הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בני ה 30+ שחזרו להתאמן לאחרונה

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך
30 זה זקן? בחייאת

יש לי כמה חבר'ה לקראת גיל 60 שהתחילו להתאמן ברצינות בחצי שנה האחרונה ונמצאים בכושר הכי טוב שהיו בחיים, בדרך למשקלים תלת ספרתיים בכל הרמות הבסיס ביחד עם כושר אירובי לא רע בכלל

רוב הזמן מה שדרוש זה בעיקר הגיון בסיסי בתכנון ולא לוותר לעצמך

נשמע כמו תירוץ ללמה זה שהתמיד והשקיע חזק יותר ממני היום.
זה לא תירוץ, זו עובדה. אלא אם כן הוא היה עסוק בלנמנם על המכונות בחדר כושר במשך 10 שנים ובן ה30 הוא איזה עילוי גנטי

זה לא תירוץ, זו עובדה. אלא אם כן הוא היה עסוק בלנמנם על המכונות בחדר כושר במשך 10 שנים ובן ה30 הוא איזה עילוי גנטי
תירוץ, תירוץ.
אנשים אוהבים לחשוב שהם התחילו מאוחר מדי, למישהו אחר יש גנטיקה טובה יותר/תנאים טובים יותר/הוא מזריק.
תכלס? רוב המקרים הם פשוט לא משקיעים כמו האחר.

• פותח/ת השרשור
אין ספק שמי שהתמיד, לא עצר והקפיד להתאמן בחוכמה
ימשיך לשמור ולהשתפר ייתכן שגם מעבר לגיל 50,
אבל נראה לי שחלק מהחבר'ה לא מבינים שמגיל מסוים
התנאים כבר פחות לטובתך, בין אם פיזיים או נפשיים.
המטרה של הפוסט לא הייתה להתעכב דווקא על בני ה- 30 והשייפ שלהם,
אלא להבין מה האתגרים של מי שחזרו להתאמן מבני ה30 ומעלה

פוסט שהוא פשוט סתמי
איזה אתגר יש בלהתאמן? מתאמנים כי נהנים ברגע שלא נהנים לא מתאמנים וברגע שנהנים זה לא אתגר

• פותח/ת השרשור
פוסט שהוא פשוט סתמי
איזה אתגר יש בלהתאמן? מתאמנים כי נהנים ברגע שלא נהנים לא מתאמנים וברגע שנהנים זה לא אתגר
הייתי שמח להסביר אבל משהו אומר לי שאתה לא תבין אז
אסתפק בתגובה דומה לשלך ואגיד לך שהתגובה שלך סתמית.

הייתי שמח להסביר אבל משהו אומר לי שאתה לא תבין אז
אסתפק בתגובה דומה לשלך ואגיד לך שהתגובה שלך סתמית.
תסביר תיהיה בטוח שאבין.
במידה ולא נהנים וסובלים ממשהו מה הסיבה להמשיך? מתאמנים כי זה ממש כיף וזהו,שלא כיף לא מתאמנים,אלא אם כן אתה מתאמן בשביל הבריאות ואם תפסיק הבריאות תדרדר.
קיצר מכל דבר עושים פיל תאכלו תתאמנו תהנו,כל אחד מחפש את התוכנית הכי טובה/תוכנית תזונה הכי טובה/עושים השוואות בינם לבין אחרים,זה פשוט מיותר אחי מה לעשות.
הפסקה האחרונה לא מכוונת אליך אח

מי שבוחר/ת להקדיש מזמנו/ה לפורום הזה כנראה שלהתאמן "בחדר כושר" זה חשוב מספיק בשבילו/ה להתגבר על כל האתגרים, קשיים ומכשולים. אולי כדאי לשאול כאלה שלא מתאמנים. אני יכול להגיד לך בתור מי שעבד בחדר כושר שזה תמיד נשמע ככה: "אין לי זמן, אין לי כוח, ילדים, עבודה, משפחה, קשה להתחיל, קשה להתמיד, לא כיף לי אבל אני צריכה, הרופא אמר לי, אישתי אמרה לי."

זה פשוט לא כזה גבוה בסדרי עדיפויות בחיים של הרבה אנשים וגם לא מעניין אותם עד כדי כך.

פוסט שהוא פשוט סתמי
האתגר הראשון הוא מוטיבציה
אח״כ זמן, כסף, ידע, סדרי עדיפות

כמה אנשים בסביבה שלך אתה מכיר שמתאמנים 3 פעמים בשבוע למשך תקופה?

בכמה דברים ״חשובים״ אתה לא מטפל כי לא בא לך? לדוגמא אתה יודע כמה דמי ניהול אתה משלם על הפנסיה שלך?

בכמה דברים ״חשובים״ אתה לא מטפל כי לא בא לך? לדוגמא אתה יודע כמה דמי ניהול אתה משלם על הפנסיה שלך?
מי שרוצה להתאמן שיתאמן לא הבנתי תתגובה שלך?
מוטיבציה זה דבר זמני מתאמנים כי כיף וזהו
אתה סוכן של הסולידית? מה קורה פה לאחרונה עם נסיונות הגיוס

עריכה:
אתה הסולידית?
בוא אימון ביחד נעשה להם סרטון מוטיבציה ככה הם יתאמנו

מוטיבציה זה תירוץ. אם חשוב לך להתאמן אתה תתאמן גם כשאין מוטיבציה. מוטיבציה באה והולכת, משמעת זה מה שחשוב.
זמן? שלוש שעות בשבוע כל אחד יכול לדחוף.
כסף? עלות מנוי לחדר כושר היא זניחה, במיוחד כשאתה חושב על איזה שטויות אנשים שורפים כסף.
הרבה. יש גם הרבה שלא, אז מה הקשר? אם זה חשוב לך מספיק אתה תמצא זמן.
ידע? זה דבר נרכש. אם חשוב לך מספיק אתה תרכוש אותו/תשלם למישהו לפחות לתקופה מסוימת כדי שיטמיע לך אותו.
בכמה דברים ״חשובים״ אתה לא מטפל כי לא בא לך?
מה שחשוב מטופל, אם זה לא מטופל זה לא חשוב. לא מצליח להבין את המשפט הזה, אבל שיהיה.
לדוגמא אתה יודע כמה דמי ניהול אתה משלם על הפנסיה שלך?
חצי אחוז, אתה משווה עם אחרים בפורום את התנאי העסקה שלך?

חצי אחוז, אתה משווה עם אחרים בפורום את התנאי העסקה שלך?

אחי, אני לא חושב שזאת הייתה הכוונה. זאת דוגמא למשהו שרוב הציבור לא מתעסק או יודע לגביו (ואולי כדאי מאוד שידע)
אני מסכים איתו שלעסוק בספורט דרך קבע זה משהו חשוב. אבל עובדתית הרוב לא מודע או מעניק לזה מספיק חשיבות (כמו שלא מלמדים התנהלות כלכלית בסיסית בביה״ס)

אחי, אני לא חושב שזאת הייתה הכוונה. זאת דוגמא למשהו שרוב הציבור לא מתעסק או יודע לגביו (ואולי כדאי מאוד שידע)
אני מסכים איתו שלעסוק בספורט דרך קבע זה משהו חשוב. אבל עובדתית הרוב לא מודע או מעניק לזה מספיק חשיבות (כמו שלא מלמדים התנהלות כלכלית בסיסית בביה״ס)
אני יודע שלא זאת הייתה הכוונה.
לפעמים אני מגיב סתם כדי להרגיז.

סרטון מוטיבציה? סרג׳י, החבר׳ה האלה עושים לך בית ספר, ולא רק בגלל הגיל. תהיה צעיר טוב ותלמד
אף אחד לא עושה לי בית ספר כמו שאני לא עושה בית ספר לאף אחד
לא מבין את פשר התגובה המוזרה הזו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית