הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אפליקציה למעקב באימונים

חיי

משתמש מתחיל
60
2
נק' מוניטין:
2
60
2
יש איזה אפליקציה שאפשר להזין בה את התוכנית אימונים והמשקלי עבודה וככה לעקוב אחרי המשקלים וההתקדמות?

יש מלא.

-אם בא לך משהו פשוט, אז יש את Simple Workout Log, שמאוד קל לנהל בה טאבים של ימי האימון שלך, מה עשית בהם, ולעדכן את המשקלים שעבדת אתם בזריזות.

-אם בא לך משהו מתוחכם, אז Personal Training Log משוגעת. היא מאפשרת לך לכתוב מראש תכניות (כלומר: לא סתם להזין רשימת תרגילים, אלא ממש להגדיר משקלי עבודה, אפילו לפי אחוזים מהמקס של עצמם, או מהמקס של תרגילים אחרים, איך מתקדמים בכל תרגיל, מה עושים כשנכשלים...), ואז אחרי שהאכלת את ה-Inner Geek שבך ועשית את כל ה"תכנות" - לא צריך יותר לגעת. זה פורס בפניך את כל האימונים הבאים כמו מאמן שאומר לך מה עושים היום. (יש שם גם מגוון של תכניות פופולריות שכבר הוכנו מראש).

-בתכלס: אתה תמיד יכול לעבוד עם אקסל, או סתם מסמך כתבן בטלפון... אני מכיר אפילו מישהו שמגיע לאימון עם מחברת.

אני אישית פשוט משתמש ב"פתקים". הכי פשוט שיש. הייתה תקופה שהייתי שולח לעצמי בוואצאפ בקבוצה שפתחתי רק לזה.
אולי באמת אתנסה באפליקציה, מעניין מה כבר ההבדל.
אני מכיר אפילו מישהו שמגיע לאימון עם מחברת
אני גם בעבר (עד לפני חצי שנה/שנה). החיסרון היחיד בזה לדעתי זה הסרבול של להביא את זה לאימון. אבל אין יותר נוח מלכתוב בעט ונייר.
ואתה כמובן יכול להשתמש גם בלוג פה בפורום:79nb:

יש גם את הלוגים בפורום ואפשר להשתמש בgoogle sheets

היתרון בלוגים פה - בעיקר פידבק ותמיכה מאנשים,
אני גם מרגיש מחויבות גדולה יותר ומציק לי בעין כשאני מתחיל לפספס
חיסרון - אין סטטיסטיקות (או שאני לא סגור על איך לעבוד איתן)
כמו כן, קשה לראות יותר מכמה שבועות במכה כי זה לזוז הרבה בלוג

היתרון בגוגל שיטס או אקסל - אתה יכול לעשות איזה סטטיסטיקות שאתה רוצה ולמדוד מה שאתה רוצה,
יותר מכל אפליקציה סופו של דבר,
אבל החיסרון הוא שההזנה פחות נוחה לפעמים ואתה פחות מחויב למבנה כזה או אחר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית