הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בני ה 30+ שחזרו להתאמן לאחרונה

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך
לא חושב שזה הגיוני, אם אתה תחייה על trt אין סיבה שתגדיל מינונים כל הזמן
אם אתה תרצה להוסיף עוד חומרים זה כבר שלך, כנראה אתה לא תרצה בגלל כל קטע ההזרקות רז trt זה המינימום שתתחיל לחיות כמו בן אדם
תודה רבה אחי.
מעריך מאוד
אני לא יודע על מה הפוסט.. אבל בלי להנות מחיי מין וסקס..
מזמן הייתי תולה חבל על הצוואר! 🤦‍♂️

ובכלל הסימפטומים של טסט נמוך זה אסון.. זה לא משהו שבנאדם צריך לחוות!!
מגיעים לגיל שזה לא מעניין
באמת,כן טסט לא טסט לא מעניין
*לי בכל אופן

מגיעים לגיל שזה לא מעניין
באמת,כן טסט לא טסט לא מעניין
*לי בכל אופן

אני לא יודע מה איתך..
אבל אנשים בגיל השלישי ובבתי אבות עוד מקיימים יחסים.. 🤢

לי אישית זה נשמע כאילו איבדת את הרצון לחיים ואתה סובל מתסמינים של דיכאון כתוצאה מטסט נמוך..

אני לא יודע מה איתך..
אבל אנשים בגיל השלישי ובבתי אבות עוד מקיימים יחסים.. 🤢

לי אישית זה נשמע כאילו איבדת את הרצון לחיים ואתה סובל מתסמינים של דיכאון כתוצאה מטסט נמוך..
בהחלט.
כתבתי את זה..
לאיזה מצבים הכוונה?
להוריד תנור בישול מהבית במדרגות..
לדחוף את הרכב אם נתקעת
לשחק עם הילד בגינת המשחקים
לנצח עם הילד בתחריות יום הורים בגן

וכמבן אם מישו עוקף אותי בתור בסופר

אם חציתם את גיל 30 וחזרתם להתאמן, מה הייתה הסיבה?
מה המטרות שלכם ומה הקשיים ?
לא ממש חזרתי להתאמן אחרי גיל 30, תמיד התאמנתי (או יותר נכון הלכתי למכון) און אוף מגיל 15, בגיל 31 גיליתי את התכנית SS ואז את הפורום הזה והתאהבתי בליפטינג, בלהתחזק, להצליח להרים משקל שלפני זמן קצר לא הייתי מסוגל ולפני זמן פחות קצר היה נראה בלתי אפשרי, וכו'. אז אלה היו הסיבות שלי והמטרה להרים הכי הרבה שאני יכול.
באותו זמן הייתי סטודנט רווק עם עבודה במשרה חלקית אז לא היו לי ממש קשיים מבחינת אימונים, ההתאוששות הייתה טובה כי הייתי חופשי מבחינת ארוחות ושעות שינה.
היום אני לקראת גיל 39 עם שני ילדים קטנים, עבודה שלוקח לי יותר מדי זמן נסיעה אליה, וכמה דברים שעברתי מבחינה בריאותית אז היום המטרה זה להיות חזק ולהיות בכושר בעיקר בשביל היומיום, לשחק עם הילדים ולהרים אותם בלי להתעייף, לטייל ולהנות מטיולים ולא להתבאס שיש יותר מדי הליכה וכו', וגם כן עדיין יש את ה"ג'וק" של לנסות לדחוף את עצמי קדימה בין אם במשקל או בריצה פשוט יותר קשוב לגוף היום. הקושי היום הוא בהתאוששות בעיקר בגלל חוסר שעות שינה (עכשיו גם בגלל חיטוב) וקושי להתמיד בתזונה טובה כי זה דורש זמן הכנת אוכל וכאלה אבל עם זה מסתדר.
ואתה סובל מתסמינים של דיכאון כתוצאה מטסט נמוך
או הפוך

@BeN35
בחייאת
תתחיל כבר trt
מצטער שככה התגובה שלי אבל ההחלטה שלך שגויה. כן, קצת מטומטם לרשום דבר כזה כשההחלטה היא שלך אבל עם כל הכבוד, לא מגיע לך או לאף בן אדם לחיות ככה. להיות עם טסט נמון ולהיות בדיכאון 99% מהזמן.
אתה לא תתמכר, ואם תרצה להתחיל עם חומרים נוספים, אתה תדע בעצמך לעשות חושבים לבד או לבוא כאן לפורום שייעצו לך בהתאם או יורידו אותך מהדברים ושרק תהיה על trt. בעיה עם המחטים? ביג דיל, 2 דק ואתה מסיים עם זה. לפעמים אני אומר אין לי כוח לעשות עכשיו אבל הכל טוב, 2 דק מסיים וממשיך בסדר היום. קשה לעשות לבד? יש אחיות וכו'.
כל הדברים האלה שאתה מביא כטענות ל-למה לא להתחיל זה זניח לעומת ההרגשה שאתה תרגיש אחרי שהרמות הטסט יחזרו לעניינים.
אפילו אם תעשה טבלה pros and cons
אתה תראה שאין השוואה בכלל ועדיף ומומלץ לך להתחיל את זה

לא ממש חזרתי להתאמן אחרי גיל 30, תמיד התאמנתי (או יותר נכון הלכתי למכון) און אוף מגיל 15, בגיל 31 גיליתי את התכנית SS ואז את הפורום הזה והתאהבתי בליפטינג, בלהתחזק, להצליח להרים משקל שלפני זמן קצר לא הייתי מסוגל ולפני זמן פחות קצר היה נראה בלתי אפשרי, וכו'. אז אלה היו הסיבות שלי והמטרה להרים הכי הרבה שאני יכול.
באותו זמן הייתי סטודנט רווק עם עבודה במשרה חלקית אז לא היו לי ממש קשיים מבחינת אימונים, ההתאוששות הייתה טובה כי הייתי חופשי מבחינת ארוחות ושעות שינה.
היום אני לקראת גיל 39 עם שני ילדים קטנים, עבודה שלוקח לי יותר מדי זמן נסיעה אליה, וכמה דברים שעברתי מבחינה בריאותית אז היום המטרה זה להיות חזק ולהיות בכושר בעיקר בשביל היומיום, לשחק עם הילדים ולהרים אותם בלי להתעייף, לטייל ולהנות מטיולים ולא להתבאס שיש יותר מדי הליכה וכו', וגם כן עדיין יש את ה"ג'וק" של לנסות לדחוף את עצמי קדימה בין אם במשקל או בריצה פשוט יותר קשוב לגוף היום. הקושי היום הוא בהתאוששות בעיקר בגלל חוסר שעות שינה (עכשיו גם בגלל חיטוב) וקושי להתמיד בתזונה טובה כי זה דורש זמן הכנת אוכל וכאלה אבל עם זה מסתדר.

או הפוך

פלוס מינוס מה שאתה אמרת - בן 33(עוד מספר ימים 34, וואו כמה שהזמן עובר מהר), לא מתאמן שנתיים בגלל קורונה שבאה והולכת ומתאמן און אנד אוף מגיל 14. לפני פחות משנה עברתי לגור לבד בעיר אחרת אז גם העניין של להכיר את העיר ודברים חדשים זה משהו שלוקח לי כמובן יותר זמן אפילו בדברים הכי בסיסיים, שהיו ברורים לי מאליהם בעיר הקודמת שגרתי בה כל חיי, כמו בנק, סניף דואר, מספרה, רופא שיניים וכו'

אני מניח שאחזור להתאמן אך כמו שכבר כתבתי באשכול אחר - כמו שזה נראה כרגע יכול להיות שהמדינה הולכת שוב פעם ובפעם המי יודע כמה לסגר נוסף ואני נוטה לא לעשות מנוי במכון כושר בגלל זה. בשלב הזה של החיים אני לא חושב שאחפש להיות חזק(כמו שחיפשתי והתאמנתי בעבר) אלא פשוט להתאמן ולהיות אקטיבי בחיים שלי ולחזור לשגרה עם מבנה מאוד ברור של אימונים, אוכל מסודר ושינה שמאוד חסר לי.

@BeN35
בחייאת
תתחיל כבר trt
מצטער שככה התגובה שלי אבל ההחלטה שלך שגויה. כן, קצת מטומטם לרשום דבר כזה כשההחלטה היא שלך אבל עם כל הכבוד, לא מגיע לך או לאף בן אדם לחיות ככה. להיות עם טסט נמון ולהיות בדיכאון 99% מהזמן.
אתה לא תתמכר, ואם תרצה להתחיל עם חומרים נוספים, אתה תדע בעצמך לעשות חושבים לבד או לבוא כאן לפורום שייעצו לך בהתאם או יורידו אותך מהדברים ושרק תהיה על trt. בעיה עם המחטים? ביג דיל, 2 דק ואתה מסיים עם זה. לפעמים אני אומר אין לי כוח לעשות עכשיו אבל הכל טוב, 2 דק מסיים וממשיך בסדר היום. קשה לעשות לבד? יש אחיות וכו'.
כל הדברים האלה שאתה מביא כטענות ל-למה לא להתחיל זה זניח לעומת ההרגשה שאתה תרגיש אחרי שהרמות הטסט יחזרו לעניינים.

יסלח לי בן, אבל ממה שאני רואה מפה הוא לא רוצה להתחיל TRT כי פשוט כיף לו במקום שבו הוא נמצא. אפשר לחשוב על הפוזיציה הזאת מה שנרצה, אבל זה מה שהוא מעדיף. אני חושב שלא משנה איזה סיבה מישהו יתן לו כאן בפורום, זה לא ישכנע אותו.

לא דוחף לעשות שום דבר, רק אומר שאם חסר לך טסטוסטרון בגוף הרי שזה מצא לא נורמלי, ובנאדם צריך לשאוף למצב נורמלי באופן טבעי

@BeN35
בחייאת
תתחיל כבר trt

אם אתה רוצה אני יכול לבוא ולהזריק לך..
כולל מסאז' וHappy ending!

@BeN35
בחייאת
תתחיל כבר trt
מעריך מאוד תודה רבה.
בהחלט לקחתי לתשומת ליבי

פרט לחשש מהגדלת המינון ומה שציינתי למעלה..
גם הופתעתי שרוב המרקרים,יצאו בטווח הנורמה.
אפילו הרופאה החמיאה לי 😃
אתה יודע שאני דב,ולראות דב בלי סוכר,בלי כולסטרול,בלי המטוקריט זה כבר פלא.
אז אני אומר תודה לאלוהים
וסוחב ככה,עד שאתקע

שטויות במיץ, מסקנות של אדם שהתיאש מעצמו, חבל.

אליהו הנקין דרך לראשונה בחדר כושר בגיל 32 עם משפחה וילדים, וכמה שנים אחרי ביצע את הסקוואט המפורסם שלו 285 ק"ג בברכיים חשופות מנוטר סטרואידים.

היום הוא בן 41 אני חושב ועדיין משתשע באימונים עם מעל רבע טון.

לרוב כל מי שמתאמן זה כי יש רצון חזק, צורך חזק מעולם לא עשה את העבודה, צריך את הרצון, וזה לא המצב בחיים והצורך בהכרח שעושים את זה.
לא הבנתי למה רשמת שטויות במיץ , כי סה"כ מה שרשמת תיאר חלק מהאופציות שרשמתי.

plot twist - בן כבר נמצא בסייקל כמה שנים, הטסט שלו מזמן עבר את טווח הנורמה והוא פשוט אוהב את התמיכה שהוא מקבל בפורום

(הכל ב:kiss3:)

plot twist - בן כבר נמצא בסייקל כמה שנים, הטסט שלו מזמן עבר את טווח הנורמה והוא פשוט אוהב את התמיכה שהוא מקבל בפורום

(הכל ב:kiss3:)
תודה רבה אחי

קבצים מצורפים

• D073EE67-B0A7-41D1-948F-1BD4AC600345.jpeg
    D073EE67-B0A7-41D1-948F-1BD4AC600345.jpeg
    KB 33.7 · צפיות: 56
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית