עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
צפה לשיפור של 10 - 15 קילו.אתה צודק שחכתי לציין שזה BASE,בסירטון דווקה עשיתי זאת.
אני לא סגור אם להמשיך אבל המשך יש פאור קלין שאני לא יודע את התרגיל במה אפשר להחליף אותו ?
נכנסתי לתוכנית אם 210 RM שהוא המשקל המקסמלי שלי, שיש מצב אפילו שלא שברתי מקביל איתו.
תודה רבה
רעיון נהדר. הייתי מעדיף צ'ין אפס
זה בעייתי לאמוד האם הצלחת או לא - כי כשזה כבד אתה מבצע דדליפט ויורד מהר עם החזה. אין ממש הגדרה לגבול בין חזרה מוצלחת או כושלת.חתירה בעמידה (BOR)
אם מלכתחילה הוא מוותר על כוח מתפרץ, אז למה שיעשה בוקס ג'אמפס? עדיף כבר לעשות פאוור קלין.קפיצות (box jumps)
גם זה לא אידיאלי. איך אתה יכול להכשל בספיד דדליפט? אתה יכול לדעת שהוא עלה מספיק מהר? שבוע הבא כשאתה מבצע אותו עם 5 ק"ג נוספים, איך אתה יודע שמשקל כבד יותר עלה באותה מהירות ולא קצת יותר לאט? (שזה אומר שלא השתפרת אם הוא לא זז באותה מהירות)דדליפט עם משקל מאוד קל (נניח 40% - 50%) לחזרות מהירות.
רעיון נהדר. הייתי מעדיף צ'ין אפס
זה בעייתי לאמוד האם הצלחת או לא - כי כשזה כבד אתה מבצע דדליפט ויורד מהר עם החזה. אין ממש הגדרה לגבול בין חזרה מוצלחת או כושלת.
אם מלכתחילה הוא מוותר על כוח מתפרץ, אז למה שיעשה בוקס ג'אמפס? עדיף כבר לעשות פאוור קלין.
בוקס ג'אמפס זה גם פחות מדיד כי משקל הגוף שלך משתנה וזה משפיע, זה גם משהו שאפשר לשפר הרבה רק ע"י שיפור מוביליטי בירך, וזה גם משהו שקל להפצע ממנו כשנכשלים, שזה משהו שחייב לקרות במידה ואתה מוסיף לגובה כל פעם - בין אם במ"מ או ב5 ס"מ.
גם זה לא אידיאלי. איך אתה יכול להכשל בספיד דדליפט? אתה יכול לדעת שהוא עלה מספיק מהר? שבוע הבא כשאתה מבצע אותו עם 5 ק"ג נוספים, איך אתה יודע שמשקל כבד יותר עלה באותה מהירות ולא קצת יותר לאט? (שזה אומר שלא השתפרת אם הוא לא זז באותה מהירות)
בפאוור קלין זה מאוד קל לדעת אם הצלחת או נכשלת - או שתפסת את המוט, או שלא. אין באמצע.
3 הסטים הראשונים נמחקו לצערי
בכל מקרה כמה אתם חושבי RM1 אחד שלי עכשיו ?
אולי סקווט-ג'אמפס עם משקל, גם אז קשה להחליף את המקור.ההערות שלך נכונות אבל נראה לי שפספת כמה נקודות:
1. הוא לא יודע לבצע PC. זה לא שהוא לא מעוניין.
2. הוא לא מחפש להתקדם בזה. מדובר על שבועיים מנוחה דינמית בין בלוק הנפח לבלוק העצימות של סמולוב. זה כולל גם נגטיב סקוואט וגם בוקס סקוואט.
3. חיפשתי 2 תרגילים שיתנו את האלמנט של כוח בגב ובידיים (משיכות) ועוד אלמנט של כח מתפרץ. אין צורך שזה יהיה מדיד וכו'...
חשבתי שאנחנו בעד היי פולז או פאוור שראג במקום פאוורקלין217.5-220
אולי סקווט-ג'אמפס עם משקל, גם אז קשה להחליף את המקור.
תשובה של מי שלא עשה מעולם סמולובאני היחיד שמציק לו בעין שיש לך איזה 12 דקות בין סט לסט? אני מאד בעד מנוחות ארוכות אבל זה לא מרגיש לך דיי טו מאץ? זה כמעט שעתיים רק של סקוואט!
בכל מקרה קיריל סקוואט יפה מאד וטבעי מאד.
גם זה דורש טכניקה כמו שלמדת על בשרך...חשבתי שאנחנו בעד היי פולז או פאוור שראג במקום פאוורקלין
אכן עוד לא יצא לי לעשות סמולוב אבל כן יצא לי לעבוד בנפח גבוה ולא יצא לי כל כך הרבה זמן מנוחה. הגעתי נניח ל8-9 דקות אבל כנראה שזה לגיטימי 😃תשובה של מי שלא עשה מעולם סמולוב
גם זה דורש טכניקה כמו שלמדת על בשרך...
נפח גבוה בעצימות גבוהה?אכן עוד לא יצא לי לעשות סמולוב אבל כן יצא לי לעבוד בנפח גבוה ולא יצא לי כל כך הרבה זמן מנוחה. הגעתי נניח ל8-9 דקות אבל כנראה שזה לגיטימי 😃