מסטרון עם טסט סייקל

Itay_built

משתמש מתחיל
22
4
נק' מוניטין:
19
22
4
מי שיש לו ניסיון עם שני החומרים יכול להגיד לי מה היתרונות של סייקל כזה כמה שריר ישאר לי אחרי זה ומה אני אמור להרגיש .זה נכון שמסטרון מחזק בעצם את ההשפעות האנדרוגניות של הטסט שלוקחים ביחד אני רוצה מאוד גם השפעות אנדרוגניות צמיחה לזקן וכו זה אפקטיבי לזה?המלצות?

אבל מסטרון יעזור לי שאסטרוגן לא יהיה גבוה מדי וידפוק לי תסייקל וגם שהטסט החופשי יהיה גבוה יותר
שמע
תעשה את הסייקל הזה בהצלחה
אחכ שאתה תדפוק את הגוף אל תחזור אלינו בטענות

• פותח/ת השרשור
מאיזו בחינה לדפוק את הגוף אם זה קשור להורמונים אז אני יעשה pct מסודר כמו שצריך אם זה קשור למסטרון אז אני יעשה רק טסט זה גם טוב אבל סייקל של טסט לפחות אני ממש רוצה לעשות

מאיזו בחינה לדפוק את הגוף אם זה קשור להורמונים אז אני יעשה pct מסודר כמו שצריך אם זה קשור למסטרון אז אני יעשה רק טסט זה גם טוב אבל סייקל של טסט לפחות אני ממש רוצה לעשות
גם אני מאוד רציתי לעשות אחרי שנה של אימונים, אני ועוד חבר, ולשמחתי התחלתי לעבוד עם מאמן מעולה, ואני מתקדם בקצב שמספק אותי כטבעי, לעומת החבר שלא לקח מאמן, ועדיין תקוע שמה.
אולי פשוט תעבוד עם מאמן שיקדם אותך כמו שצריך כטבעי, ומי יודע, אולי בכלל לא תצטרך את הכאב ראש הזה של חומרים, לפחות לא בשנים הקרובות.
לדעתי אתה בשנה האחרונה כמעט ולא התקדמת, או שאתה מצפה לתוצאות מטורפות עכשיו, כאן ומהר.

• פותח/ת השרשור
לא נראה לי שהסתכלת מה כתבתי בתחילה הפורום הסיבה שאני לוקח את זה זה גם בגלל שאני לא מרגיש גברי מספיק זקן וכו' ואני יודע שזה טסט שאחראי לזה והוא אנדרוגני .לגבי המסת שריר זה בונוס בשבילי זקן יותר חשוב אני יודע שאני לוקח צאנס אבל במקסימום אני יבנה מזה מסה לפחות

לא נראה לי שהסתכלת מה כתבתי בתחילה הפורום הסיבה שאני לוקח את זה זה גם בגלל שאני לא מרגיש גברי מספיק זקן וכו' ואני יודע שזה טסט שאחראי לזה והוא אנדרוגני .לגבי המסת שריר זה בונוס בשבילי זקן יותר חשוב אני יודע שאני לוקח צאנס אבל במקסימום אני יבנה מזה מסה לפחות
אם זה הסיבה היחידה שאתה רוצה אז תקנה מנוקסידיל

אני שלם עם ההחלטה שלי
להתעסק עם הורמונים בגיל 18, ועוד בשביל זקן? נפלת על השכל?
הצבא לא אמור לחפש אותך בגיל שלך? ממש זמן מושלם בחרת...

אני ממש מקווה שאף אחד לא יעזור לך לעשות את השטות הזאת.
גם אני מאוד רציתי לעשות אחרי שנה של אימונים, אני ועוד חבר, ולשמחתי התחלתי לעבוד עם מאמן מעולה, ואני מתקדם בקצב שמספק אותי כטבעי, לעומת החבר שלא לקח מאמן, ועדיין תקוע שמה.
אולי פשוט תעבוד עם מאמן שיקדם אותך כמו שצריך כטבעי, ומי יודע, אולי בכלל לא תצטרך את הכאב ראש הזה של חומרים, לפחות לא בשנים הקרובות.
לדעתי אתה בשנה האחרונה כמעט ולא התקדמת, או שאתה מצפה לתוצאות מטורפות עכשיו, כאן ומהר.

אתה לא איתנו, לא מדובר בכלל באימונים. הוא רוצה את זה כי הוא לא מרגיש גברי מספיק... בן 18
.לגבי המסת שריר זה בונוס בשבילי זקן יותר חשוב אני יודע שאני לוקח צאנס אבל במקסימום אני יבנה מזה מסה לפחות

הצ׳אנס היחיד שאתה לוקח הוא על כל המערכת ההורמונלית שלך שעוד לא סיימה להתפתח (כמו הזקן)

פעם ראשונה שאני קורא שאחד הסיבות להתחיל סייקל זה בשביל beard gains..

רק מזה אני מבין שאתה עוד ילד ולא בשל לסייקל. אין לך מה להפסיד. סע לשלום, המפתחות בפנים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית