אני בן 14 ואני מתאמן לבד על פאוור ליפטינג ואני רוצה להתחיל להתחרות

Guardian

משתמש מתחיל
15
19
נק' מוניטין:
32
15
19
היי אני בן 14 ואני התחלתי להתאמן לפני שנה לא ממש רציני ולפני כמה חודשים עברתי לפאוור ליפטינג ואני לוקח את זה מאוד ברצינות ואני חושב שאני רוצה להתחיל להתחרות כבר אבל אין לי ידע איפה למצוא תחרויות או איך להירשם ומה הכוח הבסיסי שאני צריך לתחרות אז אני אשמח לעזרה פה.

תודה רבה לכולם מראש.

• פותח/ת השרשור
אז ככה מסתבר שיש לי סרטון רק של הpr הקודם שלי בדדליפט ולא של העדכני אבל מחר יש לי דדליפטים בתוכנית ויותר מאשמח לצלם לכם

אז ככה מסתבר שיש לי סרטון רק של הpr הקודם שלי בדדליפט ולא של העדכני אבל מחר יש לי דדליפטים בתוכנית ויותר מאשמח לצלם לכם

גם אנחנו

שלא יהיה מצב כמו הנבלה ההוא שלקח DNP ולא צילם לנו תמונות

אני חדש פה בפורום ואין לי עדיין 30 הודעות ברגע שיהיה לי אשלח לך
תוכל לעלות לכאן ? או ליוטיוב ואז לכאן ?
רוצים לראות שזה אמיתי ולא דיבור סרק
גם אנחנו

שלא יהיה מצב כמו הנבלה ההוא שלקח DNP ולא צילם לנו תמונות
סתם ילדה עם קוקיות

הצעות הכי טובות שיש לי למתחיל:
Volume is king
אל תשמין במרדף אחרי משקלים - זה לא שווה את זה.
פאוורליפטינג זה מרתון ולא ספרינט - תחשוב על הטווח הרחוק.

מעבר לזה בגלל שאתה צעיר מציע לעבוד עם מאמן.
@F-E מנוסה עם אנשים בגיל שלך והוא גם אח על מלא.

בהצלחה.

לגבי הרשמה לתחרות, תיכנס לעמוד של האיגוד שלנו באינסטגרם:
Login • Instagram
דבר ראשון, ממליץ לעקוב כדי לקבל מידע לקראת התחרויות שיהיו בעתיד ופרטים שיעזרו לך במיוחד לקראת התחרות הראשונה שלך. לגבי התחרות הקרובה, בלינק בביו יש קישור להירשם לרשימת ההמתנה. נכון לעכשיו מספר המתחרים של התחרות התמלא לחלוטין אבל אחרי שיתחילו הביטולים נוכל להתחיל להכניס מתחרים מרשימת ההמתנה בהתאם למקומות שיתפנו.
בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
לגבי הרשמה לתחרות, תיכנס לעמוד של האיגוד שלנו באינסטגרם:
Login • Instagram
דבר ראשון, ממליץ לעקוב כדי לקבל מידע לקראת התחרויות שיהיו בעתיד ופרטים שיעזרו לך במיוחד לקראת התחרות הראשונה שלך. לגבי התחרות הקרובה, בלינק בביו יש קישור להירשם לרשימת ההמתנה. נכון לעכשיו מספר המתחרים של התחרות התמלא לחלוטין אבל אחרי שיתחילו הביטולים נוכל להתחיל להכניס מתחרים מרשימת ההמתנה בהתאם למקומות שיתפנו.
בהצלחה!
את האמת שבדיוק לפני כמה ימים כמה חברים המליצו לי על העמוד של האיגוד שלכם וכבר נרשמתי לרשימת המתנה

בהחלט משקלים מכובדים עבור נער כל כך צעיר.
כמו ש @yanivgoft כתב לך, אתה יכול להירשם לרשימת ההמתנה לתחרות שלו באפריל.
זה לא מבטיח שתתחרה אז, אבל אם יתפנה מקום, תוכל.

אחרת פשוט תמתין לתחרות הבאה שכנראה תהיה בעוד פחות משנה. תמשיך להתאמן ולהתחזק.

@Guardian אני מלווה כרגע 5 מתאמנים לתחרות באפריל, אשמח ללוות גם אותך אם תרצה.

אני מלווה רק אונליין, שזה מרחוק דרך וואטסאפ, מצד אחד זה יוצא זול יותר למתאמנים. מצד שני, זה לא מתאים למי שצריך מאמן צמוד ופנים מול פנים, לדוגמה אצל מתאמנים מאוד מתחילים.

במידה ונראה לך שאני מתאים לך, אשמח לעבוד איתך. אחרת, אשמח להמליץ לך על מאמן באזור שלך, רק תגיד לי מאיזה אזור אתה בארץ?

לא הייתי ממליץ לגשת לתחרות ראשונה בלי מאמן, זה די קריטי, כל החוקים, וההכנה לאיך תתנהל התחרות, הם יכולים להיות מורכבים למתחרה חדש, ואף לגרום לו להיפסל מחוסר הבנה של הכללים.

אבל חייב לומר, המספרים שאתה מרים מרשימים מאוד.

לא הייתי ממליץ לגשת לתחרות ראשונה בלי מאמן, זה די קריטי, כל החוקים, וההכנה לאיך תתנהל התחרות, הם יכולים להיות מורכבים למתחרה חדש, ואף לגרום לו להיפסל מחוסר הבנה של הכללים.
ובכללי בלי קשר לכללים, לעשות פיק ראשון לבד נשמע לי מתכון לאסון

ובכללי בלי קשר לכללים, לעשות פיק ראשון לבד נשמע לי מתכון לאסון
לא נראה לי אסון, הבחור כבר עכשיו בכל יום נתון כנראה יכול להרים את המשקלים שלו.

פיק יעזור לו משני סיבות,
1. שהלחץ מהתחרויות והכללים לא יתגברו ויפריעו לו לבצע מה שהוא יכול.
2. אולי הוא יצליח להרים בתחרות קצת יותר ממה שהוא הצליח במכון בזכות פיק טוב.

זה לא מסוכן לבוא בלי מאמן, זה פשוט עדיף מבחינת המוכנות והליווי שיהיה מאמן שמבין בתחרויות.

לא כל מאמן מבין בתחרויות פאוורליפטינג.

• פותח/ת השרשור
בהחלט משקלים מכובדים עבור נער כל כך צעיר.
כמו ש @yanivgoft כתב לך, אתה יכול להירשם לרשימת ההמתנה לתחרות שלו באפריל.
זה לא מבטיח שתתחרה אז, אבל אם יתפנה מקום, תוכל.

אחרת פשוט תמתין לתחרות הבאה שכנראה תהיה בעוד פחות משנה. תמשיך להתאמן ולהתחזק.

@Guardian אני מלווה כרגע 5 מתאמנים לתחרות באפריל, אשמח ללוות גם אותך אם תרצה.

אני מלווה רק אונליין, שזה מרחוק דרך וואטסאפ, מצד אחד זה יוצא זול יותר למתאמנים. מצד שני, זה לא מתאים למי שצריך מאמן צמוד ופנים מול פנים, לדוגמה אצל מתאמנים מאוד מתחילים.

במידה ונראה לך שאני מתאים לך, אשמח לעבוד איתך. אחרת, אשמח להמליץ לך על מאמן באזור שלך, רק תגיד לי מאיזה אזור אתה בארץ?

אבל חייב לומר, המספרים שאתה מרים מרשימים מאוד.
אני מתאמן עכשיו בעיקרון בראשון לציון ודווקא יותר נוח וטוב לי להתאמן לבד ובמיוחד כמו שאמרת שזה מרחוק ויותר זול מאמן אז אני בכיף אשמח להצעת מחיר

אני מתאמן עכשיו בעיקרון בראשון לציון ודווקא יותר נוח וטוב לי להתאמן לבד ובמיוחד כמו שאמרת שזה מרחוק ויותר זול מאמן אז אני בכיף אשמח להצעת מחיר
שלחתי לך הודעה

את האמת שבדיוק לפני כמה ימים כמה חברים המליצו לי על העמוד של האיגוד שלכם וכבר נרשמתי לרשימת המתנה
אל תשכח להראות סרטון של לפחות 180דד
רוצים להאמין לך

העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך זה *קח מאמן*
מעבר לזה שאלת מה הכח המינימלי שצריך , אז אם אתה יכול להרים את המוט בבנץ סקוואט ודדליפט אתה יכול להתחרות אין משקל מינימלי (מלבד ה20קג של המוט עצמו ). במיוחד לתחרות ראשונה זה לבוא ולהנות מהחוויה ולא בהכרח המטרה היא הביצועים

• פותח/ת השרשור
אז ככה רציתי לשבור היום pr וצילמתי הכל אבל הגזמתי עם הקפאין והתעלפתי ועכשיו אני בבית חולים בבדיקות לב ולזה דווקא יש הרבה תמונות למי שמעוניין

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית