הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מעוניינת לעלות רמה באימונים- מה מומלץ ?

blueberry2

משתמש מתחיל
13
1
נק' מוניטין:
1
13
1
שלום לכולם 😃
אני לאחרונה מתאמנת דיי קבועה בחדר כושר מאוד משתדלת ללכת יותר כשיש לי זמן ולא להתעצל חח .

כרגע עושה תוכנית אימונים שמיועדת לכל הגוף : האק סקוואט, לאנג בולגרי, לחיצת כתפיים,ותרגילים ליד אחורית וקדמית כנגד כבלים .

הייתי פעם עושה תרגילים כבדים אבל הפסקתי לאחרונה בגלל כאבי גב ובלט קטן בגב תחתון .
בכל מקרה אני מרגישה כבר שהתוכנית לא מספיקה לי ואני רוצה קצת משהו יותר רציני מהתוכנית הנוכחית.

אשמח לדעת מה לדעתכם מומלץ יותר תוכנית לכל הגוף או תוכנית שמתאימה לכל חלק גוף נפרד ? ולמה ?

נערך לאחרונה:
קשה להמליץ לך מבלי לדעת בדיוק מה את עושה כרגע, מה המטרות שלך, ומה בתוכנית הנוכחית עובד ולא עובד.
תפרטי איך בדיוק נראה התוכנית, מה בדיוק המטרות שלך, ותספרי האם התוכנית הנוכחית עבדה או שלא עבדה מספיק והסיבה שאת רוצה לשנות אותה.

• פותח/ת השרשור
קשה להמליץ לך מבלי לדעת בדיוק מה את עושה כרגע, מה המטרות שלך, ומה בתוכנית הנוכחית עובד ולא עובד.
תפרטי איך בדיוק נראה התוכנית, מה בדיוק המטרות שלך, ותספרי האם התוכנית הנוכחית עבדה או שלא עבדה מספיק והסיבה ש
תפרטי איך בדיוק נראה התוכנית, מה בדיוק המטרות שלך, ותספרי האם התוכנית הנוכחית עבדה או שלא עבדה מספיק והסיבה שאת רוצה לשנות אותה.
רשמתי את התוכנית האימונים שלי בפוסט שכתבתי .

אני רוצה לעלות במסת שריר (יש לי נטייה לרדת במשקל ). אני כבר מתאמנת זמן מה(עם הפסקות בין לבין) והייתי עושה תרגילים כבדים כמו דדליפט וסקוואט אבל הפסקתי לאור הבעיות בגב.

בפועל אני עם התוכנית הזאת כבר כמה חודשים ואני מרגישה כבר שהתוכנית הזאת כבר פחות אפקטיבית באופן משמעותי כי כבר דיי התרגלתי אליה גם אני בקושי מרגישה עבודה על כל האיזור של הבטן וזה גם נראה לעין(לפחות עבורי) , ודיי משעמם לעשות את אותם תרגילים 3+ פעמים בשבוע בלי גיוון.

אגב לא בניתי לעצמי את התוכנית זה תוכנית אימונים שבנו לי בחדר כושר שאני מתאמנת בו .

רשמתי את התוכנית האימונים שלי בפוסט שכתבתי
זה לא מספיק מפורט לימים, סטים וחזרות, כמה שיותר מידע יכול לעזור יותר.
בפועל אני עם התוכנית הזאת כבר כמה חודשים ואני מרגישה כבר שהתוכנית הזאת כבר פחות אפקטיבית באופן משמעותי כי כבר דיי התרגלתי אליה גם אני בקושי מרגישה עבודה על כל האיזור של הבטן וזה גם נראה לעין(לפחות עבורי) , ודיי משעמם לעשות את אותם תרגילים 3+ פעמים בשבוע בלי גיוון.
אלו סיבות לגיטימיות לשנות תוכנית, חוסר התקדמות אופטימלית ושיעמום, את לא צריכה יותר מזה.
אגב לא בניתי לעצמי את התוכנית זה תוכנית אימונים שבנו לי בחדר כושר שאני מתאמנת בו .
השאלה מאיפה יהיה לך גישה לתוכנית טובה יותר?
אני מציע שתקחי מאמנת שתעזור לך להרכיב תוכנית טובה יותר.

שאלת תם: את מעלה משקלים עם הזמן, נכון?
אני מתאמן פול באדי פעמיים בשבוע ויש לי שני סטים של תרגילים שונים (לאותם שרירים) A ו B. אני בטוח שאפשר להרכיב כמה כאלו, וזה בהחלט מגוון.

• פותח/ת השרשור
שאלת תם: את מעלה משקלים עם הזמן, נכון?
אני מתאמן פול באדי פעמיים בשבוע ויש לי שני סטים של תרגילים שונים (לאותם שרירים) A ו B. אני בטוח שאפשר להרכיב כמה כאלו, וזה בהחלט מגוון.
כן,בוודאי .
ובסוף פיצלתי את התוכנית,והתחלתי לעשות תרגילים כבדים עד כה מרוצה אני מרוצה מהתוכנית החדשה .
וסליחה על החוסר ידע אבל אני לא יודעת מה זה אומר בדיוק A וB

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית