הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה אתם חושבים על זה?

מצב
השרשור נעול
הוא פעם אמר שצריך להיות בפלוס קלורי ביום של אימון , ובחיסרון קלורי ביום ללא אימון , וככה ביום ללא אימון שורפים שומן וביום של אימון מעלים מסת שריר.
והשבוע ראיתי את זה בעוד מקום ואני לא זוכר איפה !!!!

דיאטה קטגונית לא עוזרת לשמור על רמת סוכר נמוכה במשקל?
פשוט מנסה להבין את החרטא בפוסט שלו.

אני פשוט לא הבנתי מה הוא רוצה. קראתי פעמיים, המסר/הכוונה לא עברה. אולי זאת המטרה בעצם, לבלבל את כולנו. עשיתי לו עוקב

• פותח/ת השרשור
דיאטה קטגונית לא עוזרת לשמור על רמת סוכר נמוכה במשקל?
פשוט מנסה להבין את החרטא בפוסט שלו.

בדיוק, לא הבנתי מה הוא רוצה. אם הבן אדם עושה הרבה כסף מהשטויות האלה אני יכול לעשות מיליארדים. הזוי שמחזיקים ממנו "מומחה"
אני פשוט לא הבנתי מה הוא רוצה. קראתי פעמיים, המסר/הכוונה לא עברה. אולי זאת המטרה בעצם, לבלבל את כולנו. עשיתי לו עוקב

יש מצב שהמטרה שלהם זה כאילו להראות שהם עלו איזה משהו מדהים ושיש להם אג'נדה שנותנת תוצאות למרות שבסופו של דבר זה הכל חרטא.

נראה שבסך הכל הוא אומר שדיאטה קטוגנית יכולה לעזור לשמור על רמת סוכר נמוכה יחסית בתקופה המסה.

הפעם יצא לו בסדר גמור האמת.

• פותח/ת השרשור
נראה שבסך הכל הוא אומר שדיאטה קטוגנית יכולה לעזור לשמור על רמת סוכר נמוכה יחסית בתקופה המסה.

הפעם יצא לו בסדר גמור האמת.

אבל לפי מה שהוא אומר אם אתה במסה ואוכל פחמימות מורכבות=רמת סוכר נמוכה בדם, אז זה לא הולך ביחד וזה שטות. לפי האג'נדה שלו צריך לאכול רק פחמימות פשוטות אחרי אימון, בין אם אתה במסה או בחיטוב וזה הוכח מחקרית שזה חרטא.

אבל לפי מה שהוא אומר אם אתה במסה ואוכל פחמימות מורכבות=רמת סוכר נמוכה בדם, אז זה לא הולך ביחד וזה שטות. לפי האג'נדה שלו צריך לאכול רק פחמימות פשוטות אחרי אימון, בין אם אתה במסה או בחיטוב וזה הוכח מחקרית שזה חרטא.

מה?
כל מה שהוא רשם זה שדיאטת השמנה קטוגנית תשמור באופן יחסי על רמות סוכר יותר נמוכות בדם מאשר דיאטת השמנה רגילה.

לא יודע אם אתה לא הבנת או שאני לא מבין למה אתה מתכוון.

מה?
כל מה שהוא רשם זה שדיאטת השמנה קטוגנית תשמור באופן יחסי על רמות סוכר יותר נמוכות בדם מאשר דיאטת השמנה רגילה.

לא יודע אם אתה לא הבנת או שאני לא מבין למה אתה מתכוון.
הוא צודק יחסית

• אהבתי
Reactions: OA
מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית