הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סיום סמלוב 193 10X3

• פותח/ת השרשור harder
  • פורסם בתאריך

harder

משתמש קבוע
1,356
349
נק' מוניטין:
4,203
1,356
349

3 הסטים הראשונים נמחקו לצערי

בכל מקרה כמה אתם חושבי RM1 אחד שלי עכשיו ?

תיקון קל:
זה לא סיום סמולוב.
סמולוב מלא אורך 13 שבועות. מורכב מבלוק נפח ובלוק עצימות, כאשר ביניהם שבועיים "מנוחה" דינמית.

אתה סיימת, כאמור, את בלוק הנפח.
ממליץ לך בחום, אם יש לך את הזמן להשקיע, לסיים - באמת - את סמולוב.

ולעניין הווידאו, חזק ביותר! הכל מבוקר ויפה.
עם כמה נכנסת לתכנית (RM1)?

• פותח/ת השרשור
אתה צודק שחכתי לציין שזה BASE,בסירטון דווקה עשיתי זאת.
אני לא סגור אם להמשיך אבל המשך יש פאור קלין שאני לא יודע את התרגיל במה אפשר להחליף אותו ?

נכנסתי לתוכנית אם 210 RM שהוא המשקל המקסמלי שלי, שיש מצב אפילו שלא שברתי מקביל איתו.
תודה רבה

אתה צודק שחכתי לציין שזה BASE,בסירטון דווקה עשיתי זאת.
אני לא סגור אם להמשיך אבל המשך יש פאור קלין שאני לא יודע את התרגיל במה אפשר להחליף אותו ?

נכנסתי לתוכנית אם 210 RM שהוא המשקל המקסמלי שלי, שיש מצב אפילו שלא שברתי מקביל איתו.
תודה רבה
צפה לשיפור של 10 - 15 קילו.

פאוור קלין נמצא שם בעיקר בשביל הכל המתפרץ. אני הייתי מחליף אותו במתח/חתירה בעמידה (BOR) + קפיצות (box jumps) או דדליפט עם משקל מאוד קל (נניח 40% - 50%) לחזרות מהירות.

@Beast and cheat @MikeRozner
מה דעתכם על התחליפים ל-PC?

רעיון נהדר. הייתי מעדיף צ'ין אפס

חתירה בעמידה (BOR)
זה בעייתי לאמוד האם הצלחת או לא - כי כשזה כבד אתה מבצע דדליפט ויורד מהר עם החזה. אין ממש הגדרה לגבול בין חזרה מוצלחת או כושלת.

קפיצות (box jumps)
אם מלכתחילה הוא מוותר על כוח מתפרץ, אז למה שיעשה בוקס ג'אמפס? עדיף כבר לעשות פאוור קלין.
בוקס ג'אמפס זה גם פחות מדיד כי משקל הגוף שלך משתנה וזה משפיע, זה גם משהו שאפשר לשפר הרבה רק ע"י שיפור מוביליטי בירך, וזה גם משהו שקל להפצע ממנו כשנכשלים, שזה משהו שחייב לקרות במידה ואתה מוסיף לגובה כל פעם - בין אם במ"מ או ב5 ס"מ.

דדליפט עם משקל מאוד קל (נניח 40% - 50%) לחזרות מהירות.
גם זה לא אידיאלי. איך אתה יכול להכשל בספיד דדליפט? אתה יכול לדעת שהוא עלה מספיק מהר? שבוע הבא כשאתה מבצע אותו עם 5 ק"ג נוספים, איך אתה יודע שמשקל כבד יותר עלה באותה מהירות ולא קצת יותר לאט? (שזה אומר שלא השתפרת אם הוא לא זז באותה מהירות)

בפאוור קלין זה מאוד קל לדעת אם הצלחת או נכשלת - או שתפסת את המוט, או שלא. אין באמצע.

רעיון נהדר. הייתי מעדיף צ'ין אפס

זה בעייתי לאמוד האם הצלחת או לא - כי כשזה כבד אתה מבצע דדליפט ויורד מהר עם החזה. אין ממש הגדרה לגבול בין חזרה מוצלחת או כושלת.

אם מלכתחילה הוא מוותר על כוח מתפרץ, אז למה שיעשה בוקס ג'אמפס? עדיף כבר לעשות פאוור קלין.
בוקס ג'אמפס זה גם פחות מדיד כי משקל הגוף שלך משתנה וזה משפיע, זה גם משהו שאפשר לשפר הרבה רק ע"י שיפור מוביליטי בירך, וזה גם משהו שקל להפצע ממנו כשנכשלים, שזה משהו שחייב לקרות במידה ואתה מוסיף לגובה כל פעם - בין אם במ"מ או ב5 ס"מ.

גם זה לא אידיאלי. איך אתה יכול להכשל בספיד דדליפט? אתה יכול לדעת שהוא עלה מספיק מהר? שבוע הבא כשאתה מבצע אותו עם 5 ק"ג נוספים, איך אתה יודע שמשקל כבד יותר עלה באותה מהירות ולא קצת יותר לאט? (שזה אומר שלא השתפרת אם הוא לא זז באותה מהירות)

בפאוור קלין זה מאוד קל לדעת אם הצלחת או נכשלת - או שתפסת את המוט, או שלא. אין באמצע.

ההערות שלך נכונות אבל נראה לי שפספת כמה נקודות:
1. הוא לא יודע לבצע PC. זה לא שהוא לא מעוניין.
2. הוא לא מחפש להתקדם בזה. מדובר על שבועיים מנוחה דינמית בין בלוק הנפח לבלוק העצימות של סמולוב. זה כולל גם נגטיב סקוואט וגם בוקס סקוואט.
3. חיפשתי 2 תרגילים שיתנו את האלמנט של כוח בגב ובידיים (משיכות) ועוד אלמנט של כח מתפרץ. אין צורך שזה יהיה מדיד וכו'...

3 הסטים הראשונים נמחקו לצערי

בכל מקרה כמה אתם חושבי RM1 אחד שלי עכשיו ?

217.5-220
ההערות שלך נכונות אבל נראה לי שפספת כמה נקודות:
1. הוא לא יודע לבצע PC. זה לא שהוא לא מעוניין.
2. הוא לא מחפש להתקדם בזה. מדובר על שבועיים מנוחה דינמית בין בלוק הנפח לבלוק העצימות של סמולוב. זה כולל גם נגטיב סקוואט וגם בוקס סקוואט.
3. חיפשתי 2 תרגילים שיתנו את האלמנט של כוח בגב ובידיים (משיכות) ועוד אלמנט של כח מתפרץ. אין צורך שזה יהיה מדיד וכו'...
אולי סקווט-ג'אמפס עם משקל, גם אז קשה להחליף את המקור.

אני היחיד שמציק לו בעין שיש לך איזה 12 דקות בין סט לסט? אני מאד בעד מנוחות ארוכות אבל זה לא מרגיש לך דיי טו מאץ? זה כמעט שעתיים רק של סקוואט!
בכל מקרה קיריל סקוואט יפה מאד וטבעי מאד.

אני היחיד שמציק לו בעין שיש לך איזה 12 דקות בין סט לסט? אני מאד בעד מנוחות ארוכות אבל זה לא מרגיש לך דיי טו מאץ? זה כמעט שעתיים רק של סקוואט!
בכל מקרה קיריל סקוואט יפה מאד וטבעי מאד.
תשובה של מי שלא עשה מעולם סמולוב

חשבתי שאנחנו בעד היי פולז או פאוור שראג במקום פאוורקלין
גם זה דורש טכניקה כמו שלמדת על בשרך...

תשובה של מי שלא עשה מעולם סמולוב

גם זה דורש טכניקה כמו שלמדת על בשרך...
אכן עוד לא יצא לי לעשות סמולוב אבל כן יצא לי לעבוד בנפח גבוה ולא יצא לי כל כך הרבה זמן מנוחה. הגעתי נניח ל8-9 דקות אבל כנראה שזה לגיטימי 😃

אכן עוד לא יצא לי לעשות סמולוב אבל כן יצא לי לעבוד בנפח גבוה ולא יצא לי כל כך הרבה זמן מנוחה. הגעתי נניח ל8-9 דקות אבל כנראה שזה לגיטימי 😃
נפח גבוה בעצימות גבוהה?
30 חזרות עם מעל 90% מהאר אמ אחד?

• פותח/ת השרשור
יניב קודם כל תודה ,שתדע אימון יום לפני יעני ביום ראשון עשיתי 183 7x5 אז לא התאוששתי, עדיין כולה שרירים כואבים זה סוג נפח אחר לגמרי בכל מקרה אתה סך הכל צודק הבעיה שיש לי כאבי גב שאני מתמודד איתם בזמן הסטים שמצריכים ממני לנוח קצת יותר,ולפעמים בטעות מדברים איתי ולא שם לב לזמן. וסך הכל מאוד קשה נפשית,בקושי יכולתי לעמוד על הרגלים הברכיים מתפוצצות

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית