עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מסה: 8 חודשים, 2 שבועות, 3 ימים, 5 שעות, 2 דקות ו42 שניות.כמה זמן זה תקופת מסה? וכמה זמן זה תקופת חיטוב?
אני ממליץ לפחות לדעת פחות או יותר כמה חלבון אתה מכניס. ובכל מקרה השיטה הזאת לדעתי מתאימה יותר לפיתוח כח מאשר פיתוח גוף, בסוף אם אין לך בקרה על הקלוריות אתה יכול להוסיף יותר מידי שומן שבפיתוח גוף זה די קריטי. בפיתוח כוח תלוי כמה אינטנסיבי הבלוק/ התקופת אימונים.והאם אפשר פשוט לאכול טוב והרבה ולא לעשות תקופת מסה וחיטוב?
כאילו אני אגיד את האמת, לא חשוב לי כל כך האחוז שומן כרגע, אלה יותר לגדולמסה: 8 חודשים, 2 שבועות, 3 ימים, 5 שעות, 2 דקות ו42 שניות.
סתם, כמה שאתה רוצה, אין חוקים לזה. פשוט תדאג שלא יהיה קצר מידי, כי בכמה ימים לא יקרה כלום.
אני ממליץ לפחות לדעת פחות או יותר כמה חלבון אתה מכניס. ובכל מקרה השיטה הזאת לדעתי מתאימה יותר לפיתוח כח מאשר פיתוח גוף, בסוף אם אין לך בקרה על הקלוריות אתה יכול להוסיף יותר מידי שומן שבפיתוח גוף זה די קריטי. בפיתוח כוח תלוי כמה אינטנסיבי הבלוק/ התקופת אימונים.
אני אבהיר נקודה שאולי לא הייתה מובנת ממה שאמרתי קודם: אני תמיד אמליץ לספור כמה שיותר דברים מהתזונה. השאלה כמה אתה מוכן להשקיע.כאילו אני אגיד את האמת, לא חשוב לי כל כך האחוז שומן כרגע, אלה יותר לגדול
אז אתה אומר לתת דגש על חלבון בינתיים?
כמה לאכול יותר ממה שאני שורף? 500 כזה?אני אבהיר נקודה שאולי לא הייתה מובנת ממה שאמרתי קודם: אני תמיד אמליץ לספור כמה שיותר דברים מהתזונה. השאלה כמה אתה מוכן להשקיע.
יש לדעתי סדר עדיפויות שלפי ההשקעה שלך תחליט מה לספור.
בסדר יורד:
אם המטרה שלך זה לגדול ולהתחזק אז אני אמליץ על מסה, ואם כבר מסה אז מסה נקייה. אבל אם אין לך כוח להשקיע בספירה, וזה לגמרי מובן, אז אתה יכול גם רק חלבון. פשוט אחרי זה יותר קשה לדעת אם נתקעת באימונים כי התוכנית לא טובה/ כי עשית טוב והגעת לזמן שצריך ריסט/ ההתאוששות (בעיקר תזונה ושינה) שלך גרועה.
- חלבון
- קלוריות
- שומן
- כל השאר
אני לא אוהב את השיטה של כמה קלוריות מעל הניטרלי, למרות שבתכלס זה אותו דבר כמו שאני אוהב, רק מה שלפיו אתה מודד משתנה.כמה לאכול יותר ממה שאני שורף? 500 כזה?
אני אבהיר נקודה שאולי לא הייתה מובנת ממה שאמרתי קודם: אני תמיד אמליץ לספור כמה שיותר דברים מהתזונה. השאלה כמה אתה מוכן להשקיע.
יש לדעתי סדר עדיפויות שלפי ההשקעה שלך תחליט מה לספור.
בסדר יורד:
אם המטרה שלך זה לגדול ולהתחזק אז אני אמליץ על מסה, ואם כבר מסה אז מסה נקייה. אבל אם אין לך כוח להשקיע בספירה, וזה לגמרי מובן, אז אתה יכול גם רק חלבון. פשוט אחרי זה יותר קשה לדעת אם נתקעת באימונים כי התוכנית לא טובה/ כי עשית טוב והגעת לזמן שצריך ריסט/ ההתאוששות (בעיקר תזונה ושינה) שלך גרועה.
- חלבון
- קלוריות
- שומן
- כל השאר
בסופו של דבר אם לא אכפת לך מהבריאות או שיהיו חוסריפ מסויימים בגוף,אז אחלה.תוכל להסביר בבקשה את הנושא של השומן? הבנתי שאחרי חלבון וקלוריות, לא ממש משנה ממה משלימים את הקלוריות הנוספות.
אני אתחיל ואומר שהידע שלי לגביי היתרונות של שומן הוא לא רחב, אגיד מה שאני יודע ובתקווה שאנשים שמבינים יותר ממני יגידו את שלהם.תוכל להסביר בבקשה את הנושא של השומן? הבנתי שאחרי חלבון וקלוריות, לא ממש משנה ממה משלימים את הקלוריות הנוספות.
אהבתי תגישה, תודהכמה לאכול יותר ממה שאני שורף? 500 כזה?
תוכל להסביר בבקשה את הנושא של השומן? הבנתי שאחרי חלבון וקלוריות, לא ממש משנה ממה משלימים את הקלוריות הנוספות.
לא מאוד משנה. אבל:
- אתה צריך להישאר מעל 0.7 גרם שומן לק"ג בערך, יש כמות מינימלית שאתה צריך לצרוך לשם ספיגת ויטמינים מסיסי שומן וקבלת חומצות שומן חיוניות.
- אתה צריך לשים לב שדפוס התזונה הכללי שלך מכיל מספיק ירקות ופירות, קל להתמדה וכו' וכו'.
- אם בחרת ללכת על עתיר שומן, שים לב איך סוגי השומן השונים משפיעים על בדיקות הדם שלך.
באופן כללי אם אתה לוקח את הפחמימה/שומן לקיצון הנמוך/גבוה אתה צריך לשים לב שאתה לא עושה שטויות על הדרך.