הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רואה אנשים מגזימים..

שמע אנשים נפצעים ככה או ככה. או שתיפצע מאימונים או שתיפצע כי אתה חלש, אני מעדיף להיפצע באימונים.
רוב מי ששם את כל הציוד האלה זה גם אלה שאחר כך שותים שייק bcaa כי חייב חלבון עחי, מעטים האנשים בארץ שמתאמנים כמו שצריך. אבל מי שמתאמן כמו שצריך ומשתמש בציוד עזר משתמש בו כדי להוסיף כוח כי הוא מתאמן כוח שזאת המטרה שלו או מפתח גוף שזה האמצעי למטרה שלו. יש גם ציוד שמונע פציעות, אבל אני מניח שאתה לא מדבר עליו.
תחליט אתה אם חשוב לך להרים נטו הגוף שלך או עם ציוד, ואם כן עם ציוד אז עם איזה. רק שהשיקול שלך לא יהיה להיפצע או לא, כי תאוריטית אם תעשה הכל נכון אין סיבה שתיפצע.

הפעמים שבהן אתה חושב שהגוף שלך באמת הולך להגביל אותך וזה יקרה הן נדירות (תלוי בוותק של המתאמן), בדרך כלל אתה מסוגל ליותר ממה שאתה חושב, בלי קשר לשימוש בציוד עזר.

• פותח/ת השרשור
מה בדבר כובע גרב וורוד?
זה גם מפריע?
מה הסתבלט מי אמר שמפריע יא חבורה של מפגרים.
זה פורום אנשים מדברים פה מה יצאתם עליי עלק לא כוחם בנוניים כמוך ימושפע,ראית סרטון של אלכס דניאל הוא חושב הוא רוני קולמן המישמש הזה.
תדברו יפה תכבדו

• פותח/ת השרשור
אני מסכים, אדם באמת חזק מסוגל להרים בלי חגורה ושרוולים.

מי שמוגבל לציוד, אם זה מוט ספציפי, שרוולים, חגורה, נעליים מסוימות, זה חולשה מסוימת.

אותי מרשים כוח נטו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית