הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם ניתן לשמר מסת שריר עם אימונים ביתיים ?

• פותח/ת השרשור VisoGuy
  • פורסם בתאריך

VisoGuy

משתמש מתחיל
129
1
נק' מוניטין:
1
129
1
אהלן חברים,
בעקבות העליה בתחלואה אין לי אפשרות להמשיך להתאמן במכון לכן אני חוזר לאימוניים ביתיים,
יש לי ספת כושר עם אפשרות לשיפוע שלילי/חיובי, משקולות חופשיות, מוט ארוך/קצר וכל הנלווה לזה..
ועדיין אין לי מספיק משקלים כבדים כמו במכון לכן המשקלים שלי יהיו קצת קלים יותר.

השאלה שלי היא כמו שהכותרת מציינת, האם אני יכול לשמר את מסת השריר שלי עם הציוד המינימלי שיש לי בבית ?
תודה.🏋️😅

בטח! כל עוד תשמור על פרוגרסיב אוברלוד תוכל אפילו להתקדם, יש אנשים שמתאמנים רק עם משקל גוף ויש להם אחלה פיזיק. ככל שבמשקלים שלך יותר קלים תצטרך לבצע אימון יותר ארוך, אבל העיקר זה להתקדם באימונים.
אם יהיה לך מתח ומקבילים בכלל תוכל להתקדם מלא, אולי כלכלית יהיה משתלם יותר לקנות מתח וטבעות, אבל אני לא בטוח בזה וזאת כבר בחירה שלך.

• פותח/ת השרשור
בטח! כל עוד תשמור על פרוגרסיב אוברלוד תוכל אפילו להתקדם, יש אנשים שמתאמנים רק עם משקל גוף ויש להם אחלה פיזיק. ככל שבמשקלים שלך יותר קלים תצטרך לבצע אימון יותר ארוך, אבל העיקר זה להתקדם באימונים.
אם יהיה לך מתח ומקבילים בכלל תוכל להתקדם מלא, אולי כלכלית יהיה משתלם יותר לקנות מתח וטבעות, אבל אני לא בטוח בזה וזאת כבר בחירה שלך.
מעניין מאוד, תודה ! 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית