הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אני בן 14 ואני מתאמן לבד על פאוור ליפטינג ואני רוצה להתחיל להתחרות

Guardian

משתמש מתחיל
15
19
נק' מוניטין:
32
15
19
היי אני בן 14 ואני התחלתי להתאמן לפני שנה לא ממש רציני ולפני כמה חודשים עברתי לפאוור ליפטינג ואני לוקח את זה מאוד ברצינות ואני חושב שאני רוצה להתחיל להתחרות כבר אבל אין לי ידע איפה למצוא תחרויות או איך להירשם ומה הכוח הבסיסי שאני צריך לתחרות אז אני אשמח לעזרה פה.

תודה רבה לכולם מראש.

אז ככה רציתי לשבור היום pr וצילמתי הכל אבל הגזמתי עם הקפאין והתעלפתי ועכשיו אני בבית חולים בבדיקות לב ולזה דווקא יש הרבה תמונות למי שמעוניין

לא יודע אם לצחוק או לבכות.
אשמח לתמונות מהPR, פחות מבית חולים.
ותרגיש טוב כמובן 🙃

הלוואי באמת שהלוואי אני מאוד בלחץ כאן וההורים שלי אפילו לא פה עדיין ואם אתה לא מאמין אני בכיף אשלח גם תמונות
אם צילמת את ההרמות אז תפרסם, כמובן כל עוד לא מפריע לך. אבל נשמע שאתה די מתחמק

אני מבקש להיות מכבדים עם ההודאות, מדובר בילד בן 14 שלקח את האתגר הזה רציני מידי ופגע בעצמו.
שימו לב לנזק שעלול לצאת מההודעות שלכם ותהיו מאופקים.

אני מתכוון להודעות הבאות שיטענו שמדובר בטרול.

@Guardian זה לא משנה כמה אתה מרים, תרגיש טוב ואל תרגיש צורך להוכיח כלום לאף אחד.

תודה רבה רבה לך אני מאוד מעריך שיש פה מישהו עם לב טוב
תרגיש טוב, תחזור להתאמן לאט לאט, וכשיצא לך הרמה כבדה מתי שיהיה וכמה שיהיה, בלי לחץ, כולנו נשמח לראות.

גם אם זה 140 ק"ג, כולנו נתרשם מזה מאוד.

תודה רבה רבה לך אני מאוד מעריך שיש פה מישהו עם לב טוב
כמובן שלא התכוונתי שזה יצא בקונטקסט כזה, מה שעלה לי לראש ישר זה שאולי מדובר בטרול שמתחמק מחוב לראק, תרגיש טוב בכל מקרה.

• פותח/ת השרשור
כמה קפאין לקחת?
זה קרה אחרי שהתחלת להתאמן או לפני?
עוד לא הספקתי להתחיל ולקחתי בהתחלה 800 מג שזה כבר הרבה יותר מידי ולא הרגשתי כלום אז לקחתי עוד 600 וזה כבר נגמר רע

עוד לא הספקתי להתחיל ולקחתי בהתחלה 800 מג שזה כבר הרבה יותר מידי ולא הרגשתי כלום אז לקחתי עוד 600 וזה כבר נגמר רע
קפאין זה משחק מסוכן, לכן אני נמנע לגמרי.

ביל סטאר מספר שבשנות ה70 זה היה קורה שמתחרים היו שותים סיר קפה, והיו קורסים בתחרות.

תרגיש טוב, ותתרחק מקפאין.
לא סיפרו לנו שזה עוצר גביהה?

תשמע אם אתה רציני ולא טרול אתה חייב לקחת איש מקצוע כי הנזקים שאתה תגרום לעצמך בלתי הפיכים.
כמה אתה שוקל?
אתה אמור לשקול בסביבות ה300-350 ק"ג בשביל המינונים האלה.
(בהנחה ואין לך תלות מסוימת ואיזושהי הסתגלות קודמת)

בחיים אל תעבור את ה400מג
עצוב שככה למדת לא לעשות את זה שוב אבל תרגיש טוב !
לקחתי 800 בעברי וזה לא היה נעים.
תזהר בבקשה בעתיד, אם אתה לא בטוח לגבי משהו, תבדוק את זה.
קפאין לא משפיע ? תעשה הפסקה של שבועיים ואז תחזור לקפאין אבל במינון נמוך יותר, תהיה השפעה תאמין לי.

בן 14 עם 600 מ''ג קפאין ביום??

זה מינון לא נורמלי למשקל שלך ולגיל שלך...

לא הרגשת שום דבר חריג לפני שהגעת לבית חולים?

בכל מקרה רפואה שלמה!
תעבור לשוקולית.. שם נמצא הגיינז האמיתי 😆

w.jpg

זה מינון לא נורמלי למשקל שלך ולגיל שלך...

לא הרגשת שום דבר חריג לפני שהגעת לבית חולים?

בכל מקרה רפואה שלמה!
אחי הוא לקח 800 והוסיף עוד 600
*לפי מה שהבנתי*

אז ככה רציתי לשבור היום pr וצילמתי הכל אבל הגזמתי עם הקפאין והתעלפתי ועכשיו אני בבית חולים בבדיקות לב ולזה דווקא יש הרבה תמונות למי שמעוניין

לא מעניין הpr, רפואה שלמה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית