הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מרשם trt לתושב חוזר (יש לי בחול)

Lord_K

משתמש מתחיל
6
5
נק' מוניטין:
5
6
5
היי שלום לכולם,

יש לי מצב קצת הזוי, אני על TRT עם מרשם בהולנד, גר פה כבר 10 שנים ועם מרשם כבר שנה ויהיה לי שנתיים בחזרה לארץ שנה הבאה.

כמה פשוט זה יהיה להוציא את המרשם הזה בארץ או שיסבכו לי את החיים ויורידו אותי מזה?

התחלתי את הטיפול ע"פ טסטוסטרון בטווח של 12 nmol/l שלפי מה שהבנתי גדול מהדרישה בארץ

תודה!

הולנד היא חלק מהאיחוד, המרשם שלהם יהיה תקף פה בארץ, תקבע מראש תור לאנדו ככה שתפגש איתו ברגע שתגיע לארץ.
תבוא עם כל המסמכים שלך כל הבדיקות וכו ותבקש להמיר את המרשם למרשם ישראלי.

אם אתה תהיה כבר שנתיים על trt כשתגיע לארץ הסיכוי שהוא ינסה להוריד אותך הוא מאוד מאוד מאוד נמוך לא משנה מה הוא חושב, אלא אם זה הרופא של @BeN35 ואז הוא ינסה לדחוף לך DHEA חח.....

אל תדאג, אם אתה יכול תביא איתך גם סיכום מצב רפואי מהרופא המטפל בהולנד שיהיה לך לפגישה עם האנדו פה.

היי שלום לכולם,

יש לי מצב קצת הזוי, אני על TRT עם מרשם בהולנד, גר פה כבר 10 שנים ועם מרשם כבר שנה ויהיה לי שנתיים בחזרה לארץ שנה הבאה.

כמה פשוט זה יהיה להוציא את המרשם הזה בארץ או שיסבכו לי את החיים ויורידו אותי מזה?

התחלתי את הטיפול ע"פ טסטוסטרון בטווח של 12 nmol/l שלפי מה שהבנתי גדול מהדרישה בארץ

תודה!
שאלה מתבקשת
למה שתחזור מהולנד לפה? מדינהפי מיליון יותר טובה לא?.

אוקי טוב לדעת! מעניין לראות איך זה יתנהל כי פה אני מקבל Sustanon ובארץ יש זריקות אחרות.
יציעו לך או טסטווירון שזה אנטנט או אנדקוט (נבידו).
אם אתה על סוסטנון אז זה לא ממש משנה לך כי אתה כבר בלופ של נבידו(זה חלק מהמרכיב של סוסטנון) אני אישית הייתי הולך על אנטנט

• פותח/ת השרשור
שאלה מתבקשת
למה שתחזור מהולנד לפה? מדינהפי מיליון יותר טובה לא?.

בעשור שאני גר פה ראיתי את הפער בין המדינות קטן ולדעתי אנחנו על סף שינוי אמיתי בארץ.

מעבר לזה זה עניין של זהות ושיכות... פה אני תמיד יהיה זר, יש אנשים שאין להם בעיה עם זה ולי, אחרי תקופה ארוכה, זה מפריע מאוד!

• פותח/ת השרשור
יציעו לך או טסטווירון שזה אנטנט או אנדקוט (נבידו).
אם אתה על סוסטנון אז זה לא ממש משנה לך כי אתה כבר בלופ של נבידו(זה חלק מהמרכיב של סוסטנון) אני אישית הייתי הולך על אנטנט

כן הבנתי שיש ethanate ולזה אני רוצה לכוון, sustanon ממש לא כמו nebido אני צריך לקחת יום כן יום לא חחח

כן הבנתי שיש ethanate ולזה אני רוצה לכוון, sustanon ממש לא כמו nebido אני צריך לקחת יום כן יום לא חחח
לא מבחינת פרוטוקול הזרקה אלה מהבחינה שבסוסטנון יש לך כבר נבידו בפנים:

Each ampoule or vial of Sustanon 250 contains 30 mg testosterone propionate, 60 mg testosterone phenylpropionate, 60 mg testosterone isocaproate and 100 mg testosterone decanoate

בעשור שאני גר פה ראיתי את הפער בין המדינות קטן ולדעתי אנחנו על סף שינוי אמיתי בארץ.

מעבר לזה זה עניין של זהות ושיכות... פה אני תמיד יהיה זר, יש אנשים שאין להם בעיה עם זה ולי, אחרי תקופה ארוכה, זה מפריע מאוד!
מלך אחי,אין כמו ישראל לעם היהודי זה אין ספק
לא חייב לענות אבל מה עשית בהולנד?

• פותח/ת השרשור
תכלס שטויות.
באתי לפה בגיל 23 עם עגלות, אחרי תקופה פתחתי חנות גלידה ומכרתי... אחרי זה הייתי ברמן חחח.

פשוט נתקעתי פה כי באמת החיים פה יותר קלים, או לפחות היו בעבר.
לדעתי הפערים בין ישראל למדינות עולם ראשון נהיה מינורי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית