עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
😍גם נהיית יפה יותר..בכלל מה שפאוורליפטינג עושה
ככה כולם, גודל להם קצת הבייספס והם חושבים שהם יודעים הכל. לכולם יש מה ללמוד, וככל שאתה מתקדם יותר אתה צריך לדעת יותר, וזה בסדר.חחח מרגיש לי שיש לי מלא ללמוד, ועוד חשבתי שאני די
בשביל זה הפורום נועדואמשיך לשאול שאלות מקווה שאני לא אחפור לכם
זה טוב, זה אומר שאתה בכיוון הנכון בידע וצבירת נסיוןחחח מרגיש לי שיש לי מלא ללמוד, ועוד חשבתי שאני די מבין
חח מגניבזה טוב, זה אומר שאתה בכיוון הנכון בידע וצבירת נסיון
![]()
יש לך עוד אמיתות לשתף אותנו?כשהתחלתי להתאמן בפווארליפטינג שקלתי 76. בשיא שלי שנה שעברה הגעתי ל99 קילו, והיום אני באזור 89 אחרי חיטוב.
נראה לי אז שגדלתי.
אפשר מקרא?תעבוד בנפחים משתנים זה יתרום גם לגדילה וגם ועליה בכוח
שבוע 5\3
שבוע 7\12
שבוע 2\4
לדעתי הרוב ככה מתחילים.חחח מרגיש לי שיש לי מלא ללמוד, ועוד חשבתי שאני די מבין
מישהו אמר שלא? לא ראיתי כאןלמתאמן פווארליפטינג גודל זה תוצר לוואי
זה הופך אתה מה שכתבתי לפחות נכון?מישהו אמר שלא? לא ראיתי כאן
על מה קיבלת באןזה הופך אתה מה שכתבתי לפחות נכון?
אין לי שמץעל מה קיבלת באן
לא, זה הופך את זה ללא קשור לשרשור או לתגובה שהגבת עליה של יניבזה הופך אתה מה שכתבתי לפחות נכון?
אתה חושב שאפ הייתה עובד לפי העקרונות של פיתוח גוף לא הייתה יותר איכותי בפיזיק?כשהתחלתי להתאמן בפווארליפטינג שקלתי 76. בשיא שלי שנה שעברה הגעתי ל99 קילו, והיום אני באזור 89 אחרי חיטוב.
נראה לי אז שגדלתי.
ואלה הם שמים זקן על הפנים כדי להסתיר תשומן איזה יפים יותרגם נהיית יפה יותר..בכלל מה שפאוורליפטינג עושה
תברח כל עוד אתה יכולואלה הם שמים זקן על הפנים כדי להסתיר תשומן איזה יפים יותר
מה יש לברוח,זקן זה מכוער מדבר על הזקנים הלא מסודרים גועל נפשאוי וואוי לך
מה פתחת עכשיו!
תברח כל עוד אתה יכול
90% מאיתנו עם זקנים ארוכים כאןמה יש לברוח,זקן זה מכוער מדבר על הזקנים הלא מסודרים גועל נפש
ברור שבאימוני בילדינג טהורים הייתי מגיע לתוצאה טובה יותר מבחינת פיזיק.אתה חושב שאפ הייתה עובד לפי העקרונות של פיתוח גוף לא הייתה יותר איכותי בפיזיק?
יודע שזה לא המטרה שלך אהל עם כל השנים קאתה מתאמן אתה אמור להיות יותר איכותי,ככה שפטורליפטינג זה לא אופטימלי,
לא מוריד לרגע מההשגים שלך כספורטאי,אתה ספורטאי עלית בתחומך
ואלה הם שמים זקן על הפנים כדי להסתיר תשומן איזה יפים יותר