עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא מבין את המשפט הזה "מחפש תוכנית אימונים טובה"
כל תוכנית יכולה להיות טובה גם אם תעשה רק שכיבות שמיכה , מתח , ועליית מדרגות.
לא מבין את המשפט הזה "מחפש תוכנית אימונים טובה"
כל תוכנית יכולה להיות טובה גם אם תעשה רק שכיבות שמיכה , מתח , ועליית מדרגות.
מה הכוונה פורטל ? פה בפורום?יש לך 2 אופציות,
1. לקחת תוכנית מוכנה מהפורטל.
2. לפנות למאמן שיבנה לך תוכנית ויעשה לך ליווי צמוד בתשלום.
בהצלחה
תוכניות אימונים לתקופת המסה: איך תעשו זאת נכון | קילוגרםמה הכוונה פורטל ? פה בפורום?
בקשר לאופציה השנייה חשבתי על זה אבל אני לא מכיר מאמן טוב שיכול לעשות לי תוכנית(ניסיתי בעבר מס' מאמנים ואף אחד מהם
לא היה מקצועי ולא ראיתי התקדמות)
נכון ידידי ובגלל זה רשמתי מה שרשמתי .תכנית זה לא תרגילים, תכנית זה תכנון ההתקדמות בתרגילים. בבחירת תרגילים קשה להיכשל, בתכנון התקדמות נכון, קשה להצליח
אני רק אציין ששום תכנית לא תעבוד אם התזונה שלך לא מתאימה למטרה, במקרה שלך היפרטרופיה = עליה במסת שריר = פלוס קלורי ומספיק חלבון. אם התזונה לא מתאימה אתה לא תראה את התוצאות שאתה רוצה בשום תכנית.ניסיתי כבר את 2 התוכניות האלה :
The Beginner Weight Training Workout Routine
Starting Strength Training Programs
ולא כל כך ראיתי תוצאות ובקושי התקדמתי במשקלי עבודה לכן אמרתי תוכנית "טובה", כי כנראה שלא כל תוכנית מתאימה לכל אחד.
אני רק אציין ששום תכנית לא תעבוד אם התזונה שלך לא מתאימה למטרה, במקרה שלך היפרטרופיה = עליה במסת שריר = פלוס קלורי ומספיק חלבון. אם התזונה לא מתאימה אתה לא תראה את התוצאות שאתה רוצה בשום תכנית.
מוניטיןאני רק אציין ששום תכנית לא תעבוד אם התזונה שלך לא מתאימה למטרה, במקרה שלך היפרטרופיה = עליה במסת שריר = פלוס קלורי ומספיק חלבון. אם התזונה לא מתאימה אתה לא תראה את התוצאות שאתה רוצה בשום תכנית.
בגדול זה נכון, אבל אם להיות כן, מתאמן מתחיל יכול לראות אחלה תוצאות גם בלי להשקיע בתזונה בכלל. אני חושב שאפשר לחלק את התקופה של מתחיל ל2, כשהחלק השני בין היתר מצריך גם תזונה מותאמת, אבל החצי הראשון יעבוד לא משנה מה.אני רק אציין ששום תכנית לא תעבוד אם התזונה שלך לא מתאימה למטרה, במקרה שלך היפרטרופיה = עליה במסת שריר = פלוס קלורי ומספיק חלבון. אם התזונה לא מתאימה אתה לא תראה את התוצאות שאתה רוצה בשום תכנית.
לא ראית התקדמות בss? מאוד מוזר. המשקלי עבודה אמורים לקפוץ משמעותית, לפחות בסקוואט.ניסיתי כבר את 2 התוכניות האלה :
The Beginner Weight Training Workout Routine
Starting Strength Training Programs
ולא כל כך ראיתי תוצאות ובקושי התקדמתי במשקלי עבודה לכן אמרתי תוכנית "טובה", כי כנראה שלא כל תוכנית מתאימה לכל אחד
קילוגרם זה האתר של הפורום, זה זה:מה הכוונה פורטל
ואם האופציה של מאמן כן רלוונטית אליך אז אני מציע לך להיענות להצעה של אור שיכול לעזור לך למצוא מאמן באזור/לצרכים שלךתוכניות אימונים לתקופת המסה: איך תעשו זאת נכון | קילוגרם
אם זה באמת רלוונטי מוזמן לשלוח ה.פ.
זהו כבר מתחיל להיות לך מספיק מאמרים בשביל לתת כמה קישורים לאותה שאלה, האתר מתפתח:79nb:
תביא 😛מוניטין
תוכנית פול בודי
1)סקוואט 4 סטים
2)לחיצת חזה 3 סטים
3)פולי עליון 3 סטים
4)מכונת לחיצת חזה 3 סטים
5)חתירה 3 סטים
6)לחיצת כתף 3 סטים
7)פייספול 3 סטים
8)כפיפת מרפקים מוט 3 סטים
9)פשיטת מרפקים 3 סטים
זאת התוכנית שלי אני סטודנט ויכול 3 פעמים בשבוע גם יש פה דגש בעיקר על חזה וגב 18 סטים שבועיים
מה זה לנעוץ סליחה שאני שואל חדש פהלנעוץ דחוף.
מה זה לנעוץ סליחה שאני שואל חדש פה
אם ככה מתנצל,
התוכנית שרשמת היא לא באמת תוכנית, אין בה שום עקרון של תוכנית אימון.
סה"כ רשימת תרגילים.[/QUO
הבנתי אח, מצטער פשוט בניתי אותה לעצמי על פי נוחות וזמן