הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שין ספלינט מציק

Omer cohen

משתמש מתחיל
187
23
נק' מוניטין:
65
187
23
שבוע עבר ועדיין לא יכול לרוץ, בהתחלה היה קשה מאוד ללכת, עכשיו אני הולך רגיל אבל לא יכול לרוץ.
עוד כמה זמן עד שיקח לחרא הזה לעבור?

לא יודע כמה זמן לוקח לזה לעבור, אבל מציע לבדוק מה הסיבה שזה קרה. אתה יודע על פלטפוס/רגל גמישה/קשת גבוהה מידי שיש לך? אם לא כדאי לבדוק, הרבה אנשים לא מודעים שיש להם את זה ומנסים לרוץ ונפצעים כל פעם בלי להבין למה.

• פותח/ת השרשור
לא יודע כמה זמן לוקח לזה לעבור, אבל מציע לבדוק מה הסיבה שזה קרה. אתה יודע על פלטפוס/רגל גמישה/קשת גבוהה מידי שיש לך? אם לא כדאי לבדוק, הרבה אנשים לא מודעים שיש להם את זה ומנסים לרוץ ונפצעים כל פעם בלי להבין למה.

אלה כאבים ליד העצם בדיוק כמו שין ספלינט
היו תקופות שהייתי רץ כל יום עשר קילומטר ולא היו לי כאבים הכי קטנים

הכאבים התחילו רק אחריי שעשיתי מלא אימונים רצוף בלי סרגל מאמצים.

אלה כאבים ליד העצם בדיוק כמו שין ספלינט
היו תקופות שהייתי רץ כל יום עשר קילומטר ולא היו לי כאבים הכי קטנים

הכאבים התחילו רק אחריי שעשיתי מלא אימונים רצוף בלי סרגל מאמצים.
הבנתי שזה שין ספליט, לא התווכחתי על זה. רק אמרתי שהרבה פעמים לאנשים יש בעיות במבנה כף הרגל והם לא מגלים את זה עד שהם נפצעים כמה פעמים מריצות ומבינים שזה כבר לא קשור לתוכנית אימונים והולכים להיבדק. אני גם לא אומר שזה בהכרח מה שיש לך, רק המלצה בתור אחד שסובל מכאבים ברגליים כי לא טיפלתי בהם, רק אחרי שהחמיר בדקתי ומסתבר שיש לי רגליים גרועות.
אם זה עובר לך אחרי כמה זמן ואתה מצליח לרוץ אז ברור שאתה לא צריך להיבדק, רק מעלה נקודה שאנשים בלי עבר בפציעות לא מכירים.

• פותח/ת השרשור
הבנתי שזה שין ספליט, לא התווכחתי על זה. רק אמרתי שהרבה פעמים לאנשים יש בעיות במבנה כף הרגל והם לא מגלים את זה עד שהם נפצעים כמה פעמים מריצות ומבינים שזה כבר לא קשור לתוכנית אימונים והולכים להיבדק. אני גם לא אומר שזה בהכרח מה שיש לך, רק המלצה בתור אחד שסובל מכאבים ברגליים כי לא טיפלתי בהם, רק אחרי שהחמיר בדקתי ומסתבר שיש לי רגליים גרועות.
אם זה עובר לך אחרי כמה זמן ואתה מצליח לרוץ אז ברור שאתה לא צריך להיבדק, רק מעלה נקודה שאנשים בלי עבר בפציעות לא מכירים.

הבנתי, תודה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית