טיפול בטסטוסטרון

teleblaze

משתמש מתחיל
14
3
נק' מוניטין:
3
14
3
שלום, שמי נדב, בן 31. אני שנים עם רמות טסטוסטרון נמוכות. ירידה במסת שריר ובמשקל בכללי. בשנים האחרונות ניסיתי להשיג מרשם לטסטוסטרון בגלל שהרגשתי שמשהו דפוק בי. הירידה במסת שריר, חוסר חשק מיני, עייפות ועוד. המדדים שלי היו מתחת לנורמה, בעיקר בטסטוסטרון החופשי. חפשו אצלי מה לא בסדר... בבדיקות באיכילוב הMRI יצא בסדר ללא גידול. עשו לי בדיקת ACTH ואם אני מגיב לHCG בגלל ערכי LH נמוכים. הגבתי והרגשתי מדהים אחרי הזריקה. ערכי הטסט עלו ישר. אחר"כ עשו לי בדיקה נוספת וממה שאני זוכר היא יצאה בתוך הטווח בגבול המאוד תחתון. לאחר מכן שחררו אותו ממעקב. וויתרתי באותו זמן כי גם לפי המחקרים שעשיתי הבנתי שהטיפול בטסט בארץ הוא פשוט על הפנים.

בכל אופן, זאת הבדיקה האחרונה שעשיתי. אל תתחסו לTSH.. הוא עלה בחזרה לנורמה בבדיקה נוספת.

הבעיות הנוספות שנוספו על השנים הן תסמונת בשם אהרלס דנלוס שקורית בעיקר אצל נשים שהיא בעיה בייצור קולגן. הקולגן בגוף דפוק ומה שקורה זה שנגרמים קרעים וכל היוצא מזה (פריקות וכו') ומה שמחזיק את הגוף בסופו של הדבר הוא השרירים. קראתי כמה טסטוסטרון עוזר בטיפול בתסמונת.

בנוסף, הובחנתי עם קרוהן לפני מספר חודשים וממש עכשיו באוסטאופורוזיס חמור... מה שעוד פעם מוביל אותי שוב לבעיה של הטסטוסטרון וכל ההורמונים בעצם.

אני פותח את השרשור הזה בגלל שהגיע הזמן שאני אקח את עצמי בידיים..כי זה כבר לא עסק. אני מעוניין בחוות דעתכם והמלצות על רופאים שיכולים לעזור ונותנים טיפול ראוי מאלה שמבינכם שמטופלים או אלו שמבינים בתחום.

תודה רבה ויום טוב!

נערך לאחרונה:
שימוש בחומרים לא בהכרח אומר ניסיון.
ד"ר רוברט מנדלסון אמר "להיות רופא 20 שנה ולראות מטופלים מתים בטיפול שלך, לא אומר שיש לך 20 שנה ניסיון".

אתה לוקח חומרים כתרופה? כמה ממשתמשי הפורום לוקחים חומרים כתרופה בעצת הרופא שלהם?
תודה למחקר היפה הזה, הנה הסיבות הנפוצות לקחת חומרים

כמה ממשתמשי החומרים בכלל מספרים לרופא שלהם שהם על חומרים?

לדעתי לקחת חומרים במינונים גבוהים בהרבה ממינון תרופתי, חומרים ללא פיקוח רפאי על אופן ההכנה, ללא מעקב אחרי המטופל, חומרים שלא מאושרים עדיין לשימוש על בני אדם. כן, הם מסוכנים ועלולים לחפור לך את הקבר.

אל תתיפיף כאילו משתמשי החומרים של הפורום שווים לאדם בן 70 עם טסט נמוך שבעצת הרופא הוא לוקח מינון מינימלי להביא את הטסט שלו לרמה תקינה בלבד, עם מעקב רפואי ומרשם לבית מרקחת ולא בית חרושת פרטית במחסן של איזה עבריין.

אל תסיט את הנושא בבקשה אם נעלבת ממשהו שכתבת, תתייחס לעיקרון שלי, מהפורום כאן הוא לא יקבל מידע רפואי אחראי ומקצועי לטיפול בבעיה הרפואית שלו, בשביל זה יש רופא ובית מרקחת.

המקסימום שיקבל כאן זה חומר לקריאה שתסלח
לי, לא נראה לי מעניין אותו.
עם כל הכבוד, רוב הפעמים בענייני החומרים, יותר ניסיון - יותר ידע מחלק מהרופאים.
יש רופאים שאין להם מושג בכלל לגבי המון דברים. יש ניסיון של באדי בילדרים שאני לא מחשיב כמקום לעצה בדיוק כי הם לוקחים מינונים מסוכנים.
למשל בסייקל, 500 בשבוע זה ממש לא כזה גבוה.
למה אנשים לא מספרים לרופא שלהם שהם על חומרים ? כי זה חומר אסור אז מי שבבלאסט וכו' לא מספר לרופא זה כזה פשוט.
אני לא נעלב בכלל אבל לפי איך שזה נראה אתה עד כדאי כך נגד חומרים שאפילו בישביל אנשים שבאמת צריכים את זה כתרופה בשל בעיה שיש להם בגוף, צריכים להימנע.
נכון, היום רוב האנשים לוקחים בגלל סיבות אחרות אבל זה לא משנה את העבודה שאם עושים את הדברים כמו שצריך, הסיכון מאוד מאוד נמוך ומי שרוצה בכלל לקחת את הסיכון אז מה הבעיה?
אני מכבד את הדעה שלך אז זה מזכיר לי את הימים של ריפטו ומתנגדי ריפטו.
אני לא כותב כאן לאנשים לקחת טסט כל רגע, אני יודע מה זה הדבר הזה.

עם כל הכבוד, רוב הפעמים בענייני החומרים, יותר ניסיון - יותר ידע מחלק מהרופאים.
יש רופאים שאין להם מושג בכלל לגבי המון דברים. יש ניסיון של באדי בילדרים שאני לא מחשיב כמקום לעצה בדיוק כי הם לוקחים מינונים מסוכנים.
למשל בסייקל, 500 בשבוע זה ממש לא כזה גבוה.
למה אנשים לא מספרים לרופא שלהם שהם על חומרים ? כי זה חומר אסור אז מי שבבלאסט וכו' לא מספר לרופא זה כזה פשוט.
🤣
אני לא צריך להגיב, עשית עבודה נפלאה בלעדי.

אתה לא מאמין לרופאים,או למוזרקים הרציניים, זה לא נשמע לך קצת מוזר?

מעניין למה זה חומר אסור, בטח כי זה חומר בריא וטוב.
אני לא נעלב בכלל אבל לפי איך שזה נראה אתה עד כדאי כך נגד חומרים שאפילו בישביל אנשים שבאמת צריכים את זה כתרופה בשל בעיה שיש להם בגוף, צריכים להימנע.
מאיפה זה בדיוק נשמע לך?
אני מבקש שתצטט משהו שכתבתי שזה משתמע משם.
ך ומי שרוצה בכלל לקחת את הסיכון אז מה הבעיה?
הבעיה, שאתה דוחף לכולם חומרים כאילו שאתה מחליט בשבילהם איזה סיכונים הם מוכנים לקחת. אתה לצערי דוחף החומרים הכי רציני כאן בפורום.
אני לא כותב כאן לאנשים לקחת טסט כל רגע, אני יודע מה זה הדבר הזה.
חוץ מל @BeN35 שלא הרפאת ממנו.

• פותח/ת השרשור
המטרה שלי היא לא לחיות לאורך זמן עם איכות חיים ירודה. המטרה שלי היא להנות מהחיים כמה שאפשר. אני מוכן לנסות הכול. כרגע הזמן מתבזבז.
אני בן 31, עם הרבה בעיות רפואיות שבאופן ישיר או היקפי מושפעות מבעיות הורמנליות כאלה או אחרות. באופן מוזר, אהרלס דנלוס ואוסטאופורוזיס הרבה, הרבה יותר נפוצות אצל נשים. מעניין שהאסטרוגן שלי כל כך גבוה, ואיך זה מתקשר לזה.

אצל בירור אצל רופאה שמומחית לצפיפות עצם, לא הייתה לה תשובה. הדברים היחידי שרופאים כאלה יודעים לעשות זה לתת כדורים, שאלף, גורמים לבעיות אחרות ולאיכת חיים ירודה יותר ובית, לאו דווקא פותרים את הבעיה. וכן, בינינו, הבעיה שלי היא לא שאני שובר ירכיים עדיין. הבעיה שלי כרגע היא אחרת לגמרי.

אני פונה לפורום הזה בגלל הנסיון האישי של החברים פה. מבחינתי, אני מוכן גם להזריק באופן עצמאי. זה ממש לא מעניין אותי. אני אשמח אם מישהו יוכל לתת לי מקורות לדבר איתם.

אני בסה"כ רוצה להרגיש צעיר. אני רוצה לעלות מסת שריר שתגן עלי מפני פריקות, ושתעזור בבניית עצם. אני רוצה לפגוש נשים ואני רוצה חשק מיני וזקפה תקינה.

כל הדיאטות ואורח חיים אני ניסיתי. המצב שלי מבלבל אותי גם כן. למה הטסט טוטאל שלי פתאום תקין? לא יודע. אבל זה ממש לא מרגיש ככה. אף רופא לא יתן לי טיפול בטסט עם תוצאה כזאת כמובן.. הוא יבקש שאעשה עוד בדיקה שאולי תצא תקינה, או שלא.. מה שבטוח שאין ערובה שאקבל טיפול גם אם היא תצא נמוכה.

יש לי נסיון חיים עשיר. אני קראתי והחכמתי בנוגע לתופעות לוואי והשפעות החיוביות והשליליות של החומרים האלה. גם היא זה כתרופה וגם אם לא. אני בסה"כ מחפש עזרה ואולי איזשהו בנאדם שיידע להסביר לי למה לזכר בן 31 יש אסטרוגן של בחורה.

חוץ מל @BeN35 שלא הרפאת ממנו.
כי זה ברור שלבן אדם יש בעיה בגוף, ניסה יותר מדיי דברים לשפר את מצבו ושום דבר לא עובד.
נכון, חפרתי לו על מנת שסוף סוף ישפר את איכות החיים שלו.
הבעיה, שאתה דוחף לכולם חומרים כאילו שאתה מחליט בשבילהם איזה סיכונים הם מוכנים לקחת. אתה לצערי דוחף החומרים הכי רציני כאן בפורום.
אני לא דוחף לאף אחד חומר, כאן אתה הגזמת.
מאיפה זה בדיוק נשמע לך?
אני מבקש שתצטט משהו שכתבתי שזה משתמע משם.
כל תגובה שלך בערך לגבי חומרים במיוחד כאן התגובה עם "תקבור קבר יפה"
אתה לא מאמין לרופאים,או למוזרקים הרציניים, זה לא נשמע לך קצת מוזר?
לי אישית - מינונים של גרם ומעלה לא הכרחי בכלל אז כן אני לא מקשיב לאנשים כאלה.
מעניין למה זה חומר אסור, בטח כי זה חומר בריא וטוב.
תדייק בדברייך, אני לא מאמין לחלק מהרופאים כי הם לא מבינים כלום ואני מדבר בכללי.
אח שלי חווה את הדבר הזה ועוד אנשים - אותו הדבר.
לא נשמע לי מוזר בכלל 😃
חומר אסור כי הרוב המוחלט של האנשים לא יודע שום דבר על החומר שהם מכניסים לגוף שלהם, לא יודעים את הסיכונים וכו'.
אתה בעצמך לא מבין בכלל בדברים האלה אז מדוע אתה כאן, מגיב באשכולות שקשורים לסטרואידים ?
אני לא מבין גדול בכלל אבל יש דברים שאני כן יודע ואני כן מגיב לגביהם.
אגב אם תצוטט אותי כותב לאנשים דברים כמו : "תפסיק לפחד ממחטים והכל טוב" וכו', זה בכלל לא אומר שאני דוחף לו מזרק לתחת. זה בסה"כ תגובה של - אם אתה מעוניין להתחיל עם הדברים האלה, אין לך בעיות עם הסיכונים וכו' אז לא לעשות את רוב הסארמס כיוון שעדיף לעשות סייקל רגיל מאשר לקחת את רוב הסארמס הלא רלוונטים.

נערך לאחרונה:
המטרה שלי היא לא לחיות לאורך זמן עם איכות חיים ירודה. המטרה שלי היא להנות מהחיים כמה שאפשר. אני מוכן לנסות הכול. כרגע הזמן מתבזבז
השאלה באיזה מחיר?
לקח חומרים בלי רופא עלול להיות מסוכן, האם זה שווה לך?
אני בן 31, עם הרבה בעיות רפואיות שבאופן ישיר או היקפי מושפעות מבעיות הורמנליות כאלה או אחרות. באופן מוזר, אהרלס דנלוס ואוסטאופורוזיס הרבה, הרבה יותר נפוצות אצל נשים. מעניין שהאסטרוגן שלי כל כך גבוה, ואיך זה מתקשר לזה.
היה לי בעיה רפואית מורכבת בעצמי, ובעזרת שינוי אורח חיים, ברוך ה' יצאתי מזה, ואני מחזיק בשיאי ישראל היום.
השאלה אם זה בכלל מעניין אותך? או שכבר קברת את האפשרות הזאת?
אני פונה לפורום הזה בגלל הנסיון האישי של החברים פה. מבחינתי, אני מוכן גם להזריק באופן עצמאי. זה ממש לא מעניין אותי. אני אשמח אם מישהו יוכל לתת לי מקורות לדבר איתם
נראה שגיבשת דעה, אז תזריק. אני לא בטוח מי יעזור לך כאן, זה נגד חוקי הפורום לעזור להשיג חומר לא חוקי, ונגד החוק בכללי.

תחפש לך איזה דילר במכון.
אני בסה"כ רוצה להרגיש צעיר. אני רוצה לעלות מסת שריר שתגן עלי מפני פריקות, ושתעזור בבניית עצם. אני רוצה לפגוש נשים ואני רוצה חשק מיני וזקפה תקינה.
אני בטוח שזה גם מה שרופא טוב רוצה עבורך, ניסית רופא טוב?
כל הדיאטות ואורח חיים אני ניסיתי
הכל??? לא ניסית, אשמח לפרט לך בפרטי שינויים אורח חיים שלא ניסית שאני מאמין יכולים לעזור. אבל לא נראה שאתה מעוניין.
אני בסה"כ מחפש עזרה ואולי איזשהו בנאדם שיידע להסביר לי למה לזכר בן 31 יש אסטרוגן של בחורה
לא לכל בעיה יש הסבר, במיוחד לא בפורום שלא מכירים אותך.
אבל היופי, שלא תמיד צריך להבין מדוע יש בעיה כדי לטפל או לפתור אותה, זה התפקיד של הרופא.
כל תגובה שלך בערך לגבי חומרים במיוחד כאן התגובה עם "תקבור קבר יפה"
מעולם לא הגבתי ככה על חולה המטופל על ידי רופא.
אדיוט מטופל על ידי אדיוט, זה סיפור אחר.
תדייק בדברייך, אני לא מאמין לחלק מהרופאים כי הם לא מבינים כלום ואני מדבר בכללי.
אח שלי חווה את הדבר הזה ועוד אנשים - אותו הדבר.
לא נשמע לי מוזר בכלל 😃
אתה לא מאמין לרופאים או למוזרקים, זה קצת מוזר.
חומר אסור כי הרוב המוחלט של האנשים לא יודע שום דבר על החומר שהם מכניסים לגוף שלהם, לא יודעים את הסיכונים וכו'.
אתה בעצמך לא מבין בכלל בדברים האלה אז מדוע אתה כאן, מגיב באשכולות שקשורים לסטרואידים ?
אני לא מבין גדול בכלל אבל יש דברים שאני כן יודע ואני כן מגיב לגביהם
על סמך מה קבעת את העובדה הזאת? דיברת עם המחוקקים? רופאים? או סתם תחושת בטן?

תחושת הבטן שלי אומרת שהאנשים שאשקרה חקרו ולמדו את הנושא המליצו למנוע מאנשים להשתמש בחומרים שעלולים לסכן להם את החיים, גם מאלו שחושבים שהם מבינים.

אני לא מבין בחומרים, גם לא בהרס נחשים, אבל לא צריך דוקטורט כדי לא לשתות את ההרס.
אגב אם תצוטט אותי כותב לאנשים דברים כמו : "תפסיק לפחד ממחטים והכל טוב" וכו', זה בכלל לא אומר שאני דוחף לו מזרק לתחת. זה בסה"כ תגובה של - אם אתה מעוניין להתחיל עם הדברים האלה, אין לך בעיות עם הסיכונים וכו' אז לא לעשות את רוב הסארמס כיוון שעדיף לעשות סייקל רגיל מאשר לקחת את רוב הסארמס הלא רלוונטים.
זה דעתך, לדעתי זה עידוד להזרקה.

מעניין מה החוק יגיד אם נגיד תכתוב כזה דבר לקטין?
אם זה יחשב עידוד לנזק עצמי, לא אתפלא.

אתה לא מאמין לרופאים או למוזרקים, זה קצת מוזר.
אלחנן אתה לא מדייק בדברייך. יש רופאים שאני מקשיב ויש כאלה שלא כמו הרבה אנשים.
יש רופאים שאומרים אל תאכל חלבון כי זה יהרוס לך את הכליות ואני יכול להביא דוגמאות מפה עד מחר אבל אין טעם.
על סמך מה קבעת את העובדה הזאת? דיברת עם המחוקקים? רופאים? או סתם תחושת בטן?

תחושת הבטן שלי אומרת שהאנשים שאשקרה חקרו ולמדו את הנושא המליצו למנוע מאנשים להשתמש בחומרים שעלולים לסכן להם את החיים, גם מאלו שחושבים שהם מבינים.

אני לא מבין בחומרים, גם לא בהרס נחשים, אבל לא צריך דוקטורט כדי לא לשתות את ההרס.
קח דוגמה שJewTRT היה אצל רופא בשל בעייתו ונחש מה ? הרופא לא ידע איך לעזור לו. הבחור בעצמו הסביר לו מה הוא צריך לתת לו בישביל שיהיה אפשר לטפל בבעיה שלו. עוד דוגמא ? היה אצל רופא אחר שאשכרה פתח ספרים או התחיל לקרוא באינטרנט כי לא היה לו מושג מה להגיד וכו'.
זה לא פעם ראשונה שדבר כזה קורה ולא פעם אחרונה.
בארה"ב הרוב מבינים יותר בדברים האלה אבל כאן בארץ? המספר מאוד קטן.
אנשים שלמדו רפואה אומרים אל תעשה סקוואט, אז לפי מה שאתה כותב אתה צריך להקשיב להם.
אומרים מלא דברים שאתה יודע אישית שהם חארטה אז למה אתה לא מקשיב להם ?
זה דעתך, לדעתי זה עידוד להזרקה.

מעניין מה החוק יגיד אם נגיד תכתוב כזה דבר לקטין?
אם זה יחשב עידוד לנזק עצמי, לא אתפלא.
למה שאני אכתוב דבר כזה לקטין?
אני לא דוחף לאף אחד מזרק לתחת אלחנן.
לכל אחד שמדבר עם חומרים כאן ושואל שאלות לגבי סייקל ראשון וכו' אני כותב לא להתקרב בכלל לדברים האלה. לקרוא עד להגיע לגיל מתאים יותר, לחשוב טוב מאוד אם אתה רוצה להיכנס לעולם הזה ואם אתה בטוח בזה אז שיילך על זה.
עזוב, אני אביא לך דוגמה על רופא שאח שלי הגדול הלך אליו.
אחי הגדול נפצע במשחק כדורסל ולא הצליח ללכת כמו שצריך, ליישר את הרגל וכו'.
לקחו אותו לרופא ונחש מה ? "אין לך כלום, הכל בסדר זה יעזור".
כמה שבועות - חודש וקצת עובר לו ואחי עדיין לא מצליח ללכת כמו שצריך.
ההורים החליטו לקחת אותו לרופא אחר, ביצעו את כל הבדיקות והופה, יש קרע ברצועה הצולבת ! חייב ניתוח מיידית !

אהלן..
עבר קצת זמן.
עשיתי בדיקה שוב ואני לא מבין כל כך מה עובר על הגוף שלי. אין לי זקפה כמעט ואף פעם. אנרגיה נמוכה. חוסר חשק מיני שמתסכל אותי נורא. אני בן 31 וזה לא לעניין.

הבדיקת דם לא בדקה טסט חופשי, אבל הטסט טוטאל יצא גבוה. לא יודע איך ולמה. האסטרוגן יצא מאוד גבוה. האם יש לדבר הזה הסבר? אני באמת לא יודע מה לעשות. אני רוצה להרגיש חיוני.

Screenshot
חלק מהטסט בגברים מומר לאסטרוגן (וגם לdht) לכן כשישנה עליה חדה בטסט..במידה ויש לך נטיה להמרה גבוהה "תהנה" גם מאסטרוגן גבוה מה שככל הנראה גורם לך להרגיש כפי שאתה מרגיש.
טסט חיצוני לא יעזור (להיפך) במקרה זה וגם לא נחוץ..אלא למצוא את דרך הטיפול שתאזן אותך הורמונלית...את זה עדיף לעשות עם אנדו לטעמי
אבל בכל מקרה בהצלחה

תודה.

איך אפשר לאזן הורמונלית, AI? השאלה אם מישהו מכיר אנדו טוב...?
לאזן ולא לרסק מישום שישנה חשבות רבה גם לנוכחות אסטרוגן במידה מסויימת
כדי לעשות את זה נכון תצטרך כנראה לעבור דרך ואת הדרך עדיף לעשות עם איש מקצוע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית