הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שלושה שבועות של אימונים גרועים וקושי

• פותח/ת השרשור Yoti
  • פורסם בתאריך

Yoti

משתמש מתחיל
134
14
נק' מוניטין:
127
134
14
מה קורה אנשים אני מרגיש נורא מרגיש קטן יותר וכבר שלושה שבועות שאני רק יורד במשקלים יצאתי לדילואוד מסויים אבל אני לא חושב כל כך שזו הבעיה לפני חודש וחצי הייתי בדילואוד אני רק יורד כל הזמן אני בדיכאון בטירוף עובד קשה ומשקיע בזה כל כך הרבה והכל חוזר לי לפנים אני מת מפחד שאני מאבד שריר מיום ליום וחוזר אחורה אני נראה הרבה יותר קטן מה אני צריך לעשות

הרגשה זה באמת לא פקטור יום אחד אני מסתכל במראה ומרגיש דרדלה יום אחרי מסתכל במראה מרגיש טוב.
אבל כנראה בשני המצבים אני דרדלה .

אני קורא מה כתוב, ואיך כתוב, ומבין שיש כאן איזושהי מצוקה, שבתקווה תספיק לה התקדמות אמיתית באימונים בשביל למגר אותה.
הבנתי שיש לך כבר מאמן. אתה אמור לסמוך על המאמן שלך, ולראות תוצאות בשטח.
בטווח הקצר, לא לכאן ולא לכאן יהיה שינויים ויזואליים ניכרים.
כולם מרגישים שונה לאורך היום, או תקופות שונות.
זה רק אומר שאתה נורמלי.

אם משקלים זה דבר שמעניין אותך, כדאי לשאול את המאמן מדוע אתה מתחלש במשך שלושה שבועות רצוף.
יכול להיות שהבעיה היא בשאר ההתנהלות שלך, תשתף איתו פעולה ותבינו ביחד מה ניתן לשפר.

• פותח/ת השרשור
בעקרון הייתי עכשיו בתקופת עלייה גדולה לפני שזה קרה התקדמתי יפה מאוד ושברתי שיאים מטורפים ביחס לעצמי ויום אחד זה פשוט הגיע בהתחלה יחסית קטן ולאט לאט התגבר ונהיה יותר קשה וזה גם למה יצאתי לסוג של דילואוד אני מקווה שיפתור את הבעיה
מי זה?
ולמה אתה לא פונה אליו בנושא?
ואם פנית, מה ניסיתם לשנות?
פניתי אני נכנסתי לסוג של שבוע דילואוד לפני הייתי בתקופה של נפח יחסית גבוהה ועכשיו בדילואוד אני על שני סטים לכל תרגיל על משקל העבודה הרגיל ובתרגילי הכוח שלוש סטים של טיפה ירידה במשקל

פניתי אני נכנסתי לסוג של שבוע דילואוד לפני הייתי בתקופה של נפח יחסית גבוהה ועכשיו בדילואוד אני על שני סטים לכל תרגיל על משקל העבודה הרגיל ובתרגילי הכוח שלוש סטים של טיפה ירידה במשקל

אם אתה בדילואד תן לזה צ׳אנס, תראה שבוע-שבועיים אחרי אם ההרגשה לא משתפרת תתחיל לבדוק פתרונות אחרים.
*כל הנאמר פה כי אני יוצא מנקודת הנחה ששום דבר לא השתנה בשינה / תזונה / יום-יום שלך.

• פותח/ת השרשור
בסופו של דבר הפחד הכי גדול שלי הוא שאני מאבד שריק או מתחלש עשיתי שינוי מטורף ביחס לעצמי ושברתי כל שיא אישי שלי שבחיים לא האמנתי שהצליח מחזיר אותי לתקופות קצת פחות טובות כמו הקומונה בהם איבדתי הרבה מאוד שריר ולקח לי זמן לחזור לעצמי

נראה לי שזה נורמלי להרגיש קטן וחלש בדילואד, תמתין בסובלנות כמה שבועות ותראה אם משהו זז, בשביל זה יש מאמנים.

• פותח/ת השרשור
אם אתה בדילואד תן לזה צ׳אנס, תראה שבוע-שבועיים אחרי אם ההרגשה לא משתפרת תתחיל לבדוק פתרונות אחרים.
*כל הנאמר פה כי אני יוצא מנקודת הנחה ששום דבר לא השתנה בשינה / תזונה / יום-יום שלך.
לא רואה שום דבר שהשתנה זה תמיד יכול להיות קשור ללחץ ועומס והיו לי קצת דברים על הראש אבל לא חושב שככה

בסופו של דבר הפחד הכי גדול שלי הוא שאני מאבד שריק או מתחלש
לא הכי גדול, אבל בטח פחד שקיים קצת בכל מי שכאן.
פחד נובע מרגש, פחות משכל, תשאל אנשים שמפחדים מליצנים.
תעשה מה שצריך לעשות, תאזור סבלנות, ותנשום. דברים יסתדרו, ואם לא, יש לך מאמן לדרוש ממנו תשובות. ואז תסדרו דברים ביחד.

אתה כנראה לא מאבד שריר מיום ליום, גם אם אתה מאמין בכך בכל ליבך.
תנשום.

• פותח/ת השרשור
לא הכי גדול, אבל בטח פחד שקיים קצת בכל מי שכאן.
פחד נובע מרגש, פחות משכל, תשאל אנשים שמפחדים מליצנים.
תעשה מה שצריך לעשות, תאזור סבלנות, ותנשום. דברים יסתדרו, ואם לא, יש לך מאמן לדרוש ממנו תשובות. ואז תסדרו דברים ביחד.

אתה כנראה לא מאבד שריר מיום ליום, גם אם אתה מאמין בכך בכל ליבך.
תנשום.

זה באמת מוזר כי אני בחודש האחרון באמת מרגיש קטן. אני בא בסווצרטים ולא מרגיש בנוח להראות את הגוף שלי, אני מרגיש יותר חטוב ויותר קטן. אבל בתכלס אני רואה עלייה במשקל הגוף שלי אז אין לי הסבר לזה. פעם הייתי הולך ומרגיש גדול זה מתסכל בסופו של דבר, אני מרים עכשיו יותר משקל ממה שהרמתי שהרגשתי יותר גדול.

זה באמת מוזר כי אני בחודש האחרון באמת מרגיש קטן. אני בא בסווצרטים ולא מרגיש בנוח להראות את הגוף שלי, אני מרגיש יותר חטוב ויותר קטן. אבל בתכלס אני רואה עלייה במשקל הגוף שלי אז אין לי הסבר לזה. פעם הייתי הולך ומרגיש גדול זה מתסכל בסופו של דבר, אני מרים עכשיו יותר משקל ממה שהרמתי שהרגשתי יותר גדול.
Body dysmorphia

Muscle dysmorphia*

בלי קשר לפותח האשכול, תחשוב שהדור שלנו לא בדיוק נולד לתוך האינסטוש וכו׳. לפסיכולוגים / פסיכיאטרים תהיה הרבה עבודה בעשור הקרוב.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית