הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אני בן 14 ואני מתאמן לבד על פאוור ליפטינג ואני רוצה להתחיל להתחרות

Guardian

משתמש מתחיל
15
19
נק' מוניטין:
32
15
19
היי אני בן 14 ואני התחלתי להתאמן לפני שנה לא ממש רציני ולפני כמה חודשים עברתי לפאוור ליפטינג ואני לוקח את זה מאוד ברצינות ואני חושב שאני רוצה להתחיל להתחרות כבר אבל אין לי ידע איפה למצוא תחרויות או איך להירשם ומה הכוח הבסיסי שאני צריך לתחרות אז אני אשמח לעזרה פה.

תודה רבה לכולם מראש.

אני מקווה שלא לקחת את הכמות הזאת כדי לעמוד בהבטחה מתוך לחץ לצלם לנו סרטון. תרגיש טוב ואין לך מה לחפש בחצי מהמינונים האלה להבא

אחי הוא לקח 800 והוסיף עוד 600
*לפי מה שהבנתי*
1400 מ״ג קפאין חחחחחח אמלהההה הייתי משלשל במכנסיים את הכליות והכבד..2 קפה אני רץ לשירותים.
המשקלים נשמעים ממש מוזר,הקפאין שלקחת נשמע ממש מוזר,וזה שאתה לא מצלם וטוען שאתה בבית חולים נשמע ממש מוזר ושההורים שלך לא יודעים עוד יותר מוזר.
תהיה בריא.
1400 מ״ג קפאין חחחחחח אמלהההה הייתי משלשל במכנסיים את הכליות והכבד..2 קפה אני רץ לשירותים.
המשקלים נשמעים ממש מוזר,הקפאין שלקחת נשמע ממש מוזר,וזה שאתה לא מצלם וטוען שאתה בבית חולים נשמע ממש מוזר ושההורים שלך לא יודעים עוד יותר מוזר.
תהיה בריא.
110 קילו סקוואט תוך חודש אימונים,ילד בן 14 ששוקל 65.
או שאתה עילוי גנטי או חרטטן,אם חרטטן יכולת לתרץ שאתה מתבייש לצלם את עצמך מאשר מאושפז בבית חולים.

יסלחו לי כאן חבריי, אבל בפורום כאן יש מנהג קדוש שנקרא חוב לראק ועד שאין סרטון עם המשקל המדובר (לא שזה משקל חריג, אבל לא יעשו מאיתנו צחוק!) לכאורה מדובר בטרול.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית