נק' מוניטין:
876
- 565
- 69
- ספורט פלוס באר שבע
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עכשיו הוא רק 25 סנט
עכשיו הוא רק 25 סנט
ייייייייייייייייייייייייוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו
ייייייייייייייייייייייייוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו
כריסטיייאאןןןןןן ביייללל!!!!אני לא יכול העינים העניים שלי!!!!!!!!!!
זה כאב!יואו איזה גועל באלי להקיא אני לא מסוגל להתמודד עם התופעה הזו,גם תמורת מיליון דולר לא הייתי מוכן להגיע למצב כזה.
המכונאי סרט גאוני, וכל הכבוד לבייל שהצליח לעשות את ההקרבה הזו....ייייייייייייייייייייייייוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו
כריסטיייאאןןןןןן ביייללל!!!!אני לא יכול העינים העניים שלי!!!!!!!!!!
זה כאב!יואו איזה גועל באלי להקיא אני לא מסוגל להתמודד עם התופעה הזו,גם תמורת מיליון דולר לא הייתי מוכן להגיע למצב כזה.