הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מסטרון עם טסט סייקל

Itay_built

משתמש מתחיל
22
4
נק' מוניטין:
19
22
4
מי שיש לו ניסיון עם שני החומרים יכול להגיד לי מה היתרונות של סייקל כזה כמה שריר ישאר לי אחרי זה ומה אני אמור להרגיש .זה נכון שמסטרון מחזק בעצם את ההשפעות האנדרוגניות של הטסט שלוקחים ביחד אני רוצה מאוד גם השפעות אנדרוגניות צמיחה לזקן וכו זה אפקטיבי לזה?המלצות?

אתה רוצה זקן תנסה מינוקסידיל ,פתחתי על זה פוסט בימים האחרונים .
מסטרון חומר מעולה כחומר רקע לא מספיק אנאבולי כבסיס לסייקל .
מה הנסיון שלך עם חומרים ?

• פותח/ת השרשור
זה הסייקל הראשון שלי שאני מתכנן טסט 400 מג ולהוסיף לזה מסטרון הבנתי ממישהו שמבין שזה יעצים את ההשפעה של הטסט בגלל הירידה בshbg והוא אמר לי שזה טוב למטרה שאני רוצה המטרה שלי זה גם שזה יהיה משהו שיגרום לי להראות גברי יותר לא רק מבחינת שרירים גם זקן ושיער וכל זה הוא אמר לי שזה הכי מתאים

לא הייתי בונה על זה בכלל.
אתה לגמרי תגדל המון שיער גוף ואם הגנטיקה שלך מתאימה גם תקריח בהתאם ,השאלה אם זה מה שאתה מחפש?

• פותח/ת השרשור
אני לא חושב שיש לי גנטיקה להקריח אין לי אף אחד קירח שאני מכיר ואני רוצה יותר שיער בגוף ובזקן חשוב לי האנדרוגניות אני רוצה להיראות גברי יותר זה מה שאני מחפש ואם אני יוכל לבנות עם זה גוף זה יהיה בונוס בשבילי
אולי עדיף רק טסט כנראה שהוא יתן לי את הדברים האלה

• פותח/ת השרשור
לפי מה שהבנתי מבודיבילדר שיש לו ניסיון מסטרון וטסט זה שילוב טוב שיכול לבנות מסה סבירה והוא מאוד אנדרוגני שזה עזר לו גם לזקן הוא אמר לי זה נכוון?

לפי מה שהבנתי מבודיבילדר שיש לו ניסיון מסטרון וטסט זה שילוב טוב שיכול לבנות מסה סבירה והוא מאוד אנדרוגני שזה עזר לו גם לזקן הוא אמר לי זה נכוון?
אחי אל תגע בחומרים אתה צעיר מידי,מה הודיבילדר הבודיבילדרים פה לא מבינים כלום מהחיים שלהם.
תתאמן 5-6 שנים טבעי ובמידה ותרצה תתחיל בגיל 24 25 שהמוח יותר בשל,אל תעשה טעות!!!!!

איזה טעות מה יש לי להפסיד כבר
לפי מה שאני רואה, שאתה לא מבין מספיק בכל ענייני החומרים.
יכול מאוד להיות שתעשה טעויות ותדפוק לעצמך משהו בגוף במיוחד עם המשפט הזה:

אגיד לך את דעתי, אל תגע בגיל 18 בחומרים, אם אתה ככ רוצה תחשוב על זה כמה שנים לפחות עד גיל 22,23. אם אתה מחליט סבבה אבל בינתיים בזמן הזה תקרא כל מה שאתה יכול על חומרים, סייקל, סייקל ראשון וכו'.
כמו למשל, סייקל ראשון עדיף לעשות אך ורק טסט 500 מ''ג בשבוע.
קיצר, תחרוש את האיטנרנט ותעשיר את הידע לפני שאתה נכנס לעולם.

• פותח/ת השרשור
נראה לי שאתה קיבלת רושם מוטעה לגביי אני מודע לכל מה שצריך לפרוטוקול pct שמתאים איך לאכול כמה להתאמן אני כבר שנה מתאמן ולפני חצי שנה התחלתי להעמיק את הידע שלי אני בסך הכל מנסה להעשיר אותו יותר זה לא אומר שאני לא יודע
נראה לי שאתה קיבלת רושם מוטעה לגביי אני מודע לכל מה שצריך לפרוטוקול pct שמתאים איך לאכול כמה להתאמן אני כבר שנה מתאמן ולפני חצי שנה התחלתי להעמיק את הידע שלי בסטרואידים אני בסך הכל מנסה להעשיר אותו יותר זה לא אומר שאני לא יודע
אני מרגיש מוכן להיכנס לזה

אני לעומת שאר החברים פה לא מתכוון להגיד לך שזאת טעות חייך ,בסופו של דבר אתה תעשה מה שאתה רוצה ,מציע לך לחקור עוד לפני שאתה נכנס לזה ,אגב בגיל 18 אף אחד מאיתנו לא היה "גברי" אז תיהיה רגוע .

מה הקשר לזקן , אם זה סייקל ראשון תלך על טסטס בלבד ,
מסטרון חומר טוב מאוד מעניק קשיחות יתר של השרירים ירידה באחוזי שומן מניסיון שלי עם דיאטה נכונה , והמון כוח בנוסף לאגרסיביות.
ואם אתה בן 18 אל תתקרב לסייקלים !

נערך לאחרונה:
אני יעשה את זה לא משנה מה תגיד אבל תודה על העצה

איזה טעות מה יש לי להפסיד כבר

תגובות של ילד שמחפש להגיע לתוצאות בשנה, גם אם היית מתאמן מגיל 11 , לא עושים סייקל בגיל 18 , הראש לא מספיק מפותח אתה לא מכיר ויודע את הנושא לפרטים , אתה צריך להבין אתה משחק עם הורמונים צריך לדעת מה לעשות איך לעקוב אחרי זה בדיקות דם הכל ! תמשיך להתאמן כמה שנים טובות תנצל את הפוטנציאל הגנטי שלך ורק אז !

• פותח/ת השרשור
אבל מסטרון יעזור לי שאסטרוגן לא יהיה גבוה מדי וידפוק לי תסייקל וגם שהטסט החופשי יהיה גבוה יותר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית