עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה השם שלה והחדר כושר המדובר?הפקידת קבלה שהייתה בחדר כושר שהייתי הולך היא היתה פצצה לא רגילה (אבל אישתו של הבעלים) והוא היה עב׳דית רציני אז כולם פחדו!
מה הדברים שמתסכלים מתאמנים בחדר כושר וכאלה שרוצים להתחטב,
אני מתכוון לקהל שלא נכנס לפורומים כאלה או משקיע זמן בלמידה
ומתאמן כראות עיניו?
מה השם שלה והחדר כושר המדובר?
שואל בישביל חבר...
זה קורה אבל לא הרבה, בד"כ זה מישהו עם גנטיקה טובה שעושה ליצנות ורואה תוצאות לא רעות בכלל וכמה חברים שלו שעושים את מה שהוא עושה ולא רואים תוצאות אחרי שלב ה newbie gainsאז אני אענה לשאלה שלא שאלת - מה מתסכל מי שכן קורא בפורומים ומשקיע המון: שהאוכלוסייה ששאלת עליה עוקפת אותו בסיבוב עם פחות ידע ופחות מאמץ באימון ומחוץ לאימון.
גם מי שקורא ומשקיע בידע יכול להיות מתוסכל כי יש המון מידע ברשת וחלק גדול ממנו פשוט לא נכון ולא יקדם אותך (נכון לא רק לתחום האימונים)מי שכן קורא בפורומים ומשקיע
אח זה בחדר כושר בדרום תל אביב(היה)מה השם שלה והחדר כושר המדובר?
שואל בישביל חבר...
בדיחה אחיאחי בלי קשר תגיד לחבר של פעם הבאה שהוא מתבייש הוא יכול לשאול בעצמו בפורום ולרשום שהוא שואל ״בשביל חבר״
אני לא מתבדחבדיחה אחי
בדיחה בחסות @nlr666
בדיחה אחי
בדיחה בחסות @nlr666
זה קורה אבל לא הרבה, בד"כ זה מישהו עם גנטיקה טובה שעושה ליצנות ורואה תוצאות לא רעות בכלל וכמה חברים שלו שעושים את מה שהוא עושה ולא רואים תוצאות אחרי שלב ה newbie gains
אז אולי הם מיישמים את העקרונות, כמו ה progressive overload בלי להתכוון לזה ובנוסף התזונה שלהם טובה גם בלי לדעת לעומק מה צריך וכמה אז הם גודלים.אם המישהו הזה זה בערך רוב המתאמנים במכון כושר זה מתסכל. לפעמים כשאני מדבר איתם על תכנון התקדמות ואיזונים של נפח ועצימות אין להם מושג על מה אני מדבר ופשוט אומרים ״אל תסבך כל דבר, תבוא, תתן את ה100% שלך ויהיה טוב״.
אז אולי הם מיישמים את העקרונות, כמו ה progressive overload בלי להתכוון לזה ובנוסף התזונה שלהם טובה גם בלי לדעת לעומק מה צריך וכמה אז הם גודלים.
בשביל מי שהמטרה שלו זה היפרטרופיה פרוגרסיב אוברלואד זה האמצעי לא המטרה. מי שרוצה היפרטרופיה גם לא כזה מעניין איזון בין נפח לעצימות, לא מעניין אותו עצימות מעניין אותו להעלות נפח בהדרגה (פרוגרסיב אוברלואד אמרתי?) ואם הוא עושה את זה גם בלי לדעת מה זה הוא ממשיך לגדול עם תזונה מתאימה (שטב, גם אם הוא לא יודע שהתזונה מתאימה)פרוגרסיב אוברלאוד הוא יותר כמו מטרה ולא עקרון. למעשה הם מגיעים למטרה ואני לא זאת התואנה וזה התסכול.
מתסכל אותי שאין בנץ טוב במכוןמסתכלים אותי אנשים שהם לא Jacked & Juicy ותופסים את הבנץ הטוב במכון.
הגיע הזמן לעבור מכוןמתסכל אותי שאין בנץ טוב במכון
כשיהיה לי בית משלי אעבור להתאמן בבית, כרגע מסתפקים במה שישהגיע הזמן לעבור מכון
תשמע,אני רואה מלא סרטונים,שאנשים שמים מזרן יוגה על הספה,וזה די עוזר להם..כשיהיה לי בית משלי אעבור להתאמן בבית, כרגע מסתפקים במה שיש
ניסיתי לשים משהו אחר, לא עבד. כנראה אעשה את זה בסוף.תשמע,אני רואה מלא סרטונים,שאנשים שמים מזרן יוגה על הספה,וזה די עוזר להם..