך.אז? זה אומר שאסור לי להגיד את דעתי?
זה גם גנים.
בכל מקרה ללא ספק אתה בחור מקצוען בפאורליפטינג ומעריך אותך רצח
ברור שיכול להגיד!אז? זה אומר שאסור לי להגיד את דעתי?
זה גם גנים.
בכל מקרה ללא ספק אתה בחור מקצוען בפאורליפטינג ומעריך אותך רצח
זה קשור יותר ממה שיניב כתבלא, זה הופך את זה ללא קשור לשרשור או לתגובה שהגבת עליה של יניב
תשמע, פותח הפוסט שאל שאלה. עניתי לו עליה. זה שלך זה היה ברור לא אומר שלכותב הפוסט זה היה ברור.יש לך עוד אמיתות לשתף אותנו?
גם בחור מטר 70 ששקול 70 ועלה ל180 גדל
למתאמן פווארליפטינג גודל זה תוצר לוואי
כן אני בטוח שפותח האשכול חשב שמישהו יכול לעלות 20 קילו ולהיות יותר קטן אתה לא טיפש (אפילו להפך) אז למה לשחק אותה ראש קטןתשמע, פותח הפוסט שאל שאלה. עניתי לו עליה. זה שלך זה היה ברור לא אומר שלכותב הפוסט זה היה ברור.
תשמע, מודה שלא קראתי את הדיון של תחילת הפוסט אז אני לא יודע מה הוא כן יודע ומה לא. לפי השאלה שהוא שאל בפוסט לא היה נראה שהוא מניח שמישהו עולה 20 קילו ולא עולה במסת שריר, אלא כנראה חשב שפווארליפטרים נשארים באותו משקל גוף כי הם לא גדלים.כן אני בטוח שפותח האשכול חשב שמישהו יכול לעלות 20 קילו ולהיות יותר קטן אתה לא טיפש (אפילו להפך) אז למה לשחק אותה ראש קטן
לא זה לא אבל אני מבין שהבנת הנקרא זה לא הצד החזק שלך אז עדיף לעצורזה קשור יותר ממה שיניב כתב