הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחפש תוכנית אימונים טובה חינמית להיפרטרופיה ל3 פעמים בשבוע

AlonZa

משתמש מתחיל
146
14
נק' מוניטין:
32
146
14
היי, אני מחפש תוכנית אימונים טובה להיפרטרופיה(הגדלת השרירים)
רצוי חימנית אבל אם אין אז לא אכפת לי גם בתשלום (רצוי לא יקר מידי).
תודה.

יש לך באתר קילוגרם תחת השם תוכניות לתקופת המסה. מצוינת שם רק התבנית, כלומר איזה תרגילים לעשות וכמה סטים וחזרות, אז תיישם בהן פרוגרסיב אוברלוד, כלומר התקדמות קבועה, ותראה תוצאות.

לא מבין את המשפט הזה "מחפש תוכנית אימונים טובה"
כל תוכנית יכולה להיות טובה גם אם תעשה רק שכיבות שמיכה , מתח , ועליית מדרגות.

תכנית זה לא תרגילים, תכנית זה תכנון ההתקדמות בתרגילים. בבחירת תרגילים קשה להיכשל, בתכנון התקדמות נכון, קשה להצליח

• פותח/ת השרשור

ניסיתי כבר את 2 התוכניות האלה :
The Beginner Weight Training Workout Routine
Starting Strength Training Programs

ולא כל כך ראיתי תוצאות ובקושי התקדמתי במשקלי עבודה לכן אמרתי תוכנית "טובה", כי כנראה שלא כל תוכנית מתאימה לכל אחד.

יש לך 2 אופציות,
1. לקחת תוכנית מוכנה מהפורטל.
2. לפנות למאמן שיבנה לך תוכנית ויעשה לך ליווי צמוד בתשלום.

בהצלחה
מה הכוונה פורטל ? פה בפורום?
בקשר לאופציה השנייה חשבתי על זה אבל אני לא מכיר מאמן טוב שיכול לעשות לי תוכנית(ניסיתי בעבר מס' מאמנים ואף אחד מהם
לא היה מקצועי ולא ראיתי התקדמות)

מה הכוונה פורטל ? פה בפורום?
תוכניות אימונים לתקופת המסה: איך תעשו זאת נכון | קילוגרם

בקשר לאופציה השנייה חשבתי על זה אבל אני לא מכיר מאמן טוב שיכול לעשות לי תוכנית(ניסיתי בעבר מס' מאמנים ואף אחד מהם
לא היה מקצועי ולא ראיתי התקדמות)

אם זה באמת רלוונטי מוזמן לשלוח ה.פ.

ולא כל כך ראיתי תוצאות ובקושי התקדמתי במשקלי עבודה לכן אמרתי תוכנית "טובה", כי כנראה שלא כל תוכנית מתאימה לכל אחד.
אני רק אציין ששום תכנית לא תעבוד אם התזונה שלך לא מתאימה למטרה, במקרה שלך היפרטרופיה = עליה במסת שריר = פלוס קלורי ומספיק חלבון. אם התזונה לא מתאימה אתה לא תראה את התוצאות שאתה רוצה בשום תכנית.

• פותח/ת השרשור
אני רק אציין ששום תכנית לא תעבוד אם התזונה שלך לא מתאימה למטרה, במקרה שלך היפרטרופיה = עליה במסת שריר = פלוס קלורי ומספיק חלבון. אם התזונה לא מתאימה אתה לא תראה את התוצאות שאתה רוצה בשום תכנית.

האמת שבשבועות האחרונים הייתי בדיאטה(אכלתי הרבה פחות ממה שהגוף שורף) אבל כן השתדלתי שהמעט שאני אוכל יהיה
חלבונים ובעבר קראתי שבתור מתחיל(אני מתחיל)אפשר להתקדם גם מאזן קלורי שלילי.

מוניטין

בגדול זה נכון, אבל אם להיות כן, מתאמן מתחיל יכול לראות אחלה תוצאות גם בלי להשקיע בתזונה בכלל. אני חושב שאפשר לחלק את התקופה של מתחיל ל2, כשהחלק השני בין היתר מצריך גם תזונה מותאמת, אבל החצי הראשון יעבוד לא משנה מה.

ולא כל כך ראיתי תוצאות ובקושי התקדמתי במשקלי עבודה לכן אמרתי תוכנית "טובה", כי כנראה שלא כל תוכנית מתאימה לכל אחד
לא ראית התקדמות בss? מאוד מוזר. המשקלי עבודה אמורים לקפוץ משמעותית, לפחות בסקוואט.
מה הכוונה פורטל
קילוגרם זה האתר של הפורום, זה זה:
תוכניות אימונים לתקופת המסה: איך תעשו זאת נכון | קילוגרם
ואם האופציה של מאמן כן רלוונטית אליך אז אני מציע לך להיענות להצעה של אור שיכול לעזור לך למצוא מאמן באזור/לצרכים שלך
אם זה באמת רלוונטי מוזמן לשלוח ה.פ.
זהו כבר מתחיל להיות לך מספיק מאמרים בשביל לתת כמה קישורים לאותה שאלה, האתר מתפתח:79nb:

תוכנית פול בודי

1)סקוואט 4 סטים

2)לחיצת חזה 3 סטים

3)פולי עליון 3 סטים

4)מכונת לחיצת חזה 3 סטים

5)חתירה 3 סטים

6)לחיצת כתף 3 סטים

7)פייספול 3 סטים

8)כפיפת מרפקים מוט 3 סטים

9)פשיטת מרפקים 3 סטים

זאת התוכנית שלי אני סטודנט ויכול 3 פעמים בשבוע גם יש פה דגש בעיקר על חזה וגב 18 סטים שבועיים

תוכנית פול בודי

1)סקוואט 4 סטים

2)לחיצת חזה 3 סטים

3)פולי עליון 3 סטים

4)מכונת לחיצת חזה 3 סטים

5)חתירה 3 סטים

6)לחיצת כתף 3 סטים

7)פייספול 3 סטים

8)כפיפת מרפקים מוט 3 סטים

9)פשיטת מרפקים 3 סטים

זאת התוכנית שלי אני סטודנט ויכול 3 פעמים בשבוע גם יש פה דגש בעיקר על חזה וגב 18 סטים שבועיים

לנעוץ דחוף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית