הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תסכולים בחדר כושר

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך

kroif

משתמש קבוע
1,219
58
נק' מוניטין:
131
1,219
58
מה הדברים שמתסכלים מתאמנים בחדר כושר וכאלה שרוצים להתחטב,
אני מתכוון לקהל שלא נכנס לפורומים כאלה או משקיע זמן בלמידה
ומתאמן כראות עיניו?

מה מתסכל מישהו שמתאמן ולא יודע כאילו איך ?
אני מניח שחוסר התקדמות, גופות של אנשים על חומרים בלי להבין שמדובר בכך, ניפוץ ההשליה שעבודה קשה נטו = תוצאות טובות, כי גם לעמוד על רגל אחת שעה זה קשה צריך לדעת לאן לכוון גם, אי הבנה בקלוריות ולחשוב שהם מוותרים ואוכלים נכון ובסוף הם בפלוס עדיין
נראלי דברים כאלה

לגבי כאלה שרוצים להתחטב - אני חושב שהסתכלות על המשקל גוף כמדד היחיד יכולה לתסכל, כי אפשר להיות בגירעון גדול מדי (ע"י מעט מדי אוכל ו/או יותר מדי אירובי), אימוני כוח בנפח/עצימות נמוכים מדי בגלל שכל האנרגיה והזמן מושקעים באירובי, בגלל שאוכלים מעט לעשות בחירות לא נכונות ולאכול מעט מדי חלבון - כל זה יוביל לירידה במשקל אבל לא למראה חטוב כי תהיה ירידה במסת שריר ואז הבנאדם כביכול מגיע למשקל היעד אבל הגוף נראה רופס.
זה רק ההנחה שלי למצב שיכול לקרות.
לגבי אימונים בכלל, כמה חבר'ה שראיתי שאני מכיר - רזים שרצו לעלות מסה, עשו תכנית גנרית שהמדריך במכון כתב, בלי ידע בתזונה ואימונים ועשו מה שהמדריך אמר. אחרי ה newbie gains התוצאות נעצרו מהר, אחד זכור לי שהפסיק, אחד קנה גיינר בהמלצת המדריך (הגיינר נמכר באותו מכון, איזה קטע) ואחרי כמה זמן פרש גם.

הפקידת קבלה שהייתה בחדר כושר שהייתי הולך היא היתה פצצה לא רגילה (אבל אישתו של הבעלים) והוא היה עב׳דית רציני אז כולם פחדו!

הפקידת קבלה שהייתה בחדר כושר שהייתי הולך היא היתה פצצה לא רגילה (אבל אישתו של הבעלים) והוא היה עב׳דית רציני אז כולם פחדו!
מה השם שלה והחדר כושר המדובר?
שואל בישביל חבר...

מה הדברים שמתסכלים מתאמנים בחדר כושר וכאלה שרוצים להתחטב,
אני מתכוון לקהל שלא נכנס לפורומים כאלה או משקיע זמן בלמידה
ומתאמן כראות עיניו?

אז אני אענה לשאלה שלא שאלת - מה מתסכל מי שכן קורא בפורומים ומשקיע המון: שהאוכלוסייה ששאלת עליה עוקפת אותו בסיבוב עם פחות ידע ופחות מאמץ באימון ומחוץ לאימון.

מה השם שלה והחדר כושר המדובר?
שואל בישביל חבר...

אחי בלי קשר תגיד לחבר של פעם הבאה שהוא מתבייש הוא יכול לשאול בעצמו בפורום ולרשום שהוא שואל ״בשביל חבר״

אז אני אענה לשאלה שלא שאלת - מה מתסכל מי שכן קורא בפורומים ומשקיע המון: שהאוכלוסייה ששאלת עליה עוקפת אותו בסיבוב עם פחות ידע ופחות מאמץ באימון ומחוץ לאימון.
זה קורה אבל לא הרבה, בד"כ זה מישהו עם גנטיקה טובה שעושה ליצנות ורואה תוצאות לא רעות בכלל וכמה חברים שלו שעושים את מה שהוא עושה ולא רואים תוצאות אחרי שלב ה newbie gains
מי שכן קורא בפורומים ומשקיע
גם מי שקורא ומשקיע בידע יכול להיות מתוסכל כי יש המון מידע ברשת וחלק גדול ממנו פשוט לא נכון ולא יקדם אותך (נכון לא רק לתחום האימונים)

בדיחה אחי
בדיחה בחסות @nlr666

כנ״ל
בחסות הרב אבינר

זה קורה אבל לא הרבה, בד"כ זה מישהו עם גנטיקה טובה שעושה ליצנות ורואה תוצאות לא רעות בכלל וכמה חברים שלו שעושים את מה שהוא עושה ולא רואים תוצאות אחרי שלב ה newbie gains

אם המישהו הזה זה בערך רוב המתאמנים במכון כושר זה מתסכל. לפעמים כשאני מדבר איתם על תכנון התקדמות ואיזונים של נפח ועצימות אין להם מושג על מה אני מדבר ופשוט אומרים ״אל תסבך כל דבר, תבוא, תתן את ה100% שלך ויהיה טוב״.

אם המישהו הזה זה בערך רוב המתאמנים במכון כושר זה מתסכל. לפעמים כשאני מדבר איתם על תכנון התקדמות ואיזונים של נפח ועצימות אין להם מושג על מה אני מדבר ופשוט אומרים ״אל תסבך כל דבר, תבוא, תתן את ה100% שלך ויהיה טוב״.
אז אולי הם מיישמים את העקרונות, כמו ה progressive overload בלי להתכוון לזה ובנוסף התזונה שלהם טובה גם בלי לדעת לעומק מה צריך וכמה אז הם גודלים.

אז אולי הם מיישמים את העקרונות, כמו ה progressive overload בלי להתכוון לזה ובנוסף התזונה שלהם טובה גם בלי לדעת לעומק מה צריך וכמה אז הם גודלים.

פרוגרסיב אוברלאוד הוא יותר כמו מטרה ולא עקרון. למעשה הם מגיעים למטרה ואני לא זאת התואנה וזה התסכול.

פרוגרסיב אוברלאוד הוא יותר כמו מטרה ולא עקרון. למעשה הם מגיעים למטרה ואני לא זאת התואנה וזה התסכול.
בשביל מי שהמטרה שלו זה היפרטרופיה פרוגרסיב אוברלואד זה האמצעי לא המטרה. מי שרוצה היפרטרופיה גם לא כזה מעניין איזון בין נפח לעצימות, לא מעניין אותו עצימות מעניין אותו להעלות נפח בהדרגה (פרוגרסיב אוברלואד אמרתי?) ואם הוא עושה את זה גם בלי לדעת מה זה הוא ממשיך לגדול עם תזונה מתאימה (שטב, גם אם הוא לא יודע שהתזונה מתאימה)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית