עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין שום בעיה עם זה, אם זה נוח לך (ואם לא מפריע לך להוריד תדירות של הבנץ') ומתאים לתכנית תעשה. אני משלב את שניהם
תודה! הכוונה אבל לא לשנות רק את הדבמלים אלא את כל האימון, שאימון a ביום ראשון וברביעי יהיה שונה לגמרי
השאלה שצריך להישאל היא כזאתאהלן, מתאמן משהו כמו 3 שנים ומתלבט האם כדאי לי לבנות תכנית אימונים חדשה שבה אני מחליף תרגילים בין אימון לאימון לדוגמא:ביום א, אעשה בנצ פרס וביום ד,( באימון השני בשבוע על אותו שריר )לעשות תרגיל אחר לדוגמא דמבלים. וכך ליצור גיוון רב, מה אתם חושבים?
השאלה שצריך להישאל היא כזאת
מה עדיף גיוון תרגילים או התקדמות באותו תרגיל ..
לדעתי התשובה היא התקדמות באותו תרגיל
די פוגע בעיקרון הספציפיות.
חד משמעית, לכן צריך לתעדף איזון ולא אובר גיוון מיותר. אבל אני לדוגמה משלב בנץ' עם מוט לבין לחיצות עם דאמבלים ומצליח להתקדם יפה בשניהם כי אני שומר על תדירות מספקת ובמקרה כזה הגיוון יכול להועיל לגדילה. אבל לעשות את זה בכל תרגיל אפשרי זה בהחלט יכול למנוע התקדמות
מבין לאן אתה חותר אבל זה לא תקף יותר להבדלים די סותרים במטרות כמו התקדמות בכוח / היפרטרופיה (מה שבשבילו יש בלוקים)? אם ההתקדמות לא נפגעת לא רואה בעיה בלשלב, ברגע שאתה מבין שאתה מגיע למצב שההתקדמות של אחד משני הדברים שלא לאמר שניהם תיעצר אז מסכים עם ההקשר