הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Knee sleeve

• פותח/ת השרשור dizzy
  • פורסם בתאריך

dizzy

משתמש מתחיל
47
11
נק' מוניטין:
11
47
11
מה קורה חברה , אני מחפש כבר תקופה Knee sleeve 5MM , כל המותגים שמצאתי מוכרים או חתיכה אחת ב 60+ דולר בלי משלוח או SBD ששם בכלל יוצא 590 שקל עם משלוח והכל ... מישהו מכיר מותג/אתר שמוכר משהו נורמלי במחיר נורמלי ? באזור ה 300 שקל?
תודה :D

• פותח/ת השרשור
הגובה לא משנה, מודדים לפי היקף ברך.
תכלס אני בין M לL והזמנתי S כי אני מתכוון להתחרות איתם.

אם אתה מרים רק כדי להרים ולא להתחרות תזמין מידה רגילה (יש להם טבלת מידות ומה זה מידה רגילה ומה תחרותית, אני לקחתי אחת קטנה יותר מתחרותית).

יש לי Knee wraps מקצועיים שקניתי , אני משתמש בהם בעיקר בRM1 פעם ב שאני רוצה ללכת אול אין כבד , אני מתכוון להשתמש בזה למשקלים הרגילים . ממליץ לקחת מידה לפי מה שהם רושמים שם ?
כי אני הבנתי שהם מתרחבים אחרי כמה זמן ! זה החשש העיקרי שלי

יש לי Knee wraps מקצועיים שקניתי , אני משתמש בהם בעיקר בRM1 פעם ב שאני רוצה ללכת אול אין כבד , אני מתכוון להשתמש בזה למשקלים הרגילים . ממליץ לקחת מידה לפי מה שהם רושמים שם ?
כן, מידה רגילה לא תחרותית

הגובה לא משנה, מודדים לפי היקף ברך.
תכלס אני בין M לL והזמנתי S כי אני מתכוון להתחרות איתם.

אם אתה מרים רק כדי להרים ולא להתחרות תזמין מידה רגילה (יש להם טבלת מידות ומה זה מידה רגילה ומה תחרותית, אני לקחתי אחת קטנה יותר מתחרותית).
לא רוצה לבאס, אבל אתה צריך לדעתי לפחות XS.
יש לי S, והייתי שמח לתת לך למדוד, ראיתי את הרגליים שלך.
אני בעצמי נראה לי אזמין XS אם אתחרה שוב עם שרוולים.

לא רוצה לבאס, אבל אתה צריך לדעתי לפחות XS.
יש לי S, והייתי שמח לתת לך למדוד, ראיתי את הרגליים שלך.
אני בעצמי נראה לי אזמין XS אם אתחרה שוב עם שרוולים.
לאדע, זה מאמץ לשים את הS ואנחנו מדברים פה על ברנדי שונים.

לאדע, זה מאמץ לשים את הS ואנחנו מדברים פה על ברנדי שונים.
ברור, אבל כשתתרגל, תראה שמידה קטנה יותר כנראה תתרום יותר. זה שווה את המלחמה אני חושב.
בכל אופן, גם S תתרום לך אני חושב.

ברור, אבל כשתתרגל, תראה שמידה קטנה יותר כנראה תתרום יותר. זה שווה את המלחמה אני חושב.
בכל אופן, גם S תתרום לך אני חושב.
לא עדיף כבר רצועות? מה היתרון של השרוולים מידה XS סופר סקיני על רצועות?

לא עדיף כבר רצועות? מה היתרון של השרוולים מידה XS סופר סקיני על רצועות?
בא לא נהיה תמימים, כל מטרת השרוולים בסקוואט זה להוסיף משקל על המוט, ושאף אחד לא יספר לי סיפורים.
חימום ברכיים? הלוואי, מכנסיים מחממים את הברכיים.

מטרת פאוורליפטר תחרותי הוא למצוא את השרוולים הכי צמודים כדי לקבל מהם הכי הרבה תועלת, בדיוק כמו רצועות, רק שבהרבה תחרויות בארץ אין כבר קטגוריה לרצועות.

שאתה יכול להתחרות בקטגוריה של שרוולים ולא רצועות.
ביקשתי לדעתי מה ההבדל בינהם? אני יודע שזה קטגוריות שונות, אבל ברמה המקצועית מה ההבדל בין שרוול סופר סקיני שצריך להילחם להלביש אותו על הברך לרצועות?
בא לא נהיה תמימים, כל מטרת השרוולים בסקוואט זה להוסיף משקל על המוט, ושאף אחד לא יספר לי סיפורים.
חימום ברכיים? הלוואי, מכנסיים מחממים את הברכיים.

מטרת פאוורליפטר תחרותי הוא למצוא את השרוולים הכי צמודים כדי לקבל מהם הכי הרבה תועלת, בדיוק כמו רצועות, רק שבהרבה תחרויות בארץ אין כבר קטגוריה לרצועות.
בוודאי לשם רמזתי

ביקשתי לדעתי מה ההבדל בינהם? אני יודע שזה קטגוריות שונות, אבל ברמה המקצועית מה ההבדל בין שרוול סופר סקיני שצריך להילחם להלביש אותו על הברך לרצועות?

בוודאי לשם רמזתי
זה הבדל שמיים וארץ.
ראיתי מקרים שרצועות הוסיפו 30 ק"ג ואפילו יותר בקטגוריה שלי.
עם שרוולים הרמתי אותו משקל בדיוק כמו בלעדיהם, אבל בגלל שזה היה חוקי, לא רציתי להיות פראייר ולהיכנס בלעדיהם.

אני מאמין שעם שרוולים צמודות אני מקסימום יכול להוסיף 5 ק"ג.

אף פעם לא ניסיתי רצועות, אבל מאמין שזה מוסיף הרבה יותר.

רצועות מגיעות באורך של 2-3 מטר, תלוי במה האיגוד מתיר. ויש הרבה סוגים של הרכב חומרים, קשיחות ואלסטיות. בהתאם לסוג הסווקאט שלך אתה תבחר את מה שיותר יתאים לך (מצריך גם ניסוי וטעייה).

ז"א שאם תמצא את הרצועה שמתאימה לסקוואט שלך תוכל להוציא ממנה עשרות קילוגרמים.

זה הבדל שמיים וארץ.
ראיתי מקרים שרצועות הוסיפו 30 ק"ג ואפילו יותר בקטגוריה שלי.
עם שרוולים הרמתי אותו משקל בדיוק כמו בלעדיהם, אבל בגלל שזה היה חוקי, לא רציתי להיות פראייר ולהיכנס בלעדיהם.

אני מאמין שעם שרוולים צמודות אני מקסימום יכול להוסיף 5 ק"ג.

אף פעם לא ניסיתי רצועות, אבל מאמין שזה מוסיף הרבה יותר.
סה"כ סוג אחר של עזר חיצוני
רצועות מגיעות באורך של 2-3 מטר, תלוי במה האיגוד מתיר. ויש הרבה סוגים של הרכב חומרים, קשיחות ואלסטיות. בהתאם לסוג הסווקאט שלך אתה תבחר את מה שיותר יתאים לך (מצריך גם ניסוי וטעייה).

ז"א שאם תמצא את הרצועה שמתאימה לסקוואט שלך תוכל להוציא ממנה עשרות קילוגרמים.
תקרא לזה איך שאתה רוצה, אבל השרוולים זה סוג של עזר בדיוק כמו רצועות, נכון שעם רצועות תאים הרבה יותר אבל עדיין תרים יותר עם השרוולים ולכן זה בעיני אותו דבר ברעיון כעזר.

תקרא לזה איך שאתה רוצה, אבל השרוולים זה סוג של עזר בדיוק כמו רצועות, נכון שעם רצועות תאים הרבה יותר אבל עדיין תרים יותר עם השרוולים ולכן זה בעיני אותו דבר ברעיון כעזר.
מכל מה שכתבתי, איפה השתמע שכתבתי אחרת?
אפילו כתבתי שקניתי אותם רק בשביל זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית