הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרג עובד בטן איך הטכניקה

• פותח/ת השרשור Serg
  • פורסם בתאריך
שמע צחק צחק אבל אני מניח שאם לגבר קשה להתחיל עם אישה תחשוב מה זה שגבר מתחיל עם גבר? בהנחה שהוא לא יודע אם הוא גיי או לא,פעם שהתחילו איתי הייתי מתעצבן,עכשיו לוקח כמחמאה

זו הגישה תיקח את זה נטו כמחמאה... אני יכול להגיד לך מניסיון שהיה לי חבר גיי פעם שניסה להתחיל איתי גם והיה עצבני שאני סטרייט הוא סיפר לי בערך על הקהילה שלהם... רובם יותר בררנים מנשים, איבר המין חייב להיות ענק, חייב להיות 1.80+, גבר 1.70 בקהילה אם הוא לא חתיך בצורה יוצאת דופן אין לו סיכוי, צריך שיהיה סטייל טוב הם יותר ברננים מנשים אם מתחילים איתך גייז מה שמע אתה באמת דוגמן אליל

• פותח/ת השרשור
נראה לי שאני מנוסה יותר ממך.. 🙄
אז אתם מתחילים רק עם חתיכים אה?
לא פראיירים,אבל אם הוא לא גיי מה אתם עושים לא הבנתי? פשוט מתחילים עם כל מה שזז?
זו הגישה תיקח את זה נטו כמחמאה... אני יכול להגיד לך מניסיון שהיה לי חבר גיי פעם שניסה להתחיל איתי גם והיה עצבני שאני סטרייט הוא סיפר לי בערך על הקהילה שלהם... רובם יותר בררנים מנשים, איבר המין חייב להיות ענק, חייב להיות 1.80+, גבר 1.70 בקהילה אם הוא לא חתיך בצורה יוצאת דופן אין לו סיכוי, צריך שיהיה סטייל טוב הם יותר ברננים מנשים אם מתחילים איתך גייז מה שמע אתה באמת דוגמן אליל
ואלק אתה אני רואה אתה מכיר תנושא

no homo אבל פורום באדיבילדינג = בייסיקלי פורום גייז/גייז בהכחשה

תספר לי על זה!
אני מת על גברים ''סטרייטים'' במכון שמתלהבים מגבר שרירי מאוד.. או מגבר שמוריד חולצה והוא כולו 8 קוביות..
כמו חבורה של קופים מיוחמים 😆

תספר לי על זה!
אני מת על גברים ''סטרייטים'' במכון שמתלהבים מגבר שרירי מאוד.. או מגבר שמוריד חולצה והוא כולו 8 קוביות..
כמו חבורה של קופים מיוחמים

upload_2021-12-31_21-58-28.jpeg

כל כך נכון! 🤣
תגיד כוס מגעיל אתכם? @Dark Soul Omega

זה לא מגעיל אותי.. זה לא מושך אותי פשוט.
פשוט מבחינתי הגוף הגברי יותר מושך ויפה.. אני חושב שהאיבר מין הגברי הוא יותר אסתטי..
מנקב שיוצא ממנו ריר חלזונות.. 😆

אז אתם מתחילים רק עם חתיכים אה?
לא פראיירים,אבל אם הוא לא גיי מה אתם עושים לא הבנתי? פשוט מתחילים עם כל מה שזז?

ואלק אתה אני רואה אתה מכיר תנושא

מכיר קצת ממה שאמרו לי, למזלי מכוערים כמוני יכולים להתפשר על בת פשוטה אין לי סיכוי גם אם ארצה בעולם הלהטב

• פותח/ת השרשור
כל כך נכון! 🤣

זה לא מגעיל אותי.. זה לא מושך אותי פשוט.
פשוט מבחינתי הגוף הגברי יותר מושך ויפה.. אני חושב שהאיבר מין הגברי הוא יותר אסתטי..
מנקב שיוצא ממנו ריר חלזונות.. 😆
מת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית