הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סמלוב

מישכפולשלוש

מושעה
143
51
נק' מוניטין:
59
143
51
מתלבט האם סמולוב ג'וניור מתאים לי

אני אפרסם פה את הסרטון של הסט האחרון (אימון שני 7*5) 165

טיפה היסטוריה עד עכשיו הייתי עושה דד (לפחות מאז שנפתחו חדרי הכושר) כל מה שהייתי עושה לדד זה סט אחד בשבוע 5 חזרות
הגעתי ל200
החלטתי שהגיע הזמן להוסיף נפח אני חושד שאולי סמולוב טיפה יותר מידי

האימונים די גומרים אותי (מקווה שפחות חזרות יהיה יותר קל 😃)
חייב לציין שאני לא מצליח להחזיק את המוט מעבר לחזרה(בסטים הראשונים עוד סבבה סטים אחרונים כואב בידיים) (עד עכשיו הייתי עושה עם רצועות)
סט שלישי עשיתי עם רצועות כל חזרה לוקחת לי בערך שתי שניות פחות
הדד לקח לי שעה

(לא הרגשתי בשיא היום עשיתי סט פרס לפני הדד עם 2.5 קילו יותר מהמשקל שעשיתי שבוע שעבר הצלחתי רק 3 חזרות לעומת 5*5 שבוע שעבר)(אבל גם לא הרגשתי נורא)
(לא נרדמתי בלילה אז הלכתי לחדכ ב10 אחרי לילה בלי שינה)
בכל מקרה הנה סרטון של הסט האחרון

נערך לאחרונה:
זה בדיוק מה שאני מדבר עליו.
לא אמרתי שאעשה משהו, אפילו לא רמזתי דבר כזה.
זה דברים שאתה הוזה בין השורות.

אני לא אמא ואבא שלך ולא פה כדי לחנך אותך, אומר לך איך אתה נראה מהצד.
לא מבין מה הבעיה באיך שהתנסחתי בתגובה הראשונה,אמרתי בסהכ את דעתי,זה שהוא לא נראה אתלטי בשום צורה לא אמור להעליב,
מנגד מה שאתה רשמת זה בידיוק הדוגמא לארץ ישראל המסריחה,בה כל בן אדם מתערב בדברים שלא שלו,אני האחרון שאכפת לו איך אני נראה מהצד,התנסחתי יפה מאוד ואמרתי את דעתי
דרך אגב ההורים שלי לא חינכו אותי,אותי אי אפשר לחנך
זה לא יפה, אבל זה תכלס מסוג התגובות ש @מישכפולשלוש היה כותב לכל אחד אחר, אז זה קצת מצחיק.
בידיוק,שוב מה לא יפה בתגובה?
למה לא להגיד את האמת?

מנגד מה שאתה רשמת זה בידיוק הדוגמא לארץ ישראל המסריחה,בה כל בן אדם מתערב בדברים שלא שלו,אני
אתה מגיב בפורום פומבי, אז כל אחד יכול להגיב כנגד התגובה שלך. ככה זה עובד. אף אחד לא 'התערב' כי לא מדובר פה בשיח פרטי.

לעומת זאת אם אתה חושב שאתה יכול להגיב את דעתך וזה סבבה, אבל כשמגיבים לך זה לא סבבה יש לך דיסוננס קוגניטיבי חמור.

אתה מגיב בפורום פומבי, אז כל אחד יכול להגיב כנגד התגובה שלך. ככה זה עובד. אף אחד לא 'התערב' כי לא מדובר פה בשיח פרטי.

לעומת זאת אם אתה חושב שאתה יכול להגיב את דעתך וזה סבבה, אבל כשמגיבים לך זה לא סבבה יש לך דיסוננס קוגניטיבי חמור.
הגבתי לפותח האשכול,אתה גם למדת פסיכיאטריה ולא ידעתי? הבחור מוכשר שכמוך,קיצר יש לי מחר ב5 אימון גב אחי לילה טוב

הגבתי לפותח האשכול,אתה גם למדת פסיכיאטריה ולא ידעתי? הבחור מוכשר שכמוך,קיצר יש לי מחר ב5 אימון גב אחי לילה טוב
א. אם רק "הגבת את דעתך", למה אתה מתעצבן כשהוא רק מגיב את דעתו?
ב. אתה ממש לא נראה "האחרון שאכפת לו מה חושבים עליו מהצד".
ג. ישראלי מכוער זה לכתוב בשרשור שלא קשור בכלל לאסתטיות או מראה חיצוני הערה כזאת. (בלי קשר שלדעתי זאת הערה מגעילה שלא הייתי מגיב גם אם זה כן היה קשור לדיון פה).

א. אם רק "הגבת את דעתך", למה אתה מתעצבן כשהוא רק מגיב את דעתו?
ב. אתה ממש לא נראה "האחרון שאכפת לו מה חושבים עליו מהצד".
ג. ישראלי מכוער זה לכתוב בשרשור שלא קשור בכלל לאסתטיות או מראה חיצוני הערה כזאת.
ואלק אתה
לילה טוב פריזפריז

אני האחרון שאכפת לו איך אני נראה מהצד
אין מצב שאמרת את זה עכשיו, אחרי שכל שני וחמישי אתה מעלה תמונות שלך לסחוט מחמאות או לשתף איזה ארוחת מקדונלדס אכלת 🤦‍♂️

לך תפתור משוואות במתמטיקה מה אתה בא עליי על הבוקר
🤣 פתרתי הכל כבר לפני איזה עשור לא נשאר מה לפתור
הרויד רייג' נותן בך חזק אני רואה...

יש לך בעיה במוח אתה
63486006.jpg

נו מעולה שמח שכתבת מה שאתה חושב

יכולים לקפוץ לי
טיפסת על עץ גבוה של שחצנות, טמטום וחוסר טאקט.

לא הפריע לי ההטרלה שלך, מכיוון ש @מישכפולשלוש הוא מגדולי הטרולים.
אבל הסטייל שלו הרבה יותר ממולך משלך.
הוא היה מתעלם מההודעות האחרות, או כותב קמבאק יצירתי.

בקיצור, אל תהיה טרול אם אין לך שכל לזה.

טיפסת על עץ גבוה של שחצנות, טמטום וחוסר טאקט.

לא הפריע לי ההטרלה שלך, מכיוון ש @מישכפולשלוש הוא מגדולי הטרולים.
אבל הסטייל שלו הרבה יותר ממולך משלך.
הוא היה מתעלם מההודעות האחרות, או כותב קמבאק יצירתי.

בקיצור, אל תהיה טרול אם אין לך שכל לזה.
אני שחצן?חחחחחחחחח אני הבן אדם הכי צנוע שיש.
פה אעצור את גל התגובות הכנות שלי תיהיה בריא

יכולים לקפוץ לי
נו באמת, אחיינים שלי בני 14 ו 15 כשלא היה להם מה להגיד הגיבו ככה לפני איזה כמה שנים, היום התבגרו.
שחצנות, טמטום וחוסר טאקט
השילוש הקדוש
אני הבן אדם הכי צנוע שיש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית