סרטון דדליפט לביקורת

Avocado

משתמש קבוע
1,475
41
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
5,644
1,475
41
דדליפט מהיום, 107.5kg.

אני לא מצליח להקשית את הגב יותר מזה, אם יש לכם איזה טיפ אני אשמח (אלא אם זה בסדר ככה).
ויש בעיה עם ההפסקות הקטנות בין הסטים? עדיף לא להעמד?

(הוידאו יותר בגדול אם נכנסים ללינק)
יש מה לשפר?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
תוציא קצת יותר חזה..

וזה רק אני שהמוט בחלק מהחזרות אל נוגע לך ברגליים בדרך למעלה?... המוט אמור להיות צמוד לרגליים משך כל התנועה

סה"כ דדליפט די טוב..

קצת יותר הקשטה בגב ולהוציא חזה..

אני רוצה גם להתעלק על הנושא..

זה בסדר שסט של 5 חזרות בדדליפט ייקח 1:00-1:20 דקות ???

כי בזמן האחרון לוקח לי משהו כמו דקה מההרמה הראשונה עד שאני מניח את החזרה האחרונה.. זה סביר או מוגזם ואומר שהמשקל כבד מדי?

• פותח/ת השרשור
אני לא מבין איך להוציא חזה יותר, אני אמור לנסות כאילו להוריד אותו למטה ולמשוך את הכתפיים למעלה כמו שראגס?

תדמיין שהסטרנום [עצם החזה] שלך אמור לגעת בתקרה

תוציא חזה כמו שאתה מוצאי בסקוואט..

זאת אחת הפעולות שהכי הרהב חוזרים עליה ב QUES ... זה חשוב

נערך לאחרונה:
לא. קצת קשה לי להסביר, זה דיי פשוט. תנסה לראות את הDVD של ריפ. פשוט תוציא חזה החוצה, כמו שזה נשמע.הייתי אומר להשתמש בטרפזיוס אולי אם זה עוזר לך להבין את התנועה

• פותח/ת השרשור
וואלה זה עוזר לדמיין שהוא אמור לגע בתקרה חח... ניסיתי עכשיו מול המראה קצת (בלי מוט אומנם...) ובאמת זה הולך יותר טוב.

בדיוק אני גם מסתכל בdvd.

אימון הבא אני אצלם שוב ונראה אם זה משתפר.

תודה!

עריכה, יכול להיות שאני צריך גם קצת להתיישב יותר אחורה? כי ראיתי שריפטו לא מקפיד על זווית אחידה אצל כולם אלא שזה לפי ה"מידות" של המתאמן.

נערך לאחרונה:
וואלה זה עוזר לדמיין שהוא אמור לגע בתקרה חח... ניסיתי עכשיו מול המראה קצת (בלי מוט אומנם...) ובאמת זה הולך יותר טוב.

בדיוק אני גם מסתכל בdvd.

אימון הבא אני אצלם שוב ונראה אם זה משתפר.

תודה!

✌️

זה QUE שקראתי בספר של הדדליפט שהביאו פה שהיה כתוב בעיברית.. ספר מצויין ד"א.. קראת אותו? אם לא הוא יכול לסגור לך כמה פינות

• פותח/ת השרשור
התחלתי לקרוא אותו אבל הפסקתי דיי בהתחלה, אולי אני אעבור עליו

תעבור עליו... גם אם ברפרוף.... יש שם כמה דברים פחות רלונטים.. אבל סה"כ הוא יכול לעזור לך

• פותח/ת השרשור
האמת שאני עובר עכשיו על החלק של הdeadlift בstarting strength, ויש שם גם כמה נקודות שלא ידעתי 🤫

נראה לי שהגב העליון שלי לא מספיק חזק כדי להחזיק אותו בחוץ במהלך המשיכה :\ אולי אני צריך להוריד משקל ולעבוד על זה?

נערך לאחרונה:
זה פחות קריטי.. אני מ 140 התחלתי למשוך עם גב עליון יותר עגול.. כי זה כבר כבד.. הרבה עושים את זה..
העיקר שאתה מחזיק את הגב התחתון חזק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית