הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

50 סנט עשה חיטוב!!

אבל למה ככה כפרה אני פה עם האוכל אני הולך להקיא את הכול איזה גועעללללל
חשבתי יצא לו משהו יפה יואו איזה גועל.
הוא מודע לכך שיש מצב הוא לא חוזר להיות במצב תקין?איככ

מה לא עושים היום בשביל כסף... בכל מקרה הוא היה מזריק בעבר ולא נורא חצי שנה עם GH הוא יחזור לקדמותו

הבנתי שזה בשביל סרט.
אגב אם אתם רוצים לראות מקרה יותר רציני סתכלו על כריסטיאן בייל(זה שמשחק את באטמן בסרטים החדשים ובטרמינטר החדש את גון קונור) בסרט המכונאי, שם הוא באמת במצב אנורקסיה וזה גם אחלה סרט.

כן, בייל באמת עשה את זה בצורה מטורפת.

אישית אם היה לי את המראה שלו באמריקן סייקו, לא הייתי מוותר על זה בשביל שום סרט 😛

בייל עשה את זה, הנקס עשה את זה. אתם שוכחים שהם שחקנים! ופיפטי חושב שהוא שחקן.
טמטום.

ייייייייייייייייייייייייוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו
כריסטיייאאןןןןןן ביייללל!!!!אני לא יכול העינים העניים שלי!!!!!!!!!!
זה כאב!יואו איזה גועל באלי להקיא אני לא מסוגל להתמודד עם התופעה הזו,גם תמורת מיליון דולר לא הייתי מוכן להגיע למצב כזה.

ייייייייייייייייייייייייוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו
זה כאב!יואו איזה גועל באלי להקיא אני לא מסוגל להתמודד עם התופעה הזו,גם תמורת מיליון דולר לא הייתי מוכן להגיע למצב כזה.

תאמין לי שזה הרבה יותר ממיליון דולר.

המכונאי סרט גאוני, וכל הכבוד לבייל שהצליח לעשות את ההקרבה הזו....
50 סנט סתם טיפש...

בטח שמו איפור על הקעקועים בשביל התפקיד יש שם תגובות רציניות של טרולים על זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית